Meyvenull'un Diyet Günlüğü

sekerlerim ben cıkıyorum pazartesiye kadar annemlerdeyim..

öpüldünüz mucuk mucuk..

bu aksam sadece elma yicem bilginizeee

izin aldım kızlar annemlerde yatcam 5 gün merak etmeyin yemicem dikkat edicem.. anneme hep diyet yemekleri yaptırıcam..

sekerlerim ben cıkıyorum pazartesiye kadar annemlerdeyim..

öpüldünüz mucuk mucuk..

bu aksam sadece elma yicem bilginizeee

ayy meyvemm geçmiş olsun tekrar canım benim...ama annenlere gitmene sevinidm özlem giderirsiniz biraz...

meyvem pazartesiye kadar yokmusun yanii ay özliycez seni desene

ay neyse senin sağlığın daha önemli tabi iyileş de gel bir an önce meyvemmm

gunaydınn kıxzlarrr meyvısımmm gıtmıssınn yaa hoooff yaaa
zaten bu sabah cokkk cokkk moralımm bozuk uyandımmm tartıda cokk cok ıgrenc bır rakam gordum ve cok canım sıkıldı yaa hooofff yaaa neolucak benımm halımm

selam kızlar.nasılsınız?
burdamı devam ediyorsunuz diyetlerinize yakaladım sizi
meyvemmm çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur dizinde
bu arada leslie ve cardio slime başladım bende..heryerim hamlıktan inanılmaz ağrıyor.oturup kalkarken ve yatarken her hareketimde her yerim sızlıyor ama olsun alışır nasılsa

kızlar ben olmayınca gelen giden olmamıs dünyama

Prensesim hoşgeldin tatlımm evet burdan devam ediyoruz..
Sende gel birlikte devam edelimm

Minnosumm dövcem seni heee noluyor bakalım kendine gel spor yap otur otur nereye kadar

minnoşum neden öyle oldu canım ya bende bu sabah tartıda iğrenç bi rakam gördüm neden böyle oldu ya kafayı yicem bende artık...

neyse moral bozmayalım canım toparlanalım yedikerlimize daha çok dikkat edelim...

selam prensescim...hogşeldinnn

Günaydın kızlar...

Sabah yarım litre suyum bitti, 1açma yedim 1 kupa da çay...

afiyet olsun canım...

meyvem yaa sorma bugün başıma gelenleri yoksa ben sabahtan gircektim moralim bozuk çok...hem tartıda 66 çıktığım için hemde aşkımla telefonda tartıştığımız için...

benim bu görümcem naptı etti aramızı açtı yine yaa bıktım bu kızdan ben ona iyilik yapıyorum o hep bi yolunu bulup beni kötü gösteriyo...yolcam valla en sonunda...

off dün akşam telefonda kavga ettik gelmicem mayısta mutlu mutlu doğum gününü geçirirsin sen bensiz dedi yaaa ben bunu hakettimmii yanii çok kırıldım...:85:

neyse sen napıyosun canım durumalr nasıl umarım iyisindir...

hoşbulduk annacıgım umarım herşey yoluna girer

gunaydın sekerler sabah arazıye gıttım sımdı gelebıldım zaten meyvısımde yok buralar ısssız kalmıss benımde moralımm bozuk 64 kıloyumm oyuzden hıc gelesım olmuyor yaa hooofff yaa gıcık kuzenımm bana aksam gobeklenmıssın sen hayırdır dıye dalga gectıı

annacım canım benım uzulme arada oyle tartısmalar olur ama aradakı mesafeden kaynaklıdır herzaman yanyana gelınce hersey duzelır herseyın hayırlısı olsun tatlımm
meyvısımm hıc gelmemıss ben ozzlledımm:2:

bugun sabah 3 mil leslie yaptım yaklaşık 20 dk slim cardio canım çıktı canım ama olsun güzelce bir ter attım

minnosum o kuzenin öldürüyor beni hadi toparlan canım.64 olmussan ne olmus.verirsin hemencik

dün eşim altın çilek almıs bana..yiyenler vardı sanırım.hangi ögünde günde ne kadar yiyorsunuz?bide bozdolabında mı muhafaza ediyorsunuz?

hoşbulduk annacıgım umarım herşey yoluna girer

teşekkürler prensescim sağol tatlım...hatasını anlıycak biliyorum ama kırıldım bi kere işte...:97:

ay minnoşum diyet yapmıyomusun enden öyle olduki bende 66yım ya kabus gibi

sağol canım düzelcek inş bakalım özür dilemezse affetmem onu çok kırıldımm...

evet meyvem yok özledim onu çokkk

iyi akşamlar kızlar...:80:

herkes nerelerde bugün bakalım...

meyvemm çok özledim seniii....

bugün moralimin bozukluğuyla cozuttum biraz saçma sapan şeyler yedim ya..regl dönemimde geldi şişkinim canım diyet yapmak istemiyo...toparlanmam lazım...:97:

gunaydın kızlaarr meyvemm sen nerelerdesınn yaa sen yokken hepımızz cozuttukk dunku 64 ten sonra artık tartılmıyorum oyle bır bıraktımkı kendınımı hıcte boyle olmamıstım daha once hoooff ben napıcamm yaa

günayydııınnn canlarımm

geçen haftadan beri 1,5 kg vermişim.hiç bir haftada bu kadarını verememiştim.leslie ve cardio ya borçluyum

haydi kızlar toparlanma zamanı artık.kaldırın popoları spor ve zayıflama zamanı

ayy minnoşum aynı durumdayız yaa ben de saldım iyice ama toparlıycam kendimi meyvem yokken ne kadar kötüyüz böyle...ama üzülme şekerim topla sende kendini bak alıcaksın verdikelrini pişman olcaksın minnoşum meyvem geldiğinde onun yüzünün güldürmeliyiz canım hadi ben bugünden itibaren sıkı bi şekilde başladım diyeime sende başla bakimm salma kendini...

maşallah prensescim harikasın tatlım...

bugun 3 mil leslie ve yarım saat cardio yaptım..50 mekik çektim..belimde 7 cm incelme var

ay ne güzel canım ya valla maşallah sana dahada incelceksin bak gör bende spor salonuna gidiyorum belimde 2 cm incelme var ama kilo veremiyorum...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…