Mezuniyet kıyafetim için fikir verir misiniz? (resimli)

34-36 bedenim 87- 60-90 yanılmıyorsam beden ölçülerim ve beyaz tenliyim

beden ölçülerimiz neredeyse aynı.. bende beyaz tenliyim ve en çok siyah ve kırmızı giyekten zevk duyarım.. beyaz tenlilere çok yakışıyor bir kaç model daha bulalım ayakkabıda da fikrini oluştur alırken kolay olsun..

okul dışı hayatta okuldaki en süslü insanlardan biriyim ve herkes mezuniyette ne giyeceğimi sorup duruyor bu açıdan böyle bir günde biraz sade olmaz mıyım platform topuklu giymeyip hafif makyaj yaparsam ve bir de bu seneki tek omuzlu elbise modasına uymalımıyım çok kararsızım:S

bu sene benimde mezuniyetim var gerçi bi kaç ay var ama bende şimdiden aklımda kuruyorum o gün bende herkes gibi çok güzel olmak istiyorum..sizin seçtiklerinizden 2. çok zarif duruyor.v

benim boyum kısa o yüzden mini elbiseler düşünüyorum aklımda saks(gece) mavisi ,kırmızı yada krem rengi ile çok açık gül kurusu gibi renkleri var.tek omuz,straplez yada sütyen yaka , üstü korse gibi dar duran, eteği tül gibi şifon gibi kumaşlarla hareket verilmiş bir model olabilir:87: eğer yürüyebilirsem ve alışabilirsem platform ayakkabı düşünüyorum
takılar sadece küpe ve bileklik olabilir
makyaj olarak da dumanlı bir göz makyajı ve elbiseye giderse şarap rengi ruj:87:

hadi kızlar fikir alışverişine

harika kararlar vermişsin ben ne yazıkki kararsızım bu konularda ben de mini düşünüyorum bence güzel olucaksın:)

sağol canım sanırım senin boyunda benim gibi kısa. modacılar genellikle kısa boylular için dizin altında yada dizde etekler önermiyorlar ne kadar topuklu giyersen giy bacakların kısa gözüküyor bu da boyunun daha kısa görünmesine neden oluyor

34 bedenim ama bazen o da büyük geliyo benim sorunum sadece bacaklarda yani birazcık tombişler sanki tek tereddütüm mini giyerken nasıl görünecekleri

hadi senin fikirleri de genişletelim biraz

genelde hayatımda pantolon giymem (dizle dizden 3-4 parmak üstü arası)etek elbise ve tunik giyerim bacaklarıma güveniyorum açıkçası 34 tam geliyor ama bazen 36 da oluyor kırmızı yada gece mavisi istiyorum ben de ten rengime iyi gidiyor topuklu ayakkabı olmalı kesinlikle ama önü açık topuklu ayakkabılara çok insanın aksine abiyenin altında sıcak bakmıyorum

Son düzenleme:
evet katılıyorum ben zaten mutlaka ten rengi çorap giyicem haliyle kapalı ayakkabı olması lazım..bana göre daha zarif duruyorlar

ben giye de bilirim giymeye de bilirim o elbiseye bağlı ama platform ayakkabılara aşığım resmen ayakkabıya göre elbise alıcam:)

şu kokteyl elbiseleri olan link mi bana ordaki elbiseler sade geldi çoğu sade olamayanların da dekolteleri taşıyamayacağım yerlerddeydi. sen ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…