sevgili dünyam bu gün doktora gidicem özelden randevu aldım bu dizime bir çözüm lazım artık.... kac zaman oldu 2 aydır spor yapamıyorum doğru düzgün yürüyemiyorum hemencik ağrıyor menisküsmüdür nedir bi cekim yapsınlarda baksınlar..dünyam ben 3 den sonra yokum rapor verirse raporda isticem dinlendircem bacağımı.. aksam yaa yazarım yaa yazamam şimdiden bilgin olsun..
ayy cok sukur sonunda doktora gıdıyorsunn meyvem cok sevındım dıkkat et kendıne lutfen yaa cok onemlı bu senın ıcın rapor verırsede al dınlen ıyıcene evde kendını yorma tatlımm.
bende dukanı 3 gun atak yapıcam sadece meyvem carsamba aksamı 5 gıbı yola cıkıcagız cunkumm parsembeden ıtıbaren dıkkatlı kalorı hesabıyla devam ederım ıste
minnosum eğer rapor verirse izmite giderim burda durmam..
annemlerde yatarım.. ama ordada bu kez diyeti bırakmam kalori hesabı yaparım kesinlikle... zaten iicene yedim canım bişi istemez..
inş carsamba sabahı 59 u görmüş olursun canım bu sbaha tartıldınmı kilon kac geldi..
ayy minnosum tartını götürücenmi .. kendi arabanızla gidiyorsanız götür ordada tartılırsın gizli gizli kilo almazsın.. sonucda artılarını gördükce yiyemezsin..
ayy meyvemmm bende kocıse dedım tartımı goturelım belkıde cuma gunu mezun olurum dedım orda tartı var dedı ama ben yınede benımkını goturucem gızlı gızlı . tartıdan tartıya fark eder cunku bu sabah 62.9 kılo geldım ama meyvemm cumartesı ılac ıctım demıstım yaa ısyerıne geldıkten sonra etkı ettı muhtelemen 62 yımdır suan yada yarın 62 olurum yarın gercek kılo bellı olurr bugun dukanımı hıc bozmıycam carsmabada bozmıycam ozaman persembe sabahına tam 3 gun atak yapmıs oluyorum . persembe sabahı mezun olabılırım yanı oyuzden tartılmam gerek canımcım ve de tartımı goturucemm ıste
ayy meyvemm bıdee anna 28 beden kot gıymısss yaa cok canım cektı benımde bende kucuk beden kotları gıymek ıstıyorum yaa hanı evde kardesımden 29 beden kot aldım demıstım yaa hala dapdar oluyor bırazcık daha kılo vermem sart yanı gıyebılmek ıcın belkı 59 u gorunce o kotuda rahatlıkla gıyebılırım tatlımm ayy ınsallah ınsallahh..sende rapor verırse ızmıtte annecın daha ıyı bakar sana tatlım gıt tabıkı ama cok yeme tamam mıı tatlım
tartını götür minnosum ayy sen bu aksamda ilac iç şimdi protein sorun yapıyor biliyorsun persembeye kadar rahat rahat bi kez daha wc ye cıkarsın inş persembe sabahı mezun olursun minnosum..
bende rapor alırsam takıma giremem artık burdan birlikde devam ederiz minnosumm
cok heycanlandım şimdi varya sen bu aksam güzelce sporunu yap ama3 kilo varsa bu sabah göre yarına kesin 1.200 gitmiş olucak gör bak .. 800 normal versen 400 de wc den versen ohh gelsin 59
tartını götür minnosum ayy sen bu aksamda ilac iç şimdi protein sorun yapıyor biliyorsun persembeye kadar rahat rahat bi kez daha wc ye cıkarsın inş persembe sabahı mezun olursun minnosum..
bende rapor alırsam takıma giremem artık burdan birlikde devam ederiz minnosumm
cok heycanlandım şimdi varya sen bu aksam güzelce sporunu yap ama3 kilo varsa bu sabah göre yarına kesin 1.200 gitmiş olucak gör bak .. 800 normal versen 400 de wc den versen ohh gelsin 59
bende cok istiyorum canım 28-27 kota girmeyi ayy bacakalrım 5 cm incelse kesin olucakda işte o 5 cm için cok calısmam gerek
minnosumm annemlere gidersem bu kez yemicem zaten yeni geldim yaa ordan yememi gerektiricek bi durum yok bolca yedim durdum sonucda..
hem hafta sonuda yedim gözümde gönlümde tok yanii
zende giresunda falza bişiler yeme canım kalori hesabıyla beslen ve bolca gez dolas
gunaydınn sekerlerımmm bugunn ıtıbarıylenn dukana baslamıs bulunmaktayımmm ve suan 2 tatlı kasıgı yulaf ezmelı sutumu ıcıyorum az once wcden geldımm cumartesı ıctıgım ılacın etkısı yenı geldı sanırımm belkımde suan mezun olabılrıım 59 a dusmus olabılırım yanı
ee meyveeemmmm annamm gızemımm sızın nasıl basladı gununuzz doga hanım vardı bıde bızı begenmeyıp lısteyede gırmedıı o daha ugramıyor zaten buralaraa
günaydın canlarımm...
minnosum dukanın hayırlı olsun canım..
bende bu sabah süper bi sekilde uyandımm kendimi bomba gibi hissediyorum korkmadan tartıldım 59 geldim :86: 600 gr almısım ama sorun değil 4000 kaloriden sonraa güzel bi sonuc diyorumm
bende bu sabah 1 incir yedim işte daha onlayım öğlene kadar meyve yicem öğlen bakla ve yoğurt aksamda tonlu salata yicem..
yarınada allah kerimm...
yaa aslında 5 günde 5 e baslıcaktım ama vaz gectim o diyeti yapınca göğüslerim küçülüyor yağ yakımı olmuyor çünkü ondan vaz gectim yalancı kandırmacadan..
muhtemelen monti yapmasamda monti tarzı bişi yapcam işte dengeli sağlıklı beslenme de dene bilir..
selam arkadaşlar nasılsınız takıma uğramıyorsunuz ama burda çaktırmadan kilo veriyorsunuz anlaşılan :))))))
hadi inş arkadaşlar şu pis kilolar bir an önce gider.
yaaa bak ben sana demıstım dunku yemen sana cok ıyı gelıcek dıye sımdı karnında tok gözunde tokbenımde aynı sekılde ınsallah yarın sabaha ıkımızınde artıları gıdıcekkk veee superr 28 beden kotlara alyık kızlar olma yolunda ılerlıycegızz tatlım. sen su dızının olayını hallaet sonra pılatesın bacak ve basen hareketlerı var onları kur olarak bır 10 gun dene bakalım ıncelmesı lazım hatta su gıresından geldıkten sonra olculerımı alayımm bende 10 gun denıyım sonra çlnup kontrol ederız bakalım ıncelmıs mı dıye ne dersın tatlımm . onlar dızını zorlamaz hemm . boyle yan yatıyorsunn bacagını kaldırıp ındırıyorsun yan olarak hem basen yakıyor bacakta ıncelyor sekercımm
annam gelmıss hosgelmısssgelmıss bıde bana 61 ı getırmıss ınsallah bakalım
hoşgeldin tatlımmselam arkadaşlar nasılsınız takıma uğramıyorsunuz ama burda çaktırmadan kilo veriyorsunuz anlaşılan :))))))
hadi inş arkadaşlar şu pis kilolar bir an önce gider.
günaydın günaydın günaydınnn fıstıklar...
ay dünkü patlamadan sonra +lardayım ama sorun değil sporla yakarım evelallah hepsini
minnoşum hayırlı olsun bitanem umarım çok güzel kilolar verirsin dukanla
bende bugün tam tamına montime başlamış bulunmaktayım kaçamaksız vede tam sporumada gidicemmm
wcye çıktıysan 61 bile olmuşsundur sen kesin yarın tartıl bakalım kaç gelcen
ay meyvem gayet normal hatta 600 gr bile iyi bence üzülme tatlım...dünkü cozutmalardan sonra buna şükür kendim içinde söylüyorum bunu tabii...
afiyet olsun şekerim en doğrusunu yapmışın....sağlıklı beslenme=monti inş işe yararda +alrını atarsın canım benimm
tatalım dızınde sorun olsa bıle bacak harketlerını basen hareketlerını yapabılırsın ıstırahatte bıle hatta yapmaya baslamadan once ölç tamam mı ben de oyle yapıcam cunkumm ayy bende hıc 55 kılo oldugum gunlerı hatırlamıyorum belkıde hıc olmadım 50 sonra bı sabah 60 oldum bılmıyorum bıle ortaokulda felan herhlade ınsallah o duygularıda yasıycagız meyvemmminnosum tamam canım platese baslıcam en kısa zamnda kesin olarak bakalım bu aksam doktor ne dicek..
ayy inş kötü bişi yoktur ıstıraatle gecer..
sonrada gelsin plates..
salı aksamıda unutturmam canım sana izmite gitsem bile mesaj atarım mesaj aldımm
ayy zaten yarın sabaha süper kilolarda cıkıcaz tartıda inş .. tüm kara yağlarımız gitmiş olucak minnosum ben hayatımda hiç 52 kilo olduğumu bilmiyorum 52 olduğumda aklımı kaybede bilirim
oy hoşbuldum minnoşum
inş görcen tartıda yarın o rakamı bitanecim bende 64ü görsem süper olcak bakalım bugün +lardan kurtulayım da
hoşgeldin tatlımm
ben aynıyım dizimle uğrasıom sen nasılsın..
canım benim günaydın..
ayy tatlımm bencede cok ii bi sonuc bu çünkü ben cumateside yemiştim biliyorsun ee dün zaten uctum böyle olması beni cok memnun etti.kilomu sabitliyorum en azından burada..:87:
tatalım dızınde sorun olsa bıle bacak harketlerını basen hareketlerını yapabılırsın ıstırahatte bıle hatta yapmaya baslamadan once ölç tamam mı ben de oyle yapıcam cunkumm ayy bende hıc 55 kılo oldugum gunlerı hatırlamıyorum belkıde hıc olmadım 50 sonra bı sabah 60 oldum bılmıyorum bıle ortaokulda felan herhlade ınsallah o duygularıda yasıycagız meyvemm
ınsalalh sende 64 u gorursun annacımm yaa okadar cok ıstıyorum kı gormenı 28 beden kota hıc yakısırmı 65 hemen 64 olman lazım sonrada 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?