Meyvenull'un Diyet Günlüğü

koçişi kk eve cıkartma yaptı die bizi polise verir

hehe

versinn bişi olmaz.... benim amcam poliss hemide komiser

ay gizemim haftasonu geride kaldı hepimiz abarttık boşver tatlım yarın yeni bir başlangıç yapıyoruz hepimiz

ay benim bu yer fıstığı paketinden kurtulmam lazım beynimi kemirdi resmen ya komşunun çocuklarına veriyim yarın bari...babamda almışken 3 paket almış yuh yani...

1 kutu kurabiyeyi nasıl yiyebildin nasıl başardın bunu çok merak ediyorum yaw

ayy diyorum size benim yeme sınırım yok reflü oluyorum artık midem almıyor yediklerimide bu durum psikiatrik vaka aslında kesinlikle ilac kullanmam lazımm
hiç durmadan yeme kabiliyetine sahibimm

ay benim bu yer fıstığı paketinden kurtulmam lazım beynimi kemirdi resmen ya komşunun çocuklarına veriyim yarın bari...babamda almışken 3 paket almış yuh yani...

ahhh işte olay bu beynimi kemiriyorlarrr

ayy meyvem doyma hissin geç mi yayılıyor dersin aslında bişi diyimmi banada oluyo bazen diyolar ya 20 dk sonra beyin doyuyor istesenizde yiyemiyosunuz diye palavra..değil 20 dk 4 saat bile geçiyo yine doymuyo yine doymuyo

aynen yaa rüyama bile girdi..kadir inanırı gördüm üstüne bi de yer fıstıklarını yemediğim için kızıyodu bana ne alakaysa

öldürdün beni akam aksam
yarıldım gülmekden yerlerdeyimm
kız kadir inanır ne alaka fıstıkları anladıkdaa
yaaa aslında doyuyorum doymuyor değilim ama sürekli bi yeme isteği oluyor bu cok garip sanki onları yemezsem ölücem yasayamıcam mutsuz olucam yani dünyam kararıcak gibi bişi bu mutlaka onları yemem lazım mesela kurabiye yemekden midem bulandı tüm gün ama yedim işte ayy aslında cok kötü bişi buu

aa gizem gelmiş gizeeeeeeeeeemmmm

nerdesin sen bakim....

çok özledim seni de benn

bende özledimm btanemmm oyyy oyyy ancaa geldimm
meyvemmmmmm

şekercim hoşgeldim yaaa bende coktumm bu gün 4000 kalori almısımdır yine reflü olcam bu gidişle yarın hemen kendime geliyorumm
bende yarın kendime geliyorum inşallah meyyvemmm hadi bakalım yarın bi gayret başlayalımm

ya bende bilmiyorum ki onca ykışıklı adam varken gidip kadir inanırı neden gördüm ben yaa

ay meyvem şaka bi yana...haklısın çok kötü bişi yaa...banada oluyordu u hemde feci şekilde...ama psikolojik cnaım bunun üstesinden yine kendin geleceksin o kurabiyeler sağlıksız biliyomusun ev ortamıdna yapılmıyor çünkü...fabrikada özensiz bir şekilde katı yağlarla yapılıyor dayım gıda mühendisi denetlemelerde nelerle karşılşıyolarmış bi bilsen...onların kötü bir şey olduğunu sağlıksız olduğunu bbeyninde hissetmen gerek sorna zaten canın istemez bi daha...valla senin yaptığın o tam buğday unundan kurabiyelerden her zaman yiyebilirsin boşver sağlıksız hazır şeyleri tatlım...sadece kilo için değil bu hiç bir zaman yememeli...

pastaneden bile alsan daha iyi yani o derece diyorum sana....tparla kendini herşey senin elinde güçlü kızsın isteyince iraden çelik gibi sağlam oluyor...yapabilirsin tatlım yanındayız biz senin inanıyoruz sana meyvem...kalan fazlalıkalr için kollları sıvamanın vakti geldi hadi bakalım...

Son düzenleme:
bende özledimm btanemmm oyyy oyyy ancaa geldimm[/B]
meyvemmmmmm

bende yarın kendime geliyorum inşallah meyyvemmm hadi bakalım yarın bi gayret başlayalımm

gizemim başlıyoruz yarın hepimiz hadi bakalım allah yardımcımız olsun yaza girmeden çıtır olma operasyonu başlasın....

ayy annacım biliyorum hepsini hatta yağların ne kadar kötü olduğunu vs vs ama işte yerken onları düşünemiyorsun ben liseyide laboratuvar okudum cnaım orda gıda teknolojisi dersimiz vardı besin analizi yapıyorduk ayy içlerinden neler cıkıyordu..
bu sucuk salam sosislerde ilave neler neler katıyorlar bi bilsen.. off nasıl midem bulandıı..
ama işte insan hayaından cıkartamıyor bi yerde unutuyorsun beynini unutmaya programlıyorsun .. yoksa hiç bişi yiyemeyiz ekmek bile yiyeymeyiz yani..

haklısın meyvem doğru diyorsun...yemeye gelince yeniyor işte neysem yaptığımız şeyleri değil yapacakalrımızı düşünelim canım....

yarın hepimiz için yepyeni bir başlangıç olsun...

meyvem sen kendin için güzel bir şey belirle ve uygulamaya başla diyet modunda değil kilo koruma modunda yap canım...

minnoşum sen dukana başla canım hayırlısıyla...inş güzle sonuçlar alcaksın öyle düşün...

gizemim sende sağlıklı beslenme + spora başla bitanecim...

bende monti menülerimi eksiksiz ve özenli bir şekilde devame ttiriyimsporuma devam ediyim...

inanç ve sabırla devame dersek nisan sonu hepimizin yüzü gülecek kızlar inanıyorum ben...

Son düzenleme:

annacım ben gece yatarken zerdecal içeyim diyorum sabaha kadar wc ye cıkayım yarın bomba gibi rahatlamıs olarak diyetime baslarım ne dersin olur dimi canım..

annacım ben gece yatarken zerdecal içeyim diyorum sabaha kadar wc ye cıkayım yarın bomba gibi rahatlamıs olarak diyetime baslarım ne dersin olur dimi canım..

olur tabi canım sabah aç karnınada içebilirsin daha etkili oluyor...su mutlaka sıcak olsun ama....eğer durum kötüyse evde kuru kayısı varsa sıcak suyun içine at 2 tane bardakta sabaha kadar dursun sabah ye suyunuda iç üstüne birde sıcak su iç süper çıakrıyo tavsiye ederim canım...

aslında ihtiyacım yokda sabaha rahat olayım die demiştim..
yaa sabah içemem iş yerinde olaya mahal veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…