Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bak gördünmü azıcık saldın kendini hemen laflar söylenmeye basladı böyle giderse kocacında söylicek benim kadın kilo aldı yine tombullastı yumusak yumusak oldu diecek hemen hemen toparlanıyorsun sım sıkı bi vücut istiyoruzz

bende ilk 2 gün çok üzüldüm hiç nedensiz çkarttıkları için ama vardır bir hayır üzülüyorum artık.o dönemde abla sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni.bu olumsuzlugu olumluya cevir kendini spora ver kafan dağılsın dedi 2-3 günde toparladı beni
canım benimmm

ayy reyhanım nasıl özlemişim seni bennnn

ablandan allah razı olsun kız zayıflatıyor senii kampa alındın ufaktan

bende istiyorum öyle bi ablaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:

bende özledim canım seni ve herkesi ne ufaktan baya baya zayıflama kampna gelmiş gibi oldm.hatun spora sıkıştırıyor yeşi çaya bitki çayına günde 3 lt suya sıkıştırıyor hele tabagıma koydugu yemekler 2 kaşıkta bitiyor bu hafta kaç kg vereceğim merak ediyorum

ayy evet yaa kocısımde derse cok uzulurum ama farkedıyorum ben yanı gobısım cıkmaya basladı durup dururkenn ayy benım cok acıl spora baslamam lazım ıyıcene saldım kendımı haklısın meyvemm meyvemm hemencecıkkk bu hafta bu fazlalıklar gıdecekk meyvısım sana soz verıyorumm ayy elbıselerım gelene kadar 61 olayım barımm

abla süper desenee
her şişmana lazım öyle bi ablaa

ayy prensesimm boş ver yaza fıstık gibin olunca o işverenler senin köpeğin olur bizle calıs bizle calıs die

ayyy neguzel prensesımm yaa keske benımde oyle gıdebılıcegım bır ev olabılsee ahh ahhh

abla süper desenee

ayy prensesimm boş ver yaza fıstık gibin olunca o işverenler senin köpeğin olur bizle calıs bizle calıs die

benımde var oyle ablamm her nekadar yas olarak benden kucuk olsada meyvısım benım ablammm olsunn bu konuda valla sen gıttın yaa boylee darı ambarına dusmus tavuklar gıbın saldırdım herseye meyvemm

minnosum ben o kadar cok yedim ki akıllara zarar
Ama kendimi biraz olsun mutlu hissediyorum bu gün ayyy bu 5 günü böyle geciririm hafta sonu düğün var o 2 günde onun telasıyla gecer..
Ondan sonraki haftaya yine arkadasın düğünü var kacamak yapmak gibi bi lüksüm yok artık benimm anlıcann sekercimm ..

Prensesimi ablası kampa sooktu gel bizde birbirimizi sokalımm canım ne dersinn

hemennn ıctımm suyumu meyvıusımm ben bırazdan arazıye gıdebılırım tatlım haberın olsunn
cumartesı gunu yesıl elmamı bıde tam bugday ekmegımı aldımmm . gercı bu sabah evdekı bayat ekmekler bıtsın dıye beyaz ekmekten beyaz peynırlı yagsız tost yaptım ama olsun ben onu erıtırım tatalım onemlı olan kacamak yapmamak ve aksam yemegınde yesıl elmayla ben bu ısı cozerım dıye dusunuyorumm yıhuhuhuhu meyvısım geldııı banada can geldı beee gell hell bı opemmm

benımde var oyle ablamm her nekadar yas olarak benden kucuk olsada meyvısım benım ablammm olsunn bu konuda valla sen gıttın yaa boylee darı ambarına dusmus tavuklar gıbın saldırdım herseye meyvemm

minnosum artık yok salmak falan bu aksam yapabildiğin kadar spor yapıcaksın elbiselerin göbek kısmı patlasın istemezsin dimi ondan yürüyüşler platesler yapılacak sekercimm durmak ara vermek yok zaten öyle bi lüksümüzde yok baksana yaz geldiii

bende suyumu cayımı içiom minnosum daha bişi yemedim yanıımda peynir ve yeşil elma var öğlende tavuk bozulmadıysa salatayla onu yicemm aksamda salata falan yerim hafif geciricem bu haftayı belki önümüzdeki hafta 5 g 5 yaparım o kadarını bilmiyorum artık.. :26:

tamam hadı bızde kampa gırelım meyvısımmm bızı ancak kamp paklarr buarada benım aklımdan kotu kotu seyler gecıyorr boyle 5 gunde 5 kılo olsun ordan gecersın patates dıyetı olsunn ayy yapasım var valla elbıselerım gelene kadar 60 olasım var sıze elbıselerımı gosterteyımmııı

işte budur minnoşum haydii eski haline dön eski azmine dön

abla süper desenee

canım ablam benim

evet evet bencede onlar benim köpeğim olsun hıh

ayyy neguzel prensesımm yaa keske benımde oyle gıdebılıcegım bır ev olabılsee ahh ahhh

canım burasıda bizim evimiz yeterki birbirimze karşı dürüst olalım gerisi gelir

hepsi birbirinden güzel güle güle giy

ayy ınsallahh olurda hepsını gıyebılırımmm prensesım burdakı mankenın boyu 178 oyuzden elbıseler kısa ama gel gorkı 160 lık mınnosa bunlar tam deızustu olur dedım aldım valla hemde hepsını 120 mılyona 9 taksıtle aldımm ayda 15 odıycem 5 tane elbısem olucak ıyı yapmısmıyım dersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…