Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy bendemı denesem sabahları uyanmak cok zor gelıyor ama hareket edınce kendıme gelıyorum hemde gunum daha enerjık gecıyor du bakalım bende denerım ınsallah

kilo : 65.2
göğüs : 98
göğüs altı :84
bel : 77
göbek deliğinden : 87
göbek deliği üstü : 85
simitlerden (yanlardan) : 90
kalça : 92.5
basen : 54.5

ayy bendemı denesem sabahları uyanmak cok zor gelıyor ama hareket edınce kendıme gelıyorum hemde gunum daha enerjık gecıyor du bakalım bende denerım ınsallah

yarım saat erken kalkarsın minnoşum ben öyle yapıyorum kahvaltımı erken yapınca daha dinç oluyorum ve gün içinde daha az acıkıyorum...deneyelim bakalım şu sabah sporunu

yarım saat erken kalkarsın minnoşum ben öyle yapıyorum kahvaltımı erken yapınca daha dinç oluyorum ve gün içinde daha az acıkıyorum...deneyelim bakalım şu sabah sporunu

dur hadı deneyelım bakalımm tatlımm ben de yarın sabah baslıyım barımm ama soz vermıyım ben sabahları cok zor uyanırım cunkumm Aksamlaı 30 dk yururum ama dıgerıne soz vermıyımm yanı

kilo : 65.2
göğüs : 98
göğüs altı :84
bel : 77
göbek deliğinden : 87
göbek deliği üstü : 85
simitlerden (yanlardan) : 90
kalça : 92.5
basen : 54.5

ay gizemcim senin de benim tersime altın ince üstüne göre ama düzelcek ideal kilona inince üzülme hiç

hoşbuldum kızlarrrr :)

nasılsın canım günün nasıl geçti...istanbul yağmur altında bugünlerde yaw...

dur hadı deneyelım bakalımm tatlımm ben de yarın sabah baslıyım barımm ama soz vermıyım ben sabahları cok zor uyanırım cunkumm Aksamlaı 30 dk yururum ama dıgerıne soz vermıyımm yanı

tamam tatlım bende söz vermiyim iyi uyumuşsam erken uyanıyorum ama du bakalım...ama akşam yarım saat yürü mutlaka bak takip etcem ona göree

kızlar ölçülerim berbat ya derhal üstümü inceltmeliyim ((

ay canım bende belimi ve kalçamı inceltmeliyim yaa... incelcez inş sıkma canını sen spora başlıycaktın galiba dimi sporla incelirsin zaten canım...

ben geldim sekerler nasılsınız bakalımm..
ayy benim annemlere gidesim var rapor alabilirsem annemlere gidicem... :87::87::87:

evet canım ya havalar bozdu valla..
okudaydım işte sonra eve yürüdüm yarım saat eve gelip yemek falan yedim
şimdide sütlaç ve yeşilçayyy

bişi gelmedi canım üs kattan inerken son 2 basamakda ayağım kaydı dizim katlandı ağrıyor iice ondan verirse rapor alıcamm..

ayyy :26::26:

meyvem canım iyimisin yaa kıyamamm

evet canım ya havalar bozdu valla..
okudaydım işte sonra eve yürüdüm yarım saat eve gelip yemek falan yedim
şimdide sütlaç ve yeşilçayyy

perşembe günü açıcakmış gizemcim son yağmurlar bunlar

ay iyiy aptın canım benim sporu ihmal etme bakimm...bende gitcem şmiidk...

izin aldım kızlar annemlerde yatcam 5 gün merak etmeyin yemicem dikkat edicem.. anneme hep diyet yemekleri yaptırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…