ayy annaım cok sevındım tatlımm sevgılınle barısmana ınsanın psıkolojısı bozukken dıyet bıle yapası bıle gelmıyor . bende artık kendımı toparlama zamanın geldıgını kendıme soyledım bugun ısyerındde yogundum hıc gelemedım buraya . hadı baslıyalım artık annacım ya meyve bızı oldurucekkk gelınceeiyi akşamlar olsun...
ah meyvem sensiz buraların tadı tuzu yok inanki gelsende çiçek açsa yine buralar....
aşkımla konuştuk az önce hatasını anladı tabi aradı hemen ben biraz trip yaptım kırıldım sonuçta ama görümcenin suçuydu o yüzden affettim...mayısta gelcek o yüzden benim acil diyet moduna dönemm gerekk...:18:
yarın meyve detoksu yapcam..sonrada protesin ağırlıklı beslencem mayısa kadar 63 olmam lazım yaa...
minnoşum sen ne haldesin bakim umarım diyet modundan çıkmamışındır sende sakın yeme yasaklı şeyleri hedefimizi düşünelim canım tamamı...
gizemim girmemişin hiç
pazartesi olsun hepinizi sopalıcamm
hemde cok fenaa korkun bendennnn
dizim iilesmeye basladı sanırım...
prensesim vermene cok sevindim darısı basımıza
bende kilo aldım ama zülmüyorum cünkü cok mutsuz hissediyorum kendimi pazartesi herkesi bomba gibi bekliyorum kızlar haberiniz olsunn
pazartesi olsun hepinizi sopalıcamm
bende kilo aldım ama zülmüyorum cünkü cok mutsuz hissediyorum kendimi pazartesi herkesi bomba gibi bekliyorum kızlar haberiniz olsunn
ayy annaım cok sevındım tatlımm sevgılınle barısmana ınsanın psıkolojısı bozukken dıyet bıle yapası bıle gelmıyor . bende artık kendımı toparlama zamanın geldıgını kendıme soyledım bugun ısyerındde yogundum hıc gelemedım buraya . hadı baslıyalım artık annacım ya meyve bızı oldurucekkk gelıncee
ahh meyvem canım benımm sen gıttın bız ne hallere geldık hadi cabuk gell ne olur gemı kaptanı olmadan nasıl gıderr ıste böyle alabora olur
buarada dızının ıyılesmesıne sevındım tatlımm ınsallah tamamen duzelır zamanla dıkkat edıceksın ama tatlımm
prensesımm afferım sana verdıgıne cok sevındım tatlımmm
aşkımla konuştuk az önce hatasını anladı tabi aradı hemen ben biraz trip yaptım kırıldım sonuçta ama görümcenin suçuydu o yüzden affettim...mayısta gelcek o yüzden benim acil diyet moduna dönemm gerekk...:18:
pazartesi olsun hepinizi sopalıcamm :
bende kilo aldım ama zülmüyorum cünkü cok mutsuz hissediyorum kendimi pazartesi herkesi bomba gibi bekliyorum kızlar haberiniz olsunn :
selam kızlar nasılsınız?
ben bugun eskişehire gidiyorum.daha az ugrayabilirim.daha önce yazmadım sanırım hiç nedensiz 2 gün içinde işten çıkartıldım.simdi biraz gezip stres atmak için ablama gidiyorum.perşembe döneceğim sanırım
ablamda diyete başladı demiştim ya.10 kg verdi.şimdi elinde sopa beni bekliyor hergün spor yapacagız beraber.diyet yemekler ve heryere yürüyerek gideceğizplanlarımız bunlar
aranızın düzelmesine sevindim
canım teşekkür ederim..pazartesi hem kendin toparlanır hemde burdakileri toparlarsındizinin iyileşmesinede sevindim
prensesim ii yolculuklar canım ablan ne güzel zayıflamıs işte azmetmek böyle bişi diyete basladığı gün dün gibi ayyy biz daha 1 adım yol alamadık(
pazartesi cok sıkı baslıyorum ama kızlarıda ii bi hizaya cekicem..
minnosum annam pazartesi sıkıca hazırlanmıs görmek istiyorum sizi bu böyle bilinsin...
gizem nerelerde hakkat o cadı kayıpkac gündür bıraktımı yoksa bizi
ben simdi gezmeye gidiom nasıl geziceksem dün merdiven cıktım cok uzun bi merdivendi bacağım yine eski haline döndü.. neyse yavas yavas gezcem işte..
öpüldünüz sekerlerr
selam kızlar nasılsınız?
sabah ablamla sabah erkenden kalktık öğünler kaçmasın diye
bugun 2 mil leslie yarım saat cardio 60 mekik ve yarım saatte yürüyüş bandında yürüdüm
haydii kızlarrrr haydiiii sporrr zamanı spor zamanı şimdiiiiiiiiiiiiii
maşallah prensescim hariaksınız ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuz...
yaza bomba gibi girceksiniz iki kardeş...
günayyyddııınnn kızlar nasılsınız?meyvem geri dönmüşün sevindimhai bu hafta bomba gibi olalım
hemde ne motive canımı çıkartıyor resmen yadün akşam 22.30 göçtüm resmen.dün çok spor yaptık bugunde erkenden kalktık yine sporumuzu yapacagız.zumba diye danslı bir hareket programı var onu deneyeceğim.yarım saat cardio ve 1 saatte yürüyüş bandında yürüyeceğim.yürüyüşbandına bayıldıımm
ama ama minnoş ben her gün burdayımmm hergün yasdım sise beni niye sölemiyon da
oyy oyy prensesıımm benımm yerım ben senı ben senı saymadım cunku sen dıyet spor yapıyorsun ben yapmayanları saydım dıyımmgünayyyddııınnn kızlar nasılsınız?meyvem geri dönmüşün sevindimhai bu hafta bomba gibi olalım
hemde ne motive canımı çıkartıyor resmen yadün akşam 22.30 göçtüm resmen.dün çok spor yaptık bugunde erkenden kalktık yine sporumuzu yapacagız.zumba diye danslı bir hareket programı var onu deneyeceğim.yarım saat cardio ve 1 saatte yürüyüş bandında yürüyeceğim.yürüyüşbandına bayıldıımm
ama ama minnoş ben her gün burdayımmm hergün yasdım sise beni niye sölemiyon da
tekrar günaydın kızlarr..
prensesim seni görüyorum asağıda nasılsın canım..
iş olayına üzüldüm vardır herseyde bi hayır.. böyle daha cabuk zayıflarsın belkii
hadi bakalım durmak yok son hız yaza doğru kosuyoruzz
minnosum sekerli fıstığım benim bu hafat 60 a inmeni bekliyorum senden cok görünücek gözüne ama olucak o kadar haftalardır sallanıp duruyorsun hemen ama hemen 60 a iniyorsun sekercim sporda yapılacak artık ne yanı yağların salanarakmı giyiceksin o elbiseleri olmazz bak burdan seni kınarım suna bak bu yağlı haliyle elbise giymiş her tarafı sallanıyor fıskırıyor derimm
1 ayın var 1 ayda 5 kilo gidecekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?