izin aldım kızlar annemlerde yatcam 5 gün merak etmeyin yemicem dikkat edicem.. anneme hep diyet yemekleri yaptırıcam..
sekerlerim ben cıkıyorum pazartesiye kadar annemlerdeyim..
öpüldünüz mucuk mucuk..
bu aksam sadece elma yicem bilginizeee
kızlar ben olmayınca gelen giden olmamıs dünyama
Prensesim hoşgeldin tatlımm evet burdan devam ediyoruz..
Sende gel birlikte devam edelimm
Minnosumm dövcem seni heee noluyor bakalım kendine gel spor yap otur otur nereye kadar
gunaydınn kıxzlarrr meyvısımmm gıtmıssınn yaa hoooff yaaa
zaten bu sabah cokkk cokkk moralımm bozuk uyandımmm tartıda cokk cok ıgrenc bır rakam gordum ve cok canım sıkıldı yaa hooofff yaaa neolucak benımm halımm
selam kızlar.nasılsınız?
burdamı devam ediyorsunuz diyetlerinize yakaladım sizi
meyvemmm çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur dizinde
bu arada leslie ve cardio slime başladım bende..heryerim hamlıktan inanılmaz ağrıyor.oturup kalkarken ve yatarken her hareketimde her yerim sızlıyorama olsun alışır nasılsa
Günaydın kızlar...
Sabah yarım litre suyum bitti, 1açma yedim 1 kupa da çay...
kızlar ben olmayınca gelen giden olmamıs dünyama
Prensesim hoşgeldin tatlımm evet burdan devam ediyoruz..
Sende gel birlikte devam edelimm
Minnosumm dövcem seni heee noluyor bakalım kendine gel spor yap otur otur nereye kadar
meyvem yaa sorma bugün başıma gelenleri yoksa ben sabahtan gircektim moralim bozuk çok...hem tartıda 66 çıktığım için hemde aşkımla telefonda tartıştığımız için...
benim bu görümcem naptı etti aramızı açtı yine yaa bıktım bu kızdan ben ona iyilik yapıyorum o hep bi yolunu bulup beni kötü gösteriyo...yolcam valla en sonunda...
off dün akşam telefonda kavga ettik gelmicem mayısta mutlu mutlu doğum gününü geçirirsin sen bensiz dedi yaaa ben bunu hakettimmii yaniiçok kırıldım...:85:
neyse sen napıyosun canım durumalr nasıl umarım iyisindir...
hoşbulduk annacıgımumarım herşey yoluna girer
gunaydın sekerler sabah arazıye gıttım sımdı gelebıldım zaten meyvısımde yok buralar ısssız kalmıss benımde moralımm bozuk 64 kıloyumm oyuzden hıc gelesım olmuyor yaa hooofff yaa gıcık kuzenımm bana aksam gobeklenmıssın sen hayırdır dıye dalga gectıı
annacım canım benım uzulme arada oyle tartısmalar olur ama aradakı mesafeden kaynaklıdır herzaman yanyana gelınce hersey duzelır herseyın hayırlısı olsun tatlımm
meyvısımm hıc gelmemıss ben ozzlledımm:2:
gunaydın kızlaarr meyvemm sen nerelerdesınn yaa sen yokken hepımızz cozuttukk dunku 64 ten sonra artık tartılmıyorum oyle bır bıraktımkı kendınımı hıcte boyle olmamıstım daha once hoooff ben napıcamm yaa
günayydııınnn canlarımm
geçen haftadan beri 1,5 kg vermişim.hiç bir haftada bu kadarını verememiştim.leslie ve cardio ya borçluyum
haydi kızlar toparlanma zamanı artık.kaldırın popoları spor ve zayıflama zamanı
bugun 3 mil leslie ve yarım saat cardio yaptım..50 mekik çektim..belimde 7 cm incelme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?