Meyvenull'un Diyet Günlüğü

tünaydınlar efemm...

meyvemmm çok sevindim vermiş olmana +larda çıkcan diye korkmuştum demekki yakmışın yedikelrini e zaten çok da abartmamıştın canımcımm...

cumaya 57 olursun hatta 56

yengem zaten çatlıycak bu gidişler hehe...bana manken gibi mi olcan kimse beğenmez seni diyo kemiklerim çıkarmış hadi canım sanki 40 lı kiloyamı düşcem 58 olcam sıfır fazlalığım ince bir belim olacak o da çatlasınn

kız minnnoş meyve doğru diyo sen geçenelrde çikolata yemiştin sankim :26:bak dün beni uykulu uykulu kekledin bu sabah kekleyemezsin bak 55 e düşene kadar unut kekleri börekleri tatlım ben 4 aydır yemiyorum inankiağzıma bile sürmüyorum zor birşey değil... bu zamana kadar yedikte ne oldu sanki hep karayağ oluşturdular vücudumuzda

zayıflayınca yeriz azcık azcık minnoşum biraz sabredelim zafer bizim olacak

ayyy meyvemm ben senden korktum valla tamam daha oncede yemıstım ama hıcte oyle amanın borekk yedım dememıstım yarım borekten neolur yaa hooff meyvem yaa bu baskaydı resmen hıcbırını dıyetı dusunmeden yedım ayrıca makarnayı da aksamustu saat 6 da yedım o saatten sonrada hıcbıse yemedım hemde bır kase hemde yagsız makarnaydı tatlım cok sukur bu sabah wcye cıktım ılac ıctım cunku sabah. ve dukana baslamıs bulunmaktayımm o mayıs ısınıde gecıceksın meyvve hanımm ben mezun olucamm 1 mayısta da57 kılo olucmm cıcım hıııcc kusura bakma tamam mı ayy buarada eksıde cıkmana cokk cokk cokk sevındım canımın ıcısı ınan sen kılo verdıkce kendımden cok mutlu oluyrum yaa afferım benımm meyveme . annanın ıradesının yarısı bende olsaydı sımdıye 50 kere mezun olmus olurdum herhalde neyse meyvıskom sen takıma gırdıkten sonra pek yuzunu goremez olduk benlende annayla da pek ılgılenmıyorsun oyuzden oldu hep senın yuzunden yoksa ben yemedım yanı

evet annacım yaa yemıstım ama dıyorumya oyle yemek degıldı dunku ... hoooff neysem tamam kızlar yemıstım yıne yedım ben koskocaman bır dombılıyım ıste bellı oldu ıste carsamba mezun olucam bunu kafama koydumm yok carsamba olmadı cumaya kesın mezunumm olmadı tartımı goturucem gıresuna gızlı gızlı odada tartılıırm napıyımm. ben mezun olucamm meyveme soz verdımm annama soz verdımm mezun olmam sart artık

ayy minnosum sizinle hiç karsılasamıyorm ki ben..
zaten sabah 8 de aklktım bu saatte kadar 8 tane kurabiye yedim hemde hazır bimde satılanlar varya onlardan şimdide canım gözleme istiyor..şöyle güzelce gözleme yiyeyim diyorum yarında off minnosum diyet yapmak istemiyorum hiççç...
sen dukan abaslamısın ne güzel ayy ben baslayamıyorum hiç bi diyete konsantre olamıyorum.
ben böyle devam edicem galiba bi süre herseyden yicem kilomu korucam..yarına zeytin yağlı yemek yapayım bari bu günden de zararlı seyler yemem..

oy minnoşcum kıyamam sana ben biz senini iyliğin için söylüyoruz inanki snei mezun etmeden kendim mezun olmak istemiyorum çünkü çok uğraş veriyosun çok sitiyorsun canım...inş giresuna mezun olarak gidersin bitanem...sana güveniyoruz biz...

hehe minnnoşum cumaya mezun olacak yupppiii

meyvee hanııımmm kendnize gelinizzz

ne o öyle kurabiye filan bari sağlıklı bi atıştırma yapsaydın kız...gözleme yyebilirsin tam buğday unudnan yapıp şekerim bi sakıncası olmazki...bak herşeyden ye ama az az sağlıklı bir şekilde ye beyaz undan uzak dur meyvem sporda yapamıyorsun ya ondan diyorum tatlım...yap zeytinyağlı hafif bir yemek onu ye abur cubur yeme kız...hadi topla kendini bakim diyetteyim diye düşünme kilomu koruyorum diye düşün tamammı acıktıkca da meyve ye canım dengele kendini

ayy annacım dünü kurtardım ama bu gün kendimi depresif hissediyorum sürekli yemek yiyesim var..
show da sağlıklı beslenmeyi anlatıyorlar..
ayy nolcak benim bu halim en iisi ben şimdi bakla pişireyim bide türlü yapayım kabak patates patlıcandan..
aslında canım erişte de istiyor yani karbonhidrat ekiyor off napsam bilemedim yaaa

ayy canım meyve tabağım yanımda duruyor ama hiç meyve yiyesim yok..
su içiom işte bi taraftan bolca 1. bucuk litrem bitti..
offff hep sizi göremediğimden oldu biliyorum minnosumunda yediğini görünce tüm morallerim bozuldu...
haklısın ben baklamı pişireyim

meyvem hemen neşeli bir müzik açıyosun göbek atıyosun dermişimm
kendini depresif hissetmemen için bi komik film izle barim yaw evdesin bugün dimi ondan dedim...tatlım benim canın ne çekiyosa onu yiceksin eğer şimdi yemezsen sonra patlama yaaşrsın allah korusun tam buğday unundan bi krep yap, erişte istiyorsa az haşlanmış spagetti de yiyebilirsin...bana doktorum demiştiki canın ne çekiyorsa istekli bir şekilde onu mutlaka ye çünkü vücudun o an midene sinyal gönderir buna ihtiyacım var diye demişti...

meyvem sende öyle yap tatlım akrbonhidrat ihtiyacını en az zararla giderebilirsin bitanem

meyvem hemen neşeli bir müzik açıyosun göbek atıyosun dermişimm
kendini depresif hissetmemen için bi komik film izle barim yaw evdesin bugün dimi ondan dedim...tatlım benim canın ne çekiyosa onu yiceksin eğer şimdi yemezsen sonra patlama yaaşrsın allah korusun tam buğday unundan bi krep yap, erişte istiyorsa az haşlanmış spagetti de yiyebilirsin...bana doktorum demiştiki canın ne çekiyorsa istekli bir şekilde onu mutlaka ye çünkü vücudun o an midene sinyal gönderir buna ihtiyacım var diye demişti...

meyvem sende öyle yap tatlım akrbonhidrat ihtiyacını en az zararla giderebilirsin bitanem

canım bazen bana da oluyo öyle ya bozma moralini eminim geçecek bir kaç saat içinde..karnını doyurduktan sorna sıcak bir çay iç rahatlayacaksın bak gör...

Son düzenleme:
kızlar ben yemek yiyip gelcem...

sakın ola sağlıklı beslenmeye aykırı şeyler yapmayın ben yokken... gelince sizi bi güzel motive etcem bugün çok pozitifimm

canlarım ıkınızınde benı dusunerek soyledıgını bılıyorumm oyuzden ıkınızıde cok sevıyorummm

meyvecım ıste bende aynenen senın gıbı ıgrenc pıs dusuncelerle dıyet yapamıyorum ınan gozumun onunden hersey gecmeye baslıyor ıste oyle zamanlarda bır gun kendıme ızın verıyorum hıc dıyetı dusunmeden yıyorum ben yaklasım 1.5 aydır dıyetı dusunmeden hıcbıseyı agzıma bıle atmadım oyuzden dun yedıklerım benı okadar cok mutlu ettıkı bence sende kendıne boyle bır gun yaparak kendıne gelebılırsın tatlım hazır ıstede degılsınn bence boyle bırgun yapmalısın kendıne ben boyle yaptgım gunden sonra en az bır ay kendımı oyle guzel adapte edıyorumkı dıyete mutlu pozıtıf bır sekılde cunku bazen ınsan bunalıyor hanı sen bana cıkolata yedın dedınya yedım evet o cıkolatayı ama dıyetımı bozuyorum kucucuk yıyım dıye dusune dusune yedım oyuzden hıc mutlu olmadımm ıste bugıbı durumlarda mutlu olmadıgım ıcın dıyetım devam etmıyor bırakıyorum yanı psıkolojık olarak bırakıyorumm acıktıgımdan degıl ınan bana

zevcanımm bence o kurabıyeler okadarrrr cok katı yag ıcerıyorkı madem okadar yedın bence bugunu kendıne dıyetsız bır gun ılan et ve ıstedıgını hıc dıyetı dusunmeden ye mutlu olarak ye . pozıtıf ol gercekten ınsan kendını kısıtlayarak yedıklerınde zevk bıle alamıyorkı . sen madem o kurabıyelerı yedın benım dedıgımı yap tatlımm. yarın sabahta tartılma ama yarın sabah bıtır bu yeme ısını ve kendın ıstedıklerımı zaten dun yedım daha bugun yemeye gerek yok deyıp kendın ısteyerek baslıycaksın dıyete bak gor tatlımm ondan sonrada montıye gore saglıklı duzenlı yavas yavas devam edersın yada hıc montı su bu yapmazsın saglıklı bır sekılde 3 ana 3 ara ogunle devam eder yavas yavas verırsın tatlım

tamam sekerler bu gün kendime tatil pazarın keyfini cıkartıyorum..

canım yağda yumurta istiyordu şimdi gidip onu yapıyorum ve keyifle yiyorumm...

tamam sekerler bu gün kendime tatil pazarın keyfini cıkartıyorum..

canım yağda yumurta istiyordu şimdi gidip onu yapıyorum ve keyifle yiyorumm...

bence yapman gerekır cunku ınsan gercekten bazen bayılıcak gıbı oluyor ve sen artık bıktın resmen dıyet yapmaktan tamam bılıyorum bıran evvel 55 e ıneyım onadan sonra yerım dıye kendını sıkıyorsun ama bu arada kac kerede hastalandın yınede dıyetını bozmadın bozsan bıle hastayımda dıye kucucuk tadına baktım deyıp yıyordun yanı hıc boyle ozgurce dıyet yapmıyorum ve bugun canım bunu yemek ıstıyor yıycem demedınkı o kucucuk dıyet bozucu seylerden yemekte senı mutlu etmedı bılıyorum. oyuzden bence bugun sana cok ıyı gelıcek zevcanım bak ben kendıme dun ozgur gun ılan ettım ama yınede 7 den sonra bıse yemedım ama 7 ye kadar ıstedıgımı yedımm oylede mutluydumkı bu sabah guzelce kalktım tartıldım artıdayım ama uzulmedım cunku yarınsbaha o artıların hepsı gıdıcekk cunku ben ıstedıklerımı dun yedım ve bugun adam gıbı dıyete basladım tam dukan olasada uyucam sonucta bır dıyetteyım dımı tatlım. sende yarın sabah kendıne gelmıs bır sekılde uyanıp mukkemmel bır pozıtıf enerjıyle dıyeetıne baslıycaksın zevcanımm
bak gor mıne demıstı dıyceksın hadı bende cıkıyorum sonra grs kızlar utu yapıyım bırazcık

minnosum bu günü güzel geciricem canım yarında mutluca uyanıp hrseye güzelce en bastan baslıcammm

ayy seviyorum sizi canlarım güzel minnosum tatlı annam benimm.. iiki varsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…