Meyvenull'un Diyet Günlüğü

haftasonu dengesizliği yüüzündennn bu sabh 64.7 geldimm yneee yanii 65 neredeyseee... ama neyse morel bozmuyorummm motive olmalıyım

sabah kepekli sandviç(içinde peynir ve salatalık)
öğle
2 dlim ekmek peynir domates salatalık 1 dlim salam
akşam çok hafif birşeyler yicem kızlar toparlamam lazım

yarın prinç lapasımı yapsam diyorummm 65 im resmen yaa

dünyam cok kötü hissediyorummm
midem berbat durumda 8 kere röntgen cekildi vücudumun her yeri ağrıyor
persembe sabahıda MR cekilicek..
capraz bağlarda sorun olabilirmiş.. eklemlerim cok hassasmıs.. :26:

gizemim üzülme canım ya gitcek o +lar inş...lapa yap istersen ayrın sonrada güzel bir düzenle başlarsın diyetine...hem motive eder vermiş olursun öyle yap canım...moral bozma gayet iyi menün anma çok da hafif gibi akşam haşlanmış sebze yoğurt salata filan ye çok hafif yapma aç kalma canım

dünyam cok kötü hissediyorummm
midem berbat durumda 8 kere röntgen cekildi vücudumun her yeri ağrıyor
persembe sabahıda MR cekilicek..
capraz bağlarda sorun olabilirmiş.. eklemlerim cok hassasmıs.. :26:

ay meyvem spordayken aklım hep sendeydi naptın acaba diye merak ettim seni...

ay kıyamam ama ben sana yaa....çok geçmiş olsun canım çok acıdımı...

inşallah Mr sonuçları güzel çıkar bitanem nasılsın şimdi...

cekim sırasında biraz canım acıdı fatmam sağdan kalca cekimi cok zor du her bi yerim acıldı o görüntüyü ayarlamak için ..
ayy 8 kere cekim yapıldı resmen radyasyonun bacağımdan gectiğini hissettim.
bide beni cok kötü yapıyor bu tarz cekimler eve geldim hemen kendimi suyun altına attım en azından bir kısmı gitsin die.. gerci 6 ayda tamamen temizleniyor ama su ii geliyor..
dönme hareketlerinde bacağım zorlanıyor muhtemelen capraz bağlarda yırtık dedi doktor..

hii kıyamam yaw 8 kere az da değil..bana küçükken 11 yaşındaydım araba çarpmıştı yan bacağıma 2 ay basamamıştım üstüne...röntgen çekmişlerdi canım çok yanmıştı az çok anlıyorum meyvem için için sızlar acır ay inşallah geçicek canım ya

ay iyi yapmışın tatlım benim..rahatlamışındır biraz inş yarına bişeyin kalmaz...hmm fizik tedavimi olcak peki nolcakmış bişi dedi mi

canım MR sonucuna göre konusalım dedi sordum tatmamen gecicek dimi şikayetlerim dedim sonucları görmeden konusamam dediii

Son düzenleme:

menümü yazayım kızlar burayada...

Sabah:
greyfurt,kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek,az peynir,zeytin,domates salatası
Öğle:Fırında balık sebzeli,salata,yoğurt,5 tane badem
Ara:1 elma,1 kase çilek
Akşam:Haşlanmış kabak,cacık,1 ceviz

bugün biraz iştahım az gibi e dünkü patlamadan sonra normaldir

cabuk kendine gelirsin işte sekercimm.. hemencik eksilere disersin inşş..

canım nisanın 17-18 i gectimi yaz geldi demektir..
surda az bi zamanımız kaldı ama ben bu halde hiç dyet yapamam kilomu korucam..

sen zaten diyet yapma tatlım kilonu koru yeter sana canım..

sonra bi ara atak yapıp 52 olursunn

ayy evet yaz geldi sayılırr yaa şu kalan kaloları verebilcekmiyim ben acep mayısın sonuna kadar :18:

sen zaten diyet yapma tatlım kilonu koru yeter sana canım..

sonra bi ara atak yapıp 52 olursunn

ayy evet yaz geldi sayılırr yaa şu kalan kaloları verebilcekmiyim ben acep mayısın sonuna kadar :18:

ayy doğru diyorsun annacım ben şöyle 1 ay bi kolomu koruyayım sonrabi sıkı diyet yaparım haziranda 52 olurum olay biter..

zevcanımm canım benım cok cok gecmıs olsun cok dıkkat et kendıne ınsallah mr dan da ıyı sonuclar cıkar tatlımm allah saglık sıhhat versınn

günaydın dünyamm ancak gelebildimm..

kan verdim bu sabahda şöyle bi sonuclarıma bakayım ne durumdayım..

ayy dünyamm bu sabahh 58.6 geldim wc ye cıkmadan cumartesi -pazar kacamağından sonra sadece 100 gr almısımmm

seviyorum kendimi bünyem bu kiloya alıstı artık benim kilo 58.5

cok mutluyum cokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…