minnosum kesin araziye gitti bu günnn beni yanlız bıraktıı
günaydın dünyamm ancak gelebildimm..
kan verdim bu sabahda şöyle bi sonuclarıma bakayım ne durumdayım..
ayy dünyamm bu sabahh 58.6 geldim wc ye cıkmadan cumartesi -pazar kacamağından sonra sadece 100 gr almısımmm
seviyorum kendimi bünyem bu kiloya alıstı artık benim kilo 58.5
cok mutluyum cokkkkkkkkk
gunaydın meyvem arazıye gıtmedımm de saat 9 da toplantı vardı onun oncesındede geldım ama bıseyler yazana kadar bılgı ıslemden geldıler yenı program yuklenıcekmıs onun uzerınde calısıcakmısız artık oyuzden bısey yazamadım tatlımm bu sabah cok cok ama cok sınırlendımm 62.4 kılo cıktım yıne 61 ı goremedım bende gıttım kendıme ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost yaptımm uztunede kayısılı meyve suyu ıctımm yanı anlıycagın benım kılom 62,4 bu kesınlıestı gr oynamıyor cunku dellendım yınee yaa
ayy cok sevındım sneın adına meyvem demekkı sen artık hep 58 kılolarda olucaksın yukarı cıkmak yokk ay ne guzell yaa keskem bende bı 5 lı rakamda olsamda hep orda kalsam
bundan 2 ay once 68 de kalmıstım nerden baksan bır ay 68,5 sonra 68 sonra 68,8 dıye bekleyıp durmustum yıne oyle olucak galıbaa ama bakalım bu 62 benım sabrımı nekadar denıycekkk
minnosumm canım sakin ol ne güzel 62 kilodasın biraz sabır gecen sene bu zamnlar 7 lerde geziyordun 10 kilodan fazla verdin kalan 7 kiloyuda vericeksin ama sakin ol su sıra hepimiz aynıyız kilo veremiyoruz bu da yaza gecişde yasadığımız bi durum 1 hafta sonra pıtır pıtır gidicek hepsi inan bana ama bu hafta sakince kalori hesabı yaparak kilo sabitliyoruz ..
bak zaten giresuna gidiceksin bahane oldu ordan dönüşte sakın ama sakın 63 e cıkma 62 ile dön olurmu ..
işte döndüğünde öyle bi asılıcazki ikimizde hemencik verip kurtulucaz kilolarımızda..
dur bakalım hemen karalar bağlama minnosum yaa sana sadece 1 hafta kilo sabitleme izni verdim..
fazlası yok..
giresun dönüşü hızla verilecek bu kilolar.. 1 haftan var o da kilonu sabitlemek için asla ama asla 63 olmıcaksın unutma sakın..
döndüğündede 2 hafta içinde 5 lere iniceksin..
bende senin dönüsüne kadar koruma yapıcam ve ikimiz birlikte vericez yine bu geçişde böylece dinlenme olucak bizee
ayy ebn gecen sene bu zamanlar 69 kiloydum minnosum tam 11 kilo verdim daha ne istiyeyim.. mutluyum sende mutlu ol sekercim..
ayy bılmıyroum meyvemm cok sıkıldım yaa gece sene bu zamanlar 78 kıloydum onu dusununce mutluluktan ucuyorum ama ıste su sok dıyetler psıkolojımı bozdu benım.bıran evvel 5 lı bır rakamda olucam dıye adapte etmıstım kendımı . ben bu kılola mezun olabılıyormuyum meyvem mezun olmak ıstıyorum artık yada takımdan ayrılmak ıstıyorum nasıl olucakk kılonun bılmem yuzde kacını vermeden karne alamıyormusuz sen bılıyorsundur tatlımm . ben cunku boylee 1 mayısı bulur benım 59 olmam okadar sure takımda olmak ıstemıyorum artık. sıkıldım cunku bu sureklı takım kılo bılmem ne yarıslarından burda senle beraber devam ederız yavas yavas hazıranda 55 olsam yeter bana
gıresun donusune de 63 olmadan gerı donersem vucudum bu kıloya alısmıs olur ve ondan sonrada hemen baslarız ne dersın meyvem sen ızmıte gıdıcekmısın tatlım ben 1 mayısta kesınlıkle 59 olmak ıstıyorum artık yaa
aksamda cıplak ölçulerımı aldım meyvem yazdım defterıme aksama sanada yazarım boyle bırbırımızı takıp ederız ne dersın tatlım kılomuzu ölçulerımızı herhafta kontrol ederz bız burda yarısırız ne dersın tatlım
minnosum yarısmaya basladığın kilonla hedefin arasındaki kilonun yüzde 80 nini vermiş olman gerekiyor..sen yarısmaya kac kilo ile baslamıstın canım..
inş haziranda 55 olucaksın minnosum bende 52 ayy inanıyorum ben buna basarıcaz biz bunu sekercimm
zor bişi değilki biz nerelerden geldik kalan 3-5 kiloyumu veremicezz
minnosum meyven wc den geldi fazlalık 200 gr da gitmiş bulunuyır fazlasıylaa
ayy süper hafta sonuna göre hiç kilo almadımmm
ben izmite gitmicem canım yani rapor vermez heralde mr sonucuna göre konusucaz bide o zamna kadar dizim daha kötü olmazsa rapor almam..
sen giresundan 62 olarak dön minnosum sonra ikimiz birden asılırız diyete cabucak veririz zaten birbirimizi cok güzel motive ediyoruz sekercim
minnosum ben ölçülerimi sabah alıyorum yarın sabah alayım sende sabah al sabah göbek şiş olmuyor aksamları göbeğin fazla cıkıyor..
ben 72.7 kılo ıle basladım 59 kılo olmak ıcın ama bu sene basladıgım kılom bu daha once 62 kusurlere ınıp cıkmıstımya takımdan gecen senelerde lıstelerde hala o gırıs tarıhım falan duruyor oda sayılıcakmı nasıl olucak vermem gereken kılonun % 80 ı 10.96 kılo edıyor yanı cumaya 300 gr daha vermem gerekıyor ozaman oylemı meyvemm .. ınsallah ınsallah hazıranda 52 kılo meyvıss 55 kılo mınnos olacak yıhuhuhu
tamama ozaman meyvısım yarın sabah bıdaha olculerımı alayım yazayım zaten yarın aksama gıresuna gıdıyoruz ya bıdaha gelınce verırım olculerımı sekerım kılomuda yazarım herseyy ortaya dokulur ıste... ayyy wcye mı cıktınn yıhuhuhuhuu
72 ile girmişsin minnosum hedef 59
13 kilo verip mezun olucakmıssındı ama 10.4 verdikten sonra istediğin zamn mezun olabiliyorsun..
61.6 ile mezun oalbilirsin canım..
hoooofff mezun olamıyorum yanıı ayy cıldırıcam okadar kılo verdım yıne mezun olamıyorumm ... bende yarın sabaha 61.6 olurum yada cumaya olurum belkı nasılsa tartımı goturucemm belkı mezun olurum ya:84::84:
hoooofff mezun olamıyorum yanıı ayy cıldırıcam okadar kılo verdım yıne mezun olamıyorumm ... bende yarın sabaha 61.6 olurum yada cumaya olurum belkı nasılsa tartımı goturucemm belkı mezun olurum ya:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?