Meyvenull'un Diyet Günlüğü

aslında ihtiyacım yokda sabaha rahat olayım die demiştim..
yaa sabah içemem iş yerinde olaya mahal veremem

anladım canım tamam...aklında bulunsun ama yumuşamış olunca kayısı veya incir farketmez daha etkili...hehe haklısınn ne olur ne olmaz sen gece yatmadan iç sabaha kadar inş çıkarsın canım...

anladım canım tamam...aklında bulunsun ama yumuşamış olunca kayısı veya incir farketmez daha etkili...hehe haklısınn ne olur ne olmaz sen gece yatmadan iç sabaha kadar inş çıkarsın canım...

aaaa ama içemem nys artık 2 gün sonra içerimm ..
gece yatarken antibiyotiğimi içicem sonuna yaklasıyorum artık nys sabah incir yerim gece yatmadan ıslıyayımdaa

aaaa ama içemem nys artık 2 gün sonra içerimm ..
gece yatarken antibiyotiğimi içicem sonuna yaklasıyorum artık nys sabah incir yerim gece yatmadan ıslıyayımdaa

tamam canım incir ye sabah zaten çok uzun sürmeden çıkıyorsun...üstüne ayrıyetten sıcak suda iç mutlaka...rahatlarsın inş...

he bir de söyliyim belki biliyosunuzdur ama çilek de çok wcye çıkartır hemde vücuddan fazla suyu atıyor hemde bol c vitaminli...sabah aç akrnına yerseniz wcyle kanka oluyosunuzz abartmayın ama kanka olun yeter

canımm çilek askım sonlandı bu günlerde canım hiç çilek istemiyor ayyy karpuzların güzeli cıksada karpuz yesekk

canımm çilek askım sonlandı bu günlerde canım hiç çilek istemiyor ayyy karpuzların güzeli cıksada karpuz yesekk

niye kız çilek bayılıyorum ben yaa hergün alıyorum dayanamıyorum

yoğurtlada güzel oluyor çilek tavsiye ederim canım...ay karpuzu bende özledim ama ondan önce erik var can erik bayılırımmm

niye kız çilek bayılıyorum ben yaa hergün alıyorum dayanamıyorum

yoğurtlada güzel oluyor çilek tavsiye ederim canım...ay karpuzu bende özledim ama ondan önce erik var can erik bayılırımmm

ayy çileği severim ama ilk cıktığında keyifle 3-5 kez yerim sonra biter erik olsada olur olmasada pek yemem yani acıkcası tüm meyvelere karsı öyleyim heraldee...
ama yazın karpuz ve taze yeşil incire asla hayır diyemem...

ayy kızlar cok gec kaldım bugece

annnnnnaaaaaaa coooooookkkk sevındımmm 28 bedennn anna yaaa ınanmıyorum canım benımm cok cokk cokk mutlu oldum yaa afferım sana annamm bee senınle gurur duyuyorum tatlım benım ınsallah bende gırerım bırgun 28 bedene tatlımm aman nazar degmesın
minnosum kocişinden alamadı heralde pc yi telefondanda tam bağlanamıyor sanırım
uzak düştük ayrı kaldık özledik birbirimiziz

eyleme cıkıcam minnosun evine yumurta fırlatıcam

ay hakkaten yaa minnoşum özlendin kızz

bende domates getiriyim en çürüklerinden fırlatırız güzelce :86:
ayy evet kocısım hala vermedı yaa laptopuu benım eskı kulustur varr ıste arada ekranı kapanıyor falan ınsallah kapanmadan bu msjı yollarım sımdı ondan yazıyorum sekerlerım telefondan gırmeyı ogrendım ama gıresuna gıdınce heo telefondan gelıp her yedıgımı yazıcammkı kacırmıyım dıye sekerlerım
1 kutu kurabiye 2500kl
2 gözleme 500 erden 1000 ee geri kalanlarda 500 kalori eder
amaaannnnnnnnn tanrımmmmmmm 4000 kalorımıı afferım meyvemm sana bu kalorı sana 10 gun yeter aamann bosver tatlımm ıyı yaptın yedın bugun sana tatıl oldu yarın baslıycaksın kafan rahat bır sekılde vede tok karnına baslıycaksın tatlım

ayyyy koptumm gulmektennn bısefer bende ruyamda sankı babamın dukkanında oturuyorum aksam ustu babam gıdıyor dukkanı kapat gel dıyor o sırada tarkan gelıyor bana saldırmaya calısıyorr sonra mustafa sandal gelıp benı kurtarıyorr

anladım canım olabilir zevk meselesi ben meyvelere aşığım onlar olmadan yaşayamam...karpuz ve şeftali benim için yazı güzel kılan şeyler mesela....incirinde morunu seviyorum...

ii geceler canlarrr

ii geceler meyvemm

minnoşş hoşgeldin canımmm

evet minnoşum bende çok mutlu oldum valla yaa sağol bitanecim...

girersin tabi kız oo sen daha 27lere gircen 28 neki minnoşum...

ehehe senin rüyanda komikmiş bayaa

ay herkes yatmış bende yatiyim zaten uykum tavan yaptı şu an...

iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarımm yarın yeni bir gün yeni bir hafta ve yeni bir başlangıç umarım hepimiz için güzel bir gün olur...

gunaydınn sekerlerımmm bugunn ıtıbarıylenn dukana baslamıs bulunmaktayımmm ve suan 2 tatlı kasıgı yulaf ezmelı sutumu ıcıyorum az once wcden geldımm cumartesı ıctıgım ılacın etkısı yenı geldı sanırımm belkımde suan mezun olabılrıım 59 a dusmus olabılırım yanı

ee meyveeemmmm annamm gızemımm sızın nasıl basladı gununuzz doga hanım vardı bıde bızı begenmeyıp lısteyede gırmedıı o daha ugramıyor zaten buralaraa

günaydın canlarımm...

minnosum dukanın hayırlı olsun canım..
bende bu sabah süper bi sekilde uyandımm kendimi bomba gibi hissediyorum korkmadan tartıldım 59 geldim :86: 600 gr almısım ama sorun değil 4000 kaloriden sonraa güzel bi sonuc diyorumm

bende bu sabah 1 incir yedim işte daha onlayım öğlene kadar meyve yicem öğlen bakla ve yoğurt aksamda tonlu salata yicem..

yarınada allah kerimm...

yaa aslında 5 günde 5 e baslıcaktım ama vaz gectim o diyeti yapınca göğüslerim küçülüyor yağ yakımı olmuyor çünkü ondan vaz gectim yalancı kandırmacadan..

muhtemelen monti yapmasamda monti tarzı bişi yapcam işte dengeli sağlıklı beslenme de dene bilir..

ayy myevem sen benım aklımı mı okuyorsun yaa dun gece yatarken yarın ya 5 gunde 5 kıloya baslarım yada dukana dedım yattım sabaha kalktım amann aksama kadar aynı seylerı yemek cok sıkıcı en ıyısı dukan yapayım dedım vazgectım bak ne guzel bugune bomba gıbı baslamıssın tatlım dedım ya sana arada boyle kendını mutlu etmek ıcın yemelısın yoksa ıradenle savasın uzun surmuyor bıryerde vazgecıyorsunn sabredemıyorsunn. ıyı oldu bu hafta sonu bıze tatlımm. en azından vucudumuz bu kılolarımıza alısıyorr ve yavas yavas gıdıyor bende gec kaldım sabah oyuzdn bır bardak sut aldımm ıcıne de yulaf ezmesı kattım geldım oglen haslanmıs yumurta yıycem peynırle aksamada tavuk yapıcamm

minnosumm hakkaten bu hafta sonu cok ii oldu bu azimle 2 hafta hiç kacamaksız yaparım artık..
canım en iisini yapmıssın dukanla kalıcı gidiyor kilolar en azından ayy benim midem proteine dayanda cokdan yapcam dukanıda midem dayanmıyor..
nys bakalım inş güzelce kalan kilocuklarımızıda veririz..

ıste bakalım tatlım bende basladım da ınsallah gıder pıs kara yaglarım bıde dukanla verdıgımı gerı almıyorum oyuzden sevıyorum dukanı tatlımm hadı bakalım super bır hafta gelsın bıze ınsallahh

sevgili dünyam bu gün doktora gidicem özelden randevu aldım bu dizime bir çözüm lazım artık.... kac zaman oldu 2 aydır spor yapamıyorum doğru düzgün yürüyemiyorum hemencik ağrıyor menisküsmüdür nedir bi cekim yapsınlarda baksınlar..dünyam ben 3 den sonra yokum rapor verirse raporda isticem dinlendircem bacağımı.. aksam yaa yazarım yaa yazamam şimdiden bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…