Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy baklayı bende sevmem hıc sekerımm neyse bı dene bakalım sevıcekmısın benım aksama evde yemek var bugunluk ymek ısınden kurtardım yanı sekercımm

ayy minnosumm yaa evde cok canım sıkıldı benim bu gün ..
napcamıda bilemiom camasırlar var yıkanıck onları da yıkamadım sırf ütü derdi olucak die iice saldım kendimii :26:
yarına inş toparlanabilrimm ..
senin dukan nasıl gidiyor.. bi zorluk varmı..

tatlim kocis bilgsyari aldi bende çok sikıldm bugun ya cekirdek yedm bende aycok sıkıldm bugunya bıde ılk defa telfndan###yazıyorm bakım olckwı:86:

minnoşum canım nasıl gidiyor bakalım dukan napıyorsun tatlım

minnosum bu günü güzel geciricem canım yarında mutluca uyanıp hrseye güzelce en bastan baslıcammm

ayy seviyorum sizi canlarım güzel minnosum tatlı annam benimm.. iiki varsınızz

meyvem en iyisini yapmışsın ya bazen yeni başlangıçlar için mola vermek şart umaırm yeniden başladığında herşey çok güzel ve eksiksiz olur sende iyiki varsın bitanemm

kızlar ben geldim geç geldim kusura bakmayın ya.. annem dışarı çıkalım diye tutturdu...

baya gezdik mağazaları filan...kızlar kot pantolon alcam beden denedim 28 beden oldu bana çok mutlu oldum ama kalıbı biraz bol gibiydi sıkı kot değildi yani...29-28 giyiyorum artık yuppi...

eski bi gömleğim vardı dar geliyodu 38 beden yani M oda oldu hatta belden bol bile geldi moralim süper o yüzden... yalnız bugün biraz fazla yedim galiba sevinçli olduğum için mi ne...badem aldık kabuklu annemle gelirken ondan yedim 1 avuç kadar...çilek yedim 1 tabak 200 gram vardır yani...ama akşam yemeğini hafif geçiştirdim yani azcık yedim zaten acıkmadım fazla...bundan sonra daha yatana kadar bişi yemiycem...he bir de sabah 1 saat yürüdüm bugün spor yok diye ay inş abartmamışımdır kızlar ya çok endişelendim ama uzun zamandır keyifle yememiştim böyle :78:

Son düzenleme:
fatmacımm oleyyy beee işte olay budur 28 bedene girmek ne demek yavrum benimmm

ayyy costum resmen harika bişi buuu

canım benim sen bu gidişle 27-26 da giyicenn..
darısı bizlere inş..

minnosum dukanı bozmuş sekercim cekirdek yemiş ama olsun yarına toparlar nasılsa..
ayy bende yarın güzel bir baslangıc yapıcam innaıyorum... iiki bu gün böyle gecirmişim..

ayy meyvem sorma ben ilk defa 28 bedene girdim yaa bu bir dönüm noktasııı

annem dedi ilkten bu sana olur fatma sen inceldin baya dedi bende anne yok artık o kadarda değildir dedim ama giydim hiçte sıkmadı yani rahat oldu ay şoka girdim kabinden bi fırladım ilgilenen kızda şaşırdı dönüp dönüp baktım aynaya inanamadım herkes bana baktı rezil oldum ama ilk defa umrumda değildi çünkü özel bir andı benim için

inş bitanem benim hepimiz giycez 27leri 26ları...

haftaya annemle gidip alcaz o pantolonları resim çekerim size koyarım buraya ben unuttum 65 olunca foto koycaktım zaten...azimelniriz hem iyi olur...

minnoş bozmuşmu çekirdek bozuyomu hay allah bence hiç bişi olmamış gibid evame tsin...yada ayrın yeni bir başlangıç olsun...meyvem niş senini içinde güzel bi başlangıç olur ben de artık 58 olmaya ahzırladım kendimi tamamen hedefime ulaşmadan dönmek yok hadi bakalım canlarım inş hedefimize ulaşcaz

Son düzenleme:

ayy bitanem resmini koy mutlaka cok merak ediyorumm..
nasıl görünüyorsun diee bi bakayım fazlalık daha cokmu..
ben yarın 5 g 5 e baslıyayım diyorum ne dersin cnaım yoksa 2 günlük bişi yapıp sağlıklı beslenmeyemi geceyim ne dersin..

minnosum kocişinden alamadı heralde pc yi telefondanda tam bağlanamıyor sanırım
uzak düştük ayrı kaldık özledik birbirimiziz

eyleme cıkıcam minnosun evine yumurta fırlatıcam

tamam meyvem koycam mutlaka bakarsın yorumlarınıza ihtiyacım var zatenn...:78:

ay yapma onu meyvem yaa metobolizmanı yavaşlatacaksın...bence de kısa sürecek bir şey yap...mesela şu hypatianın 2 günlük diyetini yada elmalı diyeti yapabilirsin 2 gün canım...yada montiyi yapsana kız ama ikinci aşama olarak...kan şekerini yüksek tutmadan ahfif kaçamaklı bişi yapabilirsin bence monti sana güzel sonuçlar verdirmişti ahtırlarsan tatlım şok diyet yapma derim ben...

minnosum kocişinden alamadı heralde pc yi telefondanda tam bağlanamıyor sanırım
uzak düştük ayrı kaldık özledik birbirimiziz

eyleme cıkıcam minnosun evine yumurta fırlatıcam

ay hakkaten yaa minnoşum özlendin kızz

bende domates getiriyim en çürüklerinden fırlatırız güzelce :86:

Son düzenleme:

canım monti yapıcak kadar güclü hisssetmiyorum kendimi..
cok zor o ben ekmekle yumurta yemek istiyorum yaz geldi dondurmasız duramam ne bilim iş yerinde bide kızlarla takılıyorum onların ikramlarından mecburen alıyorum yada kendim bişiler yapıyorum.. olmuyor yani monti ayy hypatianın diyeti iidi evet ama onu unuttum en iisi ben yarın elmalı diyetimi yapayım..
yok yaa onuda yapamam ben yarın lahana corbamdan içeyim ama sebze yemeğimide yiyeyim yanında..
off yine karar veremiyorumm ayy nolcam ben böylee :18::18::18::18:

iyi akşamlarrr meyveminn dünyasının çıtırrr kızlarrııı
haftasonumu sormayaınnn lütfenn abarttım
ama yarın çok sıkı başlıyorumm kızlarrr gerçekten bu sefer kararlıyım tam başlıycamm pazartesi
hepinizi özledimm kızlarrr

oy meyvem kıyamamm...2. aşamada yenebiliyor yumurtayla ekmek hem aeben ablam demişti istisna yapabilrisiniz arada diye canım..ama istemiyorsan zorlama kendini hypatianın diyet listesi var bende dur yaziyim buraya...
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

yap bunu hem kolay canım...istediğin birşey olsun yaparken zorlanmayacağın bir şey...kararsız kalmakta haklısın ama sağlıklı bir seçim yap bitanem

şekercim hoşgeldim yaaa bende coktumm bu gün 4000 kalori almısımdır yine reflü olcam bu gidişle yarın hemen kendime geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…