tatalım dızınde sorun olsa bıle bacak harketlerını basen hareketlerını yapabılırsın ıstırahatte bıle hatta yapmaya baslamadan once ölç tamam mı ben de oyle yapıcam cunkumm ayy bende hıc 55 kılo oldugum gunlerı hatırlamıyorum belkıde hıc olmadım 50 sonra bı sabah 60 oldum bılmıyorum bıle ortaokulda felan herhlade ınsallah o duygularıda yasıycagız meyvemm
ınsalalh sende 64 u gorursun annacımm yaa okadar cok ıstıyorum kı gormenı 28 beden kota hıc yakısırmı 65 hemen 64 olman lazım sonrada 58
ay evet meyvem haklısın canım demekki sen 52 olsan kilonu sabitlmen kolay olcak bünyen iyice alıştı ne güzel canım...
ay sen 52 olursan süper olcak kafayı yedircek bi rakam gerçekten ama başarcaksın meyvem inanıyorum ben sana...
bende 58den sonra 56 düşünüyorum 56 olmadım hiç hayatımda bende bu rakamı görürsem sıyırabilirimmm
minnosum aksam olunca dizimin acısına ben sürekli uzun sekilde oturuom ki bişi yapamıom..
cok erteledim bu durumu hep gecicek gecicek die ama yok gecmiyor..
neyse inş cerrahi gerektirmeyen bi durumdur da korkmam iice..
ben hatırlıyorum minnosum yaa ilk okul 3 müydü 4 müydü 47 kiloydum ve sınıftaki en şişman kişi bendimozamanlar bile nasıl utanmıstımm bide ben yasıtlarımdan 1 yıl erkek basladım düşünsene herkes 10 yasındayken ben 9 yasında onalrdan şişmandımm
bitsin artık bi utanc durumu .. kafama kesin koydum 52 yi görücem incecik olucamm
inş annacım inş..
ayy aslında annmin sucu varya keske zamanında kiloma bi el atsaydı da ben böyle seyler cekmeseydim ama kadında nerden bilsin ki zamanla büyüdükce veririm zannetmiştir..
itiraf ediyorum o 47 geldiğim gün cok üzülmüştüm.. tüm sınıf sırayla tartılmıstık cok utanc verici bi durumdu yaa
52 olduğumda kesin bişeyler yerinden oynar önce gülerim gülerim sonrada ağlarım gibi geliyor duygu karmasası
ayy ben hıc hatırlamıyorum ama sana daha komık bısey anlatıyımmmı ben ılk dogdugumdan 5 yasıma kadar falan zayıflıktan ölucek gıbıymısım anneannem annem falan benı pekmezlerle ballarla beslemısler cocuk zayıflıktan hastalanıcak dıye . işte ondan sonrasını hatırlıyorum hayatımda hıc zayıf olmadım her sene sınıfta en sısman yada ıkıncı sısman ben olurdum. unıverstede bıle hep sısman her yaz dıyete gırerdım her kış kılo alırdım ama artık yeter yanı artık bıyerdede ınsan bıkıyor ne bu yaa ınsan hıcmı ıradesıne hakım olamaz yanı . oyuzden artık def edıcem bu karayagları vucudumdan hamıle kalsamda saglıklı bır sekılde ve dıyetısyen kontrolunde hamıleleık gecırıcem yanı ınsallah hayırlısıysa eger . cunku ben hep sısmanım nasılsa guzel olmaz dıye almadıgım elbıselerı aslında gıymeyı cok ıstmıstımmartık gıyıcem ınsallahh artık hepımız ıstedıgımız kıyafetlerı gıyebılıcegız kızlar ınsallahh ha gayret bırazcık daha sabredelım olurmu canlarım benımm
ay meyvem cnaım kıyamam ben sana seni o akdar iyi anlıyorumki...bende anneme suç atmıştım kilo aldığımda ama onlarda bzie kıyamıyolarki nerden bilcekler işte ergenlikte normal diyolar ya ondan bizi düşünüyolar...
bende ortaokulda kilo almaya başlamıştım sınıftaki en şişman bendim hatta herkes dalga geçiyodu benimle hayat bilgisi dizisi vardı hatırlarsın orda beton vardı ya bana beton diyolardı şişman olduğum için bide tüm kzıalrdan uzun iriyarı bişiydim yaa.. hiç hatırlamak istemiyorum...liseye başlarken zayıflamıştım çok ama kas kaybım olmuştu 58i o zaman hayatımda ilk defa gördüm...ama 1 ay sürdü sonra doktor vitamin iğnesi filan verdi iştah açtı derken 60 alra çıktım ve 2 sene önce yüz felci geçirdim kortizonlu teddavi görünce çıktım 78lere kadar öyle başaldım bu maratona ve aynende devam ediyorum tekrar 58leri görcem inş hemde sağlıklı bir şekilde
meyvem sende 52leri görceksin üzülme canım geçmişin acısını çıkarcaz birliktee...
ayy ben hıc hatırlamıyorum ama sana daha komık bısey anlatıyımmmı ben ılk dogdugumdan 5 yasıma kadar falan zayıflıktan ölucek gıbıymısım anneannem annem falan benı pekmezlerle ballarla beslemısler cocuk zayıflıktan hastalanıcak dıye . işte ondan sonrasını hatırlıyorum hayatımda hıc zayıf olmadım her sene sınıfta en sısman yada ıkıncı sısman ben olurdum. unıverstede bıle hep sısman her yaz dıyete gırerdım her kış kılo alırdım ama artık yeter yanı artık bıyerdede ınsan bıkıyor ne bu yaa ınsan hıcmı ıradesıne hakım olamaz yanı . oyuzden artık def edıcem bu karayagları vucudumdan hamıle kalsamda saglıklı bır sekılde ve dıyetısyen kontrolunde hamıleleık gecırıcem yanı ınsallah hayırlısıysa eger . cunku ben hep sısmanım nasılsa guzel olmaz dıye almadıgım elbıselerı aslında gıymeyı cok ıstmıstımmartık gıyıcem ınsallahh artık hepımız ıstedıgımız kıyafetlerı gıyebılıcegız kızlar ınsallahh ha gayret bırazcık daha sabredelım olurmu canlarım benımm
ay meyvem cnaım kıyamam ben sana seni o akdar iyi anlıyorumki...bende anneme suç atmıştım kilo aldığımda ama onlarda bzie kıyamıyolarki nerden bilcekler işte ergenlikte normal diyolar ya ondan bizi düşünüyolar...
bende ortaokulda kilo almaya başlamıştım sınıftaki en şişman bendim hatta herkes dalga geçiyodu benimle hayat bilgisi dizisi vardı hatırlarsın orda beton vardı ya bana beton diyolardı şişman olduğum için bide tüm kzıalrdan uzun iriyarı bişiydim yaa.. hiç hatırlamak istemiyorum...liseye başlarken zayıflamıştım çok ama kas kaybım olmuştu 58i o zaman hayatımda ilk defa gördüm...ama 1 ay sürdü sonra doktor vitamin iğnesi filan verdi iştah açtı derken 60 alra çıktım ve 2 sene önce yüz felci geçirdim kortizonlu teddavi görünce çıktım 78lere kadar öyle başaldım bu maratona ve aynende devam ediyorum tekrar 58leri görcem inş hemde sağlıklı bir şekilde
meyvem sende 52leri görceksin üzülme canım geçmişin acısını çıkarcaz birliktee...
minnosumm annemde ben 5-6 yasındayken falan hep pekmez veriyordu cok zayıfım die hatırlıyorum cok kötüydü o pekmez içemezdik bide onları ısıtırdı sıcak sıcak boğazımıza daha ii gelir die içemeyince sulandırırdı allahım ne felakett günlerdii hatırladıkca bile gözlerim doluyor cocuğuma asla böyle seyler yapmıcam .. bende o pekmezlerden sonra kilo aldım yoksa 5 yasına kadar minnacık bi cocukmusum..
ahh annem ahhh iilkmi yaptı kötülük mü bilemem ama hep iliğimi düşündüğü için yaptı işimdi onların kalıntılarını temizlemeye uğrasıom 54 ün altındaki kilo ilk okuldan sonraki kilom ben kesin 99 falan 54 müşümdür sonrasıda malum iştee...
ayy gecmıs olsun annacımmm yaa yuz felcınden ben erzurumda okudugum ıcın cok korkmustum bır arakadasım olmustu ve tedavı asamasın da o dal gıbı kızz acayıp sısmanlamıstı ınsallah hepımız kurtulucagız bu pıs karayaglardan sekercım uzulme
tatlım gecmiş olsunn..
kortizon zaten direk kilo yapıyor napalım kaderimizde varmıs.. ama böyle devam edemz sonucda ölümden baska herseye cağre var ve biz bu kara yağlardan kurtulucaz bir dahada asla almıcaz kilolarımızı geri..
nefret ediyorum onlaran iğreniyorumm
bende erzurumda gece okudugum ıcın eksı 32 dereceyı bıle gordugumu bılırımm gece eve gelırken ayaklarım donuyordu resmenn saatlerce ısınmazdı yuzumu gozumu okadar cok sarardımkıı kız kısmısı suslu olurr dıyee hıııcccc dusunmuyordum bılee yurttayken polar montlarla wcye falan gıttıgımı bılırım allah kımsenın basına vermesınn annacım ıyı kurtulmussun tatlım buyuk gecmıs olsun
ayyy bız ıcelım dıye anne anneannem kola sıselerıne koyardı zırt bırt hadı kola ıcelım derdı annem bıze evd kola ıcırmezdıya anneannemlere gıdınce hep ıcerdıkk ne bılırız tadını ılkokulda ogrendım kolanınallah rahmet eylesın canımın ıcı anneannem ne yapsın torunu hastalanmasın dıye ugrasıyor annemde aman bu benım ılk cocugum dogumda öldu mıneme bıse olmasın dıye yee baabam yee neyse olsun onlar bızım ıyıılıgımızı dusunduler meyvemm napalım okadar verdıklerı emeklere karsılık bu kadarda kılo tasımıs olalımm ama artık bızde buyuuk anne olma yasına geldıkk kendımıze cekı duzen verelım demı ama fıstık gıbın anne olalım . hele sennn 52 kılo ıle gelınlık almalısınnn yoksa senı doverımm kızz ben kocısıme sızı hep anlatıyorum yaa belkı dugunune gelırım bakk ona gore 52 kılo gorucem yanı senı tamam mı sekerrr
minnosum ben 52 yi kesinledim gözümde zaten sekercim ama gelinlikle 50 bile olabilirim..
iice zayıf olmak istiyorum..
keske düğünüme gelebilsen minnosum nasıl isterim bi bilsen cok mutlu olurumm..
incecik gelin olucam.. hafta sonu sevgilim ne güzel oldun sen belin incecik kaldı bel kıvrımını cok beğeniyorum dedi öyle sevindim ki..
gelinlikle incecik belimle dolanıcam..
minnosum ben 52 yi kesinledim gözümde zaten sekercim ama gelinlikle 50 bile olabilirim..
iice zayıf olmak istiyorum..
keske düğünüme gelebilsen minnosum nasıl isterim bi bilsen cok mutlu olurumm..
incecik gelin olucam.. hafta sonu sevgilim ne güzel oldun sen belin incecik kaldı bel kıvrımını cok beğeniyorum dedi öyle sevindim ki..
gelinlikle incecik belimle dolanıcam..
ayy benımm kocısımde haftasonu pıknıge gıttık ya telefonumun kamerasıyla vıdeo cekmıs kendımı tanıyamadım resmenn cokk cokkk guzel olmusum meyvemm okadar cok sevındıımkı onu ızleyıncee kocısede dedım nekadar cok degısmısım evet ne kadar guzel oldun bakk eskısı gıbı osaydı boyle mutlu olmazdın dedı hakketen haklı adam yaa. benım kardesım cok kılo aldı buara vıdeoda bır ona bır bana baktım valla dedım mıne cok zayıflamıssın normalde benden kucuk beden gıyer cunku kardesımm .. bırara msne yuklerım o pıknık resımlerını sızde gorrursunuzz canlarım durmak yokkkk
mınnoss 55 e kadar durmak yokkk:18::18:
meyve 52 ye kadar durmak yokk
anna 58 e kadar durmak yokkkkk
ay süper olur meyvemm....incecik bi gelin olursun fıstık gibi
ah bunlar yokmu hem diyet yaptırmazlar hemde böyle güzel şeyler söylerler...
ayy canım sen 52 olunca sevgilin sana yeniden aşık olcak inş o günler çok yakında meyvemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?