• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezhep Ayrılığı :(

CeminZevcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
69
15
8
32
Merhaba arkadaslar. Yaklaşık güzel giden bir iliskim vardı. Ancak aklımı bulandıran bir konu var :KK43: Erkek arkadaşımın mezhepi farklı. .Aslinda bu durum benim icin hic problem olmazken onun icinde ayni sekilde olmadigini dusunuyordum. Ancak bugun "benim ailem alevi bir kizi istemeyebilir" demesi tüm hayallerimi suya indirdi. Neye ugradigimi anlayamadim. Bu zamana dek sadece 1 erkek arkadasim oldu yani bu konularda biraz hassasim madem ailen beni istemeyecek neden hala benimlesin diye haykirmak istedim.. Ailelerimiz engel olabilir bu senin ailen icinde gecerli demez mi bide bu konular bu kadar mı önemli

Son düzenleme:
Ailesi istemezse hala neyin peşinde..Can sıkıntısını mı gideriyor senle anlamadım ben..İstemez ama ben ikna ederim vs diyip yolunuza devam etseniz neyse...

Ailesi istemezse hala neyin peşinde..Can sıkıntısını mı gideriyor senle anlamadım ben..İstemez ama ben ikna ederim vs diyip yolunuza devam etseniz neyse...
Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.Bende ikna ederim demesini beklemistim. Babasi kiz kardesleri icin de sunni bir erkekle olmaz diye baski yapmis zamaninda sanirim ayni baskiyi oglu icin de yapacak.. Aslinda can sıkıntısını gidericek eglenceli bir insanda degilim o gayet eglencesine duskun ben tam tersi daha sakinim. Saat kac oldu hala aramasina dönüş yapmadim kafamda yerine oturmayan biseyler var :( evlensem bile onlarin kulturune ayak uydurabilcek miyim hadi iraga yerlesmeye kalkarsa irakta nasil yasayacagim diyorum belkide ben kendi kendime gelin guvey oluyorum bilemedim :(

Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.Bende ikna ederim demesini beklemistim. Babasi kiz kardesleri icin de sunni bir erkekle olmaz diye baski yapmis zamaninda sanirim ayni baskiyi oglu icin de yapacak.. Aslinda can sıkıntısını gidericek eglenceli bir insanda degilim o gayet eglencesine duskun ben tam tersi daha sakinim. Saat kac oldu hala aramasina dönüş yapmadim kafamda yerine oturmayan biseyler var :KK43: evlensem bile onlarin kulturune ayak uydurabilcek miyim hadi iraga yerlesmeye kalkarsa irakta nasil yasayacagim diyorum belkide ben kendi kendime gelin guvey oluyorum bilemedim :KK43:
Sonuç ne olmuş peki evlenmişler mi?
Ben din ayrılığına karşıyım ama mezhep nedir ya Şii ler hz.Muhammedi Peygamber kabul edip selavat getiriyorsa müslümandır zatrn..Birkaç ufak ayrıntı yöresel şekillenen şeydir mezhep. Konu bence ne kadar sevdiğiniz..Dünyada herşeyi göze alabilecek kadar seviyorsanız devam edin..Ama gelip geçiçi birşeyse hiç üzülmeyin derim..Burada ne insanlar ailelerine sırt çevirmiş evlenmiş ama ne garip hikayeler okuyoruz sonları mutlu bitmeyen..

Back
X