anladım canım o zaman 8 de yap nolcek bişi olmaz...ama yap mutalaka ne zaman yaparsan yap yeterki yap canım harketsiz geçmesin günlerin...
öylemiymiş o zaman sabah kalkınca dersaneye giderken yürüyim ben bi 15 dk zaten 10 dk yürüyorum yolumu uzatırım sağol canım deniycem...
ayy bendemı denesem sabahları uyanmak cok zor gelıyor ama hareket edınce kendıme gelıyorum hemde gunum daha enerjık gecıyor du bakalım bende denerım ınsallah
hoşgeldinn fıstığımmmm
hosgeldınnn gızemcıkkkk mucuck mucuckkk
yarım saat erken kalkarsın minnoşum ben öyle yapıyorum kahvaltımı erken yapınca daha dinç oluyorum ve gün içinde daha az acıkıyorum...deneyelim bakalım şu sabah sporunu
kilo : 65.2
göğüs : 98
göğüs altı :84
bel : 77
göbek deliğinden : 87
göbek deliği üstü : 85
simitlerden (yanlardan) : 90
kalça : 92.5
basen : 54.5
hoşbuldum kızlarrrr :)
dur hadı deneyelım bakalımm tatlımm ben de yarın sabah baslıyım barımm ama soz vermıyım ben sabahları cok zor uyanırım cunkummAksamlaı 30 dk yururum ama dıgerıne soz vermıyımm yanı
kızlar ölçülerim berbat ya derhal üstümü inceltmeliyim((
meyvısskommmm nerdesınnn sen bakımm
ben geldim sekerler nasılsınız bakalımm..
ayy benim annemlere gidesim var rapor alabilirsem annemlere gidicem... :87::87::87:
hoşgeldin fıstık...
ay ay öylemiii neden acabaaa ne oldu bakiiim yoksa sevindirici bir telefonmu geldiii
ay gizemcim senin de benim tersime altın ince üstüne göre ama düzelcek ideal kilona inince üzülme hiç
evet canım bu yüzden daha şişman duruyorum. üstün şişman olması insanı daha kilolu gösteriyor. keşke altım kalın olsaydı
nasılsın canım günün nasıl geçti...istanbul yağmur altında bugünlerde yaw...
bişi gelmedi canım üs kattan inerken son 2 basamakda ayağım kaydı dizim katlandı ağrıyor iice ondan verirse rapor alıcamm..
ayy dikkat et canım yaaa
geçmiş olsunn
inş. verirlerde dinlenrsin :)
saol tatlım..
ne kadar sakar olduğum ortada kızlar bacağıma daha fazla bişi olmadan iilesse ii olucak
bişi gelmedi canım üs kattan inerken son 2 basamakda ayağım kaydı dizim katlandı ağrıyor iice ondan verirse rapor alıcamm..
evet canım ya havalar bozdu valla..
okudaydım işte sonra eve yürüdüm yarım saat eve gelip yemek falan yedim
şimdide sütlaç ve yeşilçayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?