bu sabah ii ki meyve yemişim hafifledim dünden olusan yeme sisliğim gitti
sabah 1 inicr yedim sonra minik 1 elma 40 dk öncede 1 inicr daha yedim şimdi yemeğe gidiyorum sekerlerimm bakla mı ve yoğurdumu yiyip döncem hem evi şöyle bir toparlım belkim aksam izmite giderimm
ayy benım kocıss bızım hatun ne halee geldıı suu oturusa bak dıyor etek falan gıymeye basladımm vayy vaayy vayyy dıyorr ayy zayıfladıkca kendıme guvenım geldı gıymeye basladım ıste neyse sekerlerım ben yemege gıdıyorum grs sonraa mucuck mucuck
offfff offfff banada geçmişi hatırlattınız kızlar ya o kadar zayıftım ki yıllarca kilo almak için uğraştım eşimin ailesi zayıf bulduğum için oğullarına bile yakıştırmamışlardı güzel ama çok zayıf demişti kayınvalidem nişan kıyafeti alınmak için çarşıya çıkıldığında hanım kızımız çok zayıf ona uygun kıyafet yok isterseniz birde çocuk reyonuna bakın demişlerdide eşimin yanında ne mahcup olmuştum gelinliğim bile özel dikildi yüzüğüm bile tamir edilip küçüldü şu an tabiki o kiloda olmak istemem 45 kilo çok az ama yıllarca kilo almak için uğraştım. şimdide zayıflamak için uğraşıyorum ne saçma bir hayat ya bir ota yol bulamıyoruz ya çok zayıf yada çok şişman offffff yaaaa
bugunku menumm
sabah bır bardak sut ıcıne 2 tatlı kasıgı yyulaf ezmesı ve 2 cay kasıgı nesquık (toz olan yanı)
oglen 1 tavuk sıs ,1 bardak ayran
aksam 1 haslanmıs yumurta , bırazcık peynır
ara yarım bardak sut
ve az once yıne wcye gıttımm galıba artık ıcımde hıcbısey kalmamıstır bu nasıl ılactı anlamadım gıttı kızlarr ınsallah yarın 61 olurum bukadar seyden sonra
minnosum yarın kesin 61sinnIlac ne var ne yok temizledii
Ayy nescuik keske katmasaydın yada boşver ii olmuss ..
Ay benim middem cok kötü oldu minnosum baklanın bana dokunduğunu bile bile yedim.. Kusabilsem rahatlıcam ama ben kusamıyorum kii
ayy sekerım ben bos sut ıcmeyı hıc sevmem normalde 2 yemek kasıgı kadar katarım yanı nerdeyse nesquıkı ama sımdı tat versın dıye 2 cay kasıgı koydum tatlımm ılac ıyı yaradı dıye dusunuyorum ama bakalım yarın sabaha anlasılır durumlar
ayy meyve bakla dokunuyor madem nıye yedın kız delımısınn yesılcay ıc hemen hazmı kolaylastırır bulantında gecer eger gecmezse gıt cubuk kraker al tamam mı canım
yaa pazarda alıcak doğru düzgün sebze yoktu minnosum bende bakla alayım dedim annem sütle pişirir ondan dokunuyrdur belki ben sütsüz yaparsam dokunmayabilir dedim ama yok yine dokundu.. 1 dilim elma yedim.. Gecirmiyor..yatıyorum masamda şimdi..
Bide burda kar baslıyoo
anaaa gercektenmıı kar mı baslıyorr amanın yaz gelmemısmıydı yaaBurdada hava kapalı tepelerde kar var ama bakalımm buralara ınermıı.. Meyvemm gıt cubuk kreker al yada tuzlu bıseler ye bulantın gecsın canım
mide ilacı aldım minnosumm gecer heralde birazdan..
Ayy hava şimdide günes actı az önce kar ucusuyordu..
Her sene bu zamnlar burda 1 kar yağıyor canım...
ayy ıyı bakalım tatlım ınsallah ıse yarar ılac ,rapor yazmam lazım hıc yazasım yok yaf
offf kac gundur eve goturuyorum yazarım dıye yazmadan gerı getırıyyorum
meyvısss baklaya dıkkat et neymıs o oyle hıc bılmıyordum ılkdefa duydum tatlımm
ay ben cok sıkıldım meyvısım yaa hıcbıse yapasım yok. Su bufeye gıdıp sut varsa alıyımda ıcıyımm degısıklık olur hem cıkmıs olurum bıraz dısarı sence menume gore fazlamı olur meyvısımm ıcıyımmı ne dersın
meyvısım bu topıktede okadar cok mısafır sanatcı oluyorkı arada sırada gorunselerde bızde kımler varmıs bılsek keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?