Meyvenull'un Diyet Günlüğü

iyi akşamlar olsun...

ah meyvem sensiz buraların tadı tuzu yok inanki gelsende çiçek açsa yine buralar....

aşkımla konuştuk az önce hatasını anladı tabi aradı hemen ben biraz trip yaptım kırıldım sonuçta ama görümcenin suçuydu o yüzden affettim...mayısta gelcek o yüzden benim acil diyet moduna dönemm gerekk...:18:

yarın meyve detoksu yapcam..sonrada protesin ağırlıklı beslencem mayısa kadar 63 olmam lazım yaa...

minnoşum sen ne haldesin bakim umarım diyet modundan çıkmamışındır sende sakın yeme yasaklı şeyleri hedefimizi düşünelim canım tamamı...

gizemim girmemişin hiç

Son düzenleme:
pazartesi olsun hepinizi sopalıcamm

hemde cok fenaa korkun bendennnn

dizim iilesmeye basladı sanırım...

prensesim vermene cok sevindim darısı basımıza

bende kilo aldım ama zülmüyorum cünkü cok mutsuz hissediyorum kendimi pazartesi herkesi bomba gibi bekliyorum kızlar haberiniz olsunn

ayy annaım cok sevındım tatlımm sevgılınle barısmana ınsanın psıkolojısı bozukken dıyet bıle yapası bıle gelmıyor . bende artık kendımı toparlama zamanın geldıgını kendıme soyledım bugun ısyerındde yogundum hıc gelemedım buraya . hadı baslıyalım artık annacım ya meyve bızı oldurucekkk gelıncee

ahh meyvem canım benımm sen gıttın bız ne hallere geldık hadi cabuk gell ne olur gemı kaptanı olmadan nasıl gıderr ıste böyle alabora olur
buarada dızının ıyılesmesıne sevındım tatlımm ınsallah tamamen duzelır zamanla dıkkat edıceksın ama tatlımm

prensesımm afferım sana verdıgıne cok sevındım tatlımmm

meyvem meyvem hiç sorma sensiz halimiz duman oldu yaw

dizin iyleşmesi süper canım inş kısa zamanda toaprlancaksın...

üzülme cnaım haftasonu motive edelim kendimizi pazartesiye bomba gibi girelimm

sağol minnoşum evet ya stresliyken bişi yiyemiyorum doğru düzgün sonra aniden acıkınca saaçma sapan saatlerde yiyorum filan düzen kalmıyor yani..hadi toparlanalım minnoşum bak dikkat edelim yedikelrimizeyoksa meyvem kovalar bizi...:18:

selam kızlar nasılsınız?

ben bugun eskişehire gidiyorum.daha az ugrayabilirim.daha önce yazmadım sanırım hiç nedensiz 2 gün içinde işten çıkartıldım.simdi biraz gezip stres atmak için ablama gidiyorum.perşembe döneceğim sanırım

ablamda diyete başladı demiştim ya.10 kg verdi.şimdi elinde sopa beni bekliyor hergün spor yapacagız beraber.diyet yemekler ve heryere yürüyerek gideceğiz planlarımız bunlar

aranızın düzelmesine sevindim

canım teşekkür ederim..pazartesi hem kendin toparlanır hemde burdakileri toparlarsın dizinin iyileşmesinede sevindim

prensesim ii yolculuklar canım ablan ne güzel zayıflamıs işte azmetmek böyle bişi diyete basladığı gün dün gibi ayyy biz daha 1 adım yol alamadık (
pazartesi cok sıkı baslıyorum ama kızlarıda ii bi hizaya cekicem..

minnosum annam pazartesi sıkıca hazırlanmıs görmek istiyorum sizi bu böyle bilinsin...

gizem nerelerde hakkat o cadı kayıpkac gündür bıraktımı yoksa bizi

ben simdi gezmeye gidiom nasıl geziceksem dün merdiven cıktım cok uzun bi merdivendi bacağım yine eski haline döndü.. neyse yavas yavas gezcem işte..

öpüldünüz sekerlerr

ben hizaya razıyım meyvem

bugun yola çıkmadanda sporumu yapayım dedim

3 mil leslie cardionun 6-7 hareketinden 15 tane 50 mekik yaptım spor yapınca indan saha dinç hissediyormus

ay prensesicm çok üzüldüm ya neden işten çıkardılarki seniii.. canım sıkma canını senin için en
hayırlısı neyse o olsun

iyi yapmışsın canım planalrınız çok güzel ikinizde yaza fit gireceksiniz inş

çek çek meyvem hizayı hakettik :18:

tamam meyvecim sen gelde azimle başlarız yeniden...

gizem annesine gitti galiba hiç girmedi inşallah kaçırmamıştır...

ay bitanem zorlama kendini kıyamam geçcek inşallah iyi gezmeler olsun....

selam kızlar nasılsınız?

sabah ablamla sabah erkenden kalktık öğünler kaçmasın diye

bugun 2 mil leslie yarım saat cardio 60 mekik ve yarım saatte yürüyüş bandında yürüdüm

haydii kızlarrrr haydiiii sporrr zamanı spor zamanı şimdiiiiiiiiiiiiii

selamlar...

bugün montime bomba gibi başladım harika hissediyorum.... +lardayım ama üzülmekle vakit kaybetmiycem olan oldu artık önümüzdeki maçlara bakalım...

menümü yazimm...

Geç kalktım bugün o yüzden öğleyle kahvaltı bir oldu...:78:

Kalkınca:1 elma,4 kuru kayısı
Öğle/Kahvaltı:peynirli biberli omlet(1yumurtadan),peynir,zeytin domates...
Ara:1 kase çilek
Akşam:Yumurtalı pırasa, salata, yoğurt...
Ara:1 meyve

1.5 saat yürüyüş, 3 yeşilçay, yarım litre maydonoz suyu(şişlikler için çok şişim...)

meyvemm çok özledim...

maşallah prensescim hariaksınız ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuz...

yaza bomba gibi girceksiniz iki kardeş...

günaydın şekerlerim meyveniz döndü...

ama dünyamı yerlerden topluyorum bakıyorumda gelen giden yok o minnos nerde o minnos gelsinde cekeyim saclarını

evet meyveniz bomba gibi burda bu günden sonra salanı pataklıcamm

toparlanmıs olmanız lazım bu güne kadar..
kacamak yapan korksun bu hafta yaz geldi artık sıcaklıklar 17-20 arası olucak önümüzdeki hafta dahada fazla..
ben kendime elbise aldım canlarım bide etek yazlık

bundan sonra böyle bir sonraki gidişimde izmite yine alcam eteklerr ohh süslenip püslenip gezcemm

düşman catlatıcam bu yazz

hadi bakalım toparlanıozz

sekerler ben 1saat önce indim cankırıya şimdi ilce otobüsünü bekliom canım sıkıldı size yazayım dedim..
ona göre bakın nasıl toparlanmıs döndümmm ayanızı denk alınn

gunaydın meyvısım sonunda donmussun cok sukurr cumartesı pazar hem temızlık yaptım hem gunum vardı . bıde kocısımle atıstımm eee hal bu hal olunca buralara gelemedım zaten sende yoksun bıtekk annacım gelıyor onlada rastlasamıyordukk . neysekı o kotu gunler gerıde kaldı benım baldan tatlım meyvem geldıı
haftasonu bırazcık toparlandım ve gune 63.5 kılo ıle basladımm sana dedıgım gıbı aksam yemeklerıne dıkkat ettım ama sadece elma yıyemedım galıba sadece elma olayını bu hafta yapıcam tatlım aksam yemeklerınde

hee bıde spora hala baslıyamadım annacım yaa hooff yaa bırı benı durtsede spor yapabılsem keskem neysemm sekerlerımm bu gune bu haftaya bomba gıbın baslıyoruzz

cunkum meyvısımm bende kendıme yazlık 5 tane elbıse aldımm gecen gun ınternetten hıc denemeden hepsını 40 beden aldım normalde 42 gıyerım gomleklerde ama bol gelırse dıye 40 aldım hemde dedımkı kendıme eger olmazsa belkımm ınat edıp zayıflarsın mınnos dedım aldım valla eger olmazsa kocısım benı kesıceekkk 26 sında kargoya verılıcekk ayın 1 ınde falan elımde olur ozamana kadar hemencecık 2-3 kılo atmam lazım amanın:18::18:

Son düzenleme:
günayyyddııınnn kızlar nasılsınız?meyvem geri dönmüşün sevindim hai bu hafta bomba gibi olalım

maşallah prensescim hariaksınız ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuz...

yaza bomba gibi girceksiniz iki kardeş...

hemde ne motive canımı çıkartıyor resmen ya dün akşam 22.30 göçtüm resmen.dün çok spor yaptık bugunde erkenden kalktık yine sporumuzu yapacagız.zumba diye danslı bir hareket programı var onu deneyeceğim.yarım saat cardio ve 1 saatte yürüyüş bandında yürüyeceğim.yürüyüşbandına bayıldıımm
ama ama minnoş ben her gün burdayımmm hergün yasdım sise beni niye sölemiyon da

tekrar günaydın kızlarr..

prensesim seni görüyorum asağıda nasılsın canım..
iş olayına üzüldüm vardır herseyde bi hayır.. böyle daha cabuk zayıflarsın belkii
hadi bakalım durmak yok son hız yaza doğru kosuyoruzz

minnosum sekerli fıstığım benim bu hafat 60 a inmeni bekliyorum senden cok görünücek gözüne ama olucak o kadar haftalardır sallanıp duruyorsun hemen ama hemen 60 a iniyorsun sekercim sporda yapılacak artık ne yanı yağların salanarakmı giyiceksin o elbiseleri olmazz bak burdan seni kınarım suna bak bu yağlı haliyle elbise giymiş her tarafı sallanıyor fıskırıyor derimm
1 ayın var 1 ayda 5 kilo gidecekkkk

canım benimmm

ayy reyhanım nasıl özlemişim seni bennnn

ablandan allah razı olsun kız zayıflatıyor senii kampa alındın ufaktan

bende istiyorum öyle bi ablaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:

oyy oyy prensesıımm benımm yerım ben senı ben senı saymadım cunku sen dıyet spor yapıyorsun ben yapmayanları saydım dıyımm ayy prensesım ıs ıcın uzuldum ama herseyın hayırlısı olsunn canım benım

ayyy meyvısımm gelmıs balımm gelmıs ben senı yerım yerımm bı hosgeldın beş geldın yapsaydıkta ondan sonra kızsaydınn meyvısımmm pıs gıcık kuzenım gıbınn elbıseler olmamıs dıye dalga gecme ama yaaa gıcık kuzernım yapar hep oylee ayy olmus ama surası soylemıı . cuma gunu anneme gıttım oturuyorum boyle mıne sankı bıraz gobegın cıkmıs yıne dedı bana uyuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…