oyy oyy prensesıımm benımm yerım ben senı ben senı saymadım cunku sen dıyet spor yapıyorsun ben yapmayanları saydım dıyımmayy prensesım ıs ıcın uzuldum ama herseyın hayırlısı olsunn canım benım
ayyy meyvısımm gelmıs balımm gelmıs ben senı yerım yerımm bı hosgeldın beş geldın yapsaydıkta ondan sonra kızsaydınnmeyvısımmm pıs gıcık kuzenım gıbınn elbıseler olmamıs dıye dalga gecme ama yaaa gıcık kuzernım yapar hep oylee ayy olmus ama surası soylemıı . cuma gunu anneme gıttım oturuyorum boyle mıne sankı bıraz gobegın cıkmıs yıne dedı bana uyuss
tekrar günaydın kızlarr..
prensesim seni görüyorum asağıda nasılsın canım..
iş olayına üzüldüm vardır herseyde bi hayır.. böyle daha cabuk zayıflarsın belkii
hadi bakalım durmak yok son hız yaza doğru kosuyoruzz
canım benimmm
ayy reyhanım nasıl özlemişim seni bennnn
ablandan allah razı olsun kız zayıflatıyor senii kampa alındın ufaktan
bende istiyorum öyle bi ablaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
bak gördünmü azıcık saldın kendini hemen laflar söylenmeye basladı böyle giderse kocacında söylicek benim kadın kilo aldı yine tombullastı yumusak yumusak oldu diecek hemen hemen toparlanıyorsun sım sıkı bi vücut istiyoruzz
bende ilk 2 gün çok üzüldüm hiç nedensiz çkarttıkları için ama vardır bir hayır üzülüyorum artık.o dönemde abla sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni.bu olumsuzlugu olumluya cevir kendini spora ver kafan dağılsın dedi 2-3 günde toparladı beni
bende özledim canım seni ve herkesine ufaktan baya baya zayıflama kampna gelmiş gibi oldm.hatun spora sıkıştırıyor yeşi çaya bitki çayına günde 3 lt suya sıkıştırıyor hele tabagıma koydugu yemekler 2 kaşıkta bitiyor bu hafta kaç kg vereceğim merak ediyorum
bende ilk 2 gün çok üzüldüm hiç nedensiz çkarttıkları için ama vardır bir hayır üzülüyorum artık.o dönemde abla sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni.bu olumsuzlugu olumluya cevir kendini spora ver kafan dağılsın dedi 2-3 günde toparladı beni
bende özledim canım seni ve herkesine ufaktan baya baya zayıflama kampna gelmiş gibi oldm.hatun spora sıkıştırıyor yeşi çaya bitki çayına günde 3 lt suya sıkıştırıyor hele tabagıma koydugu yemekler 2 kaşıkta bitiyor bu hafta kaç kg vereceğim merak ediyorum
abla süper desenee
her şişmana lazım öyle bi ablaa
ayy prensesimm boş ver yaza fıstık gibin olunca o işverenler senin köpeğin olur bizle calıs bizle calıs die
ayy evet yaa kocısımde derse cok uzulurum ama farkedıyorum ben yanı gobısım cıkmaya basladı durup dururkennAyy benım cok acıl spora baslamam lazım ıyıcene saldım kendımı haklısın meyvemm meyvemm Hemencecıkkk bu hafta bu fazlalıklar gıdecekk meyvısım sana soz verıyorumm ayy elbıselerım gelene kadar 61 olayım barımm
benımde var oyle ablamm her nekadar yas olarak benden kucuk olsada meyvısım benım ablammm olsunn bu konuda valla sen gıttın yaa boylee darı ambarına dusmus tavuklar gıbın saldırdım herseye meyvemm
hemennn ıctımm suyumu meyvıusımm ben bırazdan arazıye gıdebılırım tatlım haberın olsunn
cumartesı gunu yesıl elmamı bıde tam bugday ekmegımı aldımmm . Gercı bu sabah evdekı bayat ekmekler bıtsın dıye beyaz ekmekten beyaz peynırlı yagsız tost yaptım ama olsun ben onu erıtırım tatalım onemlı olan kacamak yapmamak ve aksam yemegınde yesıl elmayla ben bu ısı cozerım dıye dusunuyorumm yıhuhuhuhu meyvısım geldııı banada can geldı beee gell hell bı opemmm
minnosum ben o kadar cok yedim ki akıllara zarar
Ama kendimi biraz olsun mutlu hissediyorum bu gün ayyy bu 5 günü böyle geciririm hafta sonu düğün var o 2 günde onun telasıyla gecer..
Ondan sonraki haftaya yine arkadasın düğünü var kacamak yapmak gibi bi lüksüm yok artık benimm anlıcann sekercimm ..
Prensesimi ablası kampa sooktu gel bizde birbirimizi sokalımm canım ne dersinn
ayy evet yaa kocısımde derse cok uzulurum ama farkedıyorum ben yanı gobısım cıkmaya basladı durup dururkennayy benım cok acıl spora baslamam lazım ıyıcene saldım kendımı haklısın meyvemm meyvemm hemencecıkkk bu hafta bu fazlalıklar gıdecekk meyvısım sana soz verıyorumm ayy elbıselerım gelene kadar 61 olayım barımm
abla süper desenee
her şişmana lazım öyle bi ablaa
ayy prensesimm boş ver yaza fıstık gibin olunca o işverenler senin köpeğin olur bizle calıs bizle calıs die
ayyy neguzel prensesımm yaa keske benımde oyle gıdebılıcegım bır ev olabılsee ahh ahhh
işte budur minnoşum haydii eski haline dön eski azmine dön
canım ablam benim
evet evet bencede onlar benim köpeğim olsun hıh
canım burasıda bizim evimizyeterki birbirimze karşı dürüst olalım gerisi gelir
[ıstee mınnos elbıselerııı
Eki Görüntüle 183973 Eki Görüntüle 183972 Eki Görüntüle 183971 Eki Görüntüle 183970 Eki Görüntüle 183969
hepsını tatılde gıyıceeemm hangısını begendınız soyleyın bakımm sekerlerımm
dımı ama prensesımm burası meyvemınnn zayıflama kamp evıı
hepsi birbirinden güzel güle güle giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?