yok canım ac kalma iç hatta minik yoğurtlardan varsa ondanda al..
Ayy sen büfeye git minnosum bende hazırlanıp cıkayımmm içerde durursam daha kötü olucam..
haftasonu dengesizliği yüüzündennn bu sabh 64.7 geldimm yneee yanii 65 neredeyseee... ama neyse morel bozmuyorummm motive olmalıyım
sabah kepekli sandviç(içinde peynir ve salatalık)
öğle
2 dlim ekmek peynir domates salatalık 1 dlim salam
akşam çok hafif birşeyler yicem kızlar toparlamam lazım
yarın prinç lapasımı yapsam diyorummm 65 im resmen yaa
dünyam cok kötü hissediyorummm
midem berbat durumda 8 kere röntgen cekildi vücudumun her yeri ağrıyor
persembe sabahıda MR cekilicek..
capraz bağlarda sorun olabilirmiş.. eklemlerim cok hassasmıs.. :26:
cekim sırasında biraz canım acıdı fatmam sağdan kalca cekimi cok zor du her bi yerim acıldı o görüntüyü ayarlamak için ..
ayy 8 kere cekim yapıldı resmen radyasyonun bacağımdan gectiğini hissettim.
bide beni cok kötü yapıyor bu tarz cekimler eve geldim hemen kendimi suyun altına attım en azından bir kısmı gitsin die.. gerci 6 ayda tamamen temizleniyor ama su ii geliyor..
dönme hareketlerinde bacağım zorlanıyor muhtemelen capraz bağlarda yırtık dedi doktor..
hii kıyamam yaw 8 kere az da değil..bana küçükken 11 yaşındaydım araba çarpmıştı yan bacağıma 2 ay basamamıştım üstüne...röntgen çekmişlerdi canım çok yanmıştı az çok anlıyorum meyvem için için sızlar acır ay inşallah geçicek canım ya
ay iyi yapmışın tatlım benim..rahatlamışındır biraz inş yarına bişeyin kalmaz...hmm fizik tedavimi olcak peki nolcakmış bişi dedi mi
canım MR sonucuna göre konusalım dedi sordum tatmamen gecicek dimi şikayetlerim dedim sonucları görmeden konusamam dediii
menümü yazayım kızlar burayada...
Sabah:greyfurt,kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek,az peynir,zeytin,domates salatası
Öğle:Fırında balık sebzeli,salata,yoğurt,5 tane badem
Ara:1 elma,1 kase çilek
Akşam:Haşlanmış kabak,cacık,1 ceviz
bugün biraz iştahım az gibi e dünkü patlamadan sonra normaldir
cabuk kendine gelirsin işte sekercimm.. hemencik eksilere disersin inşş..
oy inş meyvem sende düşersin inşnisanı da yarıladık sayılır yaw artık ciddi şekilde tempoyu arttırmak lazım...
gerçi burda hava buz gibi ama
canım nisanın 17-18 i gectimi yaz geldi demektir..
surda az bi zamanımız kaldı ama ben bu halde hiç dyet yapamam kilomu korucam..
sen zaten diyet yapma tatlım kilonu koru yeter sana canım..
sonra bi ara atak yapıp 52 olursunn
ayy evet yaz geldi sayılırr yaa şu kalan kaloları verebilcekmiyim ben acep mayısın sonuna kadar :18:
ayy doğru diyorsun annacım ben şöyle 1 ay bi kolomu koruyayım sonrabi sıkı diyet yaparım haziranda 52 olurum olay biter..
tatlım regl olayın noldu onda veremiyor olabilirsin..
İlaç verdi onu kullanıyorum bu regl olmamı sağlayacak. reglimin 2. günü hastaneye gidip hormon testi yaptırıcam. sonra sonuçlara göre ilaç vericek tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?