tamam hadı bızde kampa gırelım meyvısımmm bızı ancak kamp paklarrBuarada benım aklımdan kotu kotu seyler gecıyorr boyle 5 gunde 5 kılo olsun ordan gecersın patates dıyetı olsunn ayy yapasım var valla elbıselerım gelene kadar 60 olasım var sıze elbıselerımı gosterteyımmııı
ben yürüyüşe gidiyorum kızlar görüşürüz
ayy ınsallahh olurda hepsını gıyebılırımmm prensesım burdakı mankenın boyu 178 oyuzden elbıseler kısa ama gel gorkı 160 lık mınnosa bunlar tam deızustu olur dedım aldım valla hemde hepsını 120 mılyona 9 taksıtle aldımm ayda 15 odıycem 5 tane elbısem olucak ıyı yapmısmıyım dersın
bencede minnosum sana bunlar diz üstü olur beden ölcüleri nasıldı ki mankende 36 vardır bedenler 2 cm büyüyor genelde 4 cm büyük olması lazım aldıklarının onu bi hesaplasaydın mankenle aranda kac cm var die..
anammm hıc onu hesaplamadımm valla meyvısımmm
manken 178 ve 38 beden yazıyorduuu ama butun elbıseler bol kesımm hanı boyle daracık seyler olsa belkı olmazdıda sımdı olur mantıgıyla aldımm valla ayy ınsallah olur tatlımm cok hevesle aldım hatta kendıme ılk defa elbıse aldım . bacaklarım kalın dıye daha once dugun bayram olmadıkca hayatta elbıse almazdım sımdı sımdı bıraz kendıme guvenım geldı suslu puslu elbıselı dolasmak ıstıyorum artıkım
inş olur canım olmazsada sorun etme yaza kesin olur..
minnosum bende elbisemi göstermek istiyorum size ama benimki baharlık bişi hafta sonu düğünde giycem o zaman fotoda cekinirim buraya eklerim görürsünn..
ayy goster gosterr cok merak edıyorumm meyvısımmm bende oyle cıceklı cıceklı rengarenk elbıselerı cok sevıyorum ama meyvemm acıkcası vucuduma guvenıpte alamıyorumm ne bılıyım guzel olmaz dıye dusunuyorum o senın begendıgın cıceklı elbıse saten bende onu bır akrabamaızın dugununde gıymek ıstıyorumolurmu sence tatlım yoksa rengarenk ya evlı barklı kız ne bıcım gıyınmıs demesınler
gelsın elbıselerım hepsını gıyıp sıze resımlerını gosterıcemm
minnosum benim aldığım şu yeni cıkanlardan üstü dantel gibi bi kumastan delikli delikli içi penye astar seklinde kısa kollu kollarıda fırfırlı gibi düğünde olur die düşünüyorum zaten öyle lüks bi yerde değil düğün burda olucak..
asıl önemli olan ayın 7 sindeki düğün benim için onda abiye alıcamm :26: fuar içinde bi restorantta göl kenarında olucak.. :18::18:
minnosum sende düğünün durumuna göre ayarla eğer basit bi düğünse o elbise olur kim ne dicek miş krem rengi bi sal alırsın omzuna ben ce olur biter.
ayy ıste dugunlerden nefret edıyorumm yok ne gıyıcem yok elbıseye o ayakkabı olmaz yok sacım basım ne olucakk ayy bızımkıde karsta olucak kızı karsa gelın ettıkk cok oyle şaşalı suslu bısey olmaz zaten oyuzden gıyerım dıye dusunuyorum tatlımm senınkını cok merak ettım ama aksama gıyde resım cekınsene yaa gormek ıstıyroum bananeymıss..
ayy ben su kılo cızelgemı degıseyımde gerceklerle yuzleseyımm demı ama
bende düğünlerden nefret ediyorumm
ayy karstaysa yollarda hiç uğrasılmaz bence sen yolda giy mis gibi kumasını düğünde elbiseni giyersin sonra dönüşte yine pantalonunla dönersin..
ben sacımı kırık fön yaptırıcam
ayy minnosum cekemem ki tam olarak cekmeyi denerim olmadı yanlız elbisemi cekerimm
ayy oyle yapıcam yolda normal pantolonumu gıyıcem orda bıyerde gıyınırım ıste ben de sacımı sac duzlestırıcı ıle duzlestırıcem orda okadar mıllet kuafor karmasası yasamak ıstemıyorum cunkum
ben bırazdan arazıye gıdıcem balımm haberın olsun
en iisi cnaım bende bu haftaki düğünde düzlestiricem..
kolay gelsin minnosum ayy öğlen olsada bende uyusam azıcıkk
herkese merhabalarrrr :))) nasılsınız kızlar
ayy sen hıc uyumadanmı geldın ıse dırek otobustenmı geldınn allah senı ne etmesın yorgunluktan olmuşündur beee
diyarım hoşgeldinnn
ben dizimle uğrasıom diyarım sen nasılsın..
iyiyim meyvem haftasonu tatilinden sonra işe alışmaya çalışıyorum :)
ben okudum evet çok üzüldüm umarım tez vakitte iyileşirsin ama yüklenme fazla spor yapamıyorum die üzülme böyle de harikasın sen :)
ayy ınsallahh olurda hepsını gıyebılırımmm prensesım burdakı mankenın boyu 178 oyuzden elbıseler kısa ama gel gorkı 160 lık mınnosa bunlar tam deızustu olur dedım aldım valla hemde hepsını 120 mılyona 9 taksıtle aldımm ayda 15 odıycem 5 tane elbısem olucak ıyı yapmısmıyım dersın
herkese merhabalarrrr :))) nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?