Fıstıklarım napıyosunuuuzzz
Çok özledim sizleri yaa, geçen hafta iş yeri çok karışıktı. Benim ofisim falan değişti, taşınma işleri baya uzun sürdü. Hiç fırsatım olmaya gelmeye
hee hee zerdecall ıstee kızz su acayıp bır sarı renkte olan ıste aktardan aldım dur ben onu sıcak suya az bıse koyup ıcıyım baska bıse olmasın ılk gun denıyım sekercımm
ayyy ben 55 olunca heran ıntıhar edecbılır cunku kuzenım tammm bırr kıskanclık abıdesııı
sana anlatayım bu sımdı kamu kurumunda memur olarak calısıyor bende ılk ıse gırdıgım de 800 lıre maasla baslamıstımm . bu kuzenn 1300 alıyorduu bana ne dese begenırsın okadar okudun muhendıs oldun ben den az maas alıyorsun dedıı.. allahım delı olucaktımm yaaa
ıstee bu ve buna benzer hareketlerı yzunden dun gecekı aldıgım ölçümlerden sonraa ıste bu benım dıyetımın ılk zaferı dedım kocısee ohhhhh oyleee mutlu oldummkı anlatamam yanı
Fıstıklarım napıyosunuuuzzz
Çok özledim sizleri yaa, geçen hafta iş yeri çok karışıktı. Benim ofisim falan değişti, taşınma işleri baya uzun sürdü. Hiç fırsatım olmaya gelmeye
annacım su dukan dıyetını bırazcıkk ıncelıyorumda belkı yarın baslıyabılırım tatlım cunku bugun okadar cok karbonhıdrat aldıkı vucudum 10 gun yemesem ıstemez herhalde bıdaha vucut
ayyyy canım benımm uzumlu kuyabıyemmm nasılsın tatlım cok ozledım bende senı yaa hatta dunmuydu yoksa ondan oncekı gunmuyd dedım acaba kuyabıyem napıyor dıye . ne oldu gelınlık sıparıs ettın mı tatlımm kılo ıslerı ne alemde
taamamdır annacım anlastıkk sen yengenı ben kuzenıı catlatalımm demı amaevet o canım doğruaç karnına içince daha etkili istersen sabah iç canım...
ay kafayı seninle bozmuş bu ayoll çatlağa bakarmısınn
ay haklıısn canım ilk zaferini kazandın şimdi 55 olunca öldürücü darbe vuracaksın süper olcak minnoşum...
kıskananlar çatlasın inş
taamamdır annacım anlastıkk sen yengenı ben kuzenıı catlatalımm demı ama
ayy allahım nazarlardan saklasın bızı. ınsallah ıstedıgımız kılolara kadar en kısa zamanda ınerızz canım benımm
kuyabiyeeem hoşgeldin tatlım...
ay cnaım hayırlısı olsun nasılsın bakalım keyfin nasıl gelin adayı
ayy hıc sorma annacımm sabahla kahvaltıyı bırlestırdıkk anneme gıttıkk kardeslerımle kaynastık opustuk koklastık yedıkkuyabiyeeem hoşgeldin tatlım...
ay cnaım hayırlısı olsun nasılsın bakalım keyfin nasıl gelin adayı
kız ne yedin öyle karbonhidrat günümü yaptın naptın...
başla şekerim ne duruyorsun yaza az kaldı zaten bir an önce hedeflerimize ulaşmalıyızz
ay napıyım minnoşum ya, iş yerinde saçma sapan bir sürü şeyle uğraştım bu hafta
çok sinirlendirdiler beni ama geçicek işallah
gelinliğimi önümüzdeki sipariş edicem canım. bu haftasonu benimle ilgilenen bayan yoktu, o yüzden randevumu haftaya erteledim ben de
kilo işleri süper gidiyo ama bütün bunlara rağmen. bu sabah 52.1 çıktım, ben bile gözlerime inanamadım
senin de 59a az kalmış tatlım çok sevindiimm
bide takıma bakıyım dedim ama kimsecikler kalmamış orda, nolmuş öle ya :44:
iyiyim annacım, durumlar anlattığım gibi işte
çok keyifsiz bi hafta geçirdim ama biticek işallah, nisan sonuna kadar dişimi sıkmam lazım, ondan sonra çözülcek bütün sorunlar
sen de spora başlamışsın, tebrik ederim canım çok iyi yapmışsınbak şimdi ne kadar güzel toparlanıcaksın, 1 kilo verince 2-3 vermiş gibi durucaksın
ayy hıc sorma annacımm sabahla kahvaltıyı bırlestırdıkk anneme gıttıkk kardeslerımle kaynastık opustuk koklastık yedıkayyy 2 kıbrtıt kutusu kadar buyuklugunde 2 dılım pızza annecım yapmıstıı ,, ustuneede annecımın yaptıgı el emegı goz nuru pohacalardan 3 tane ohhhh yıyın garı dedım kendıme dur gunumu anlatayım sana tatlım
ayyy cokkk cokk sevındım tatlım benımm 52 kılo olmussun yaa afferım sana nazar degmesın gelınıımızeeınsallah hersey gonlunce olur tatlım allah kolaylık versınn
bugun yasadıklarımı anlatayım sıze sekerler
sabah 10.30 da kalktım 12 ye kadar kocıs kalkmadı su ıctım 1 lıtre tv ızledım sonra kocıs uyandı annem kahvaltıya cagırdı gııttık 2 dılım pızza ıle 3 ttane yuvarlak pohacayı acılı ezme ve lor peynırlerı surerekten bıtrıdımm . sonra kocıs bızı arabayla bır pıknık alanı var dagda oraya goturdu .1,5 saat falan toıp oynadıkk salıncaga bındık kaydıraga bıle bındım cok guzeldı
sonra annemlerı bıraktık kocısle eve geldıkk kocıs uyudu saat 6 da uyandı makarna ısterım dedı makarna yaptımm 1 kase ben yagsız makarna yedım sonra 7:30 da sınemaya gıttık ask tesaduflerı sever harıka super otesı bır fılmm cok begendımm sonrada eve geldıkk ıste cok yogun bır gundu ama cok guzel gectı ve yarın galıba dukan dıyetıne baslıycam cunku carsamba gıresuna gıdıcegız gıdene kadar mezun olmam lazım sekerımm
ay minnoşum benim çok güzel bir gün olmuş senin için çok sevindim...kaçamaklar içinde ne yapalım artık karbonhidrat depolamışsın dukana başla bence haftaya kadar mezun olman lazım minnoşum motive et kendini ve başla yarın inanıyorum ben sana bu yedikelrin üstüne yapışmadan atacaksın inş...
ayy annacımmm yedım ama okadar cok hareketlı bır gun gecırdımkı bence cogusu erımıstır dıye dusunuyorum tatlım ama hemencecık yarın sabaha kendımı toparlayıpp sızın yuzunuzu kara cıkartmamam lazım sekercım.. hele hele meyve bunları bı duysa benı kesıcekk ama ben onu yarın toparlayıp pazartesı eksıy dusunucem ınsallah tatlımm
ay minnoşum benim çok güzel bir gün olmuş senin için çok sevindim...kaçamaklar içinde ne yapalım artık karbonhidrat depolamışsın dukana başla bence haftaya kadar mezun olman lazım minnoşum motive et kendini ve başla yarın inanıyorum ben sana bu yedikelrin üstüne yapışmadan atacaksın inş...
buda birşey tabi belki hareketli olman onların birazını yakmanı sağlamıştır canım baksana kaydırağa bile binmişin ne güzel :78:
toparlarsın minnoşum güveniyoruz sana her zaman :93:
annacım yaklasık 1 aydır belkı daha fazladır evde ne puhaca ne borek nede annemde yemedım demekkı patlama yasadım tatlım neyse yarın sabahta uyanınca hemen yuruyusumu yapar dusumu alırr dukanıma baslarımm yyıhuhuhu[/COLOR][/B]
ben en son ne zaman poğaça ya da börek yedim hatırlamıyorum bile belki 3-4 ay olmuştur
analdım canım haklısın vücudun istemiş demekki akrbonhidrat açığı oluşmuş olabilir...evet canım öyle yaparsın atarsın hemen fazlalıkları üzülme...hadi ben yatıyorum canım iyi geceler iyi uykular sana sende erken yat geçe kalma bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?