mide bulantıları :(((((((

mutsuz07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
48
19
3
36
merhaba kızlar;
2,5 aylık hamileyim bulantılarım çok kötü yemek yiyemiyorum.halsizim buda mutsuz olmama sebep oluyor.
doktorum kusmam olmadığı için ilaç vermedi .bi 10 gün sonra geçer dedi ama ,elim ayağım titriyor .
napıcam bilmiyorum işyerinde saatler geçmiyor :110:

benim gibi olna varmı acaba ???

Ufff çok zor inan... Dua et sende kusma yok ben 3.5 ay boyunca hem bulantı hem kusma ile geçti. İnan verdiği ilaç da bazen fayda vermiyor bulantimi ekşi yemekle bastirdim ama tamamen gecmedi. Kendini yemek yemeye zorlama zaten ilk 3 ay sana ihtiyacı yok bebeğin depodan besleniyor. Ama direncin için proteinli gıdalar Yemen lazim

Canım Zofran içtim ben, bulantıları ağar geçen çoğu hamile de bu ilacı kullanıyor. Diğer bulantı ilaçları hafif gelmişti bana hiç kesmemişti ama Zofranı içince 5 dk içinde kesiliyordu bulantılarım. Çok şükür bebeğimin sağlığı da gayet iyi, tarama testleri ayrıntılı ultrasonlar hepsi çok güzel çıktı. Sen de bi dene istersen.

ya doktor kusman yoksa biraz daha dayan dedi ilaç tavsiye etmiyorum dedi.bende tamam dedim dayanmaya çalışıyorum.

Bende aynı durumdayım kızlar 13+4 olduk kusma yok ama bulantı beni mahvediyor yemek yiyemez oldum

Sormayın kızlar :KK43: 9 haftalığız daha ama sabahları aç karnına kusma, gün içinde de öğürme var. Kusuyorum sonra bide ağlıyorum ben ister istemez geliyo göz yaşları :)
Yeşil bol.ekşili zeytin.iyi geldi bana. Bide kendinizi aç bırakmayın açlıktan da oluyor
İştahsızlık, ağzımın zehir gibi olması da cabası.tabi. Ama buna da hamd olsun çok şükür hamile kalabildik..
Bizim yaşadıklarımızı yaşamak.için yalvaran bir sürü arkadaş var burada :(

Bende habire zeytin, kraker, yeşil elma falan yiyorum Sabahları midemden bi şey olsa bende kesin kusarım çünkü biraz öğürünce bile su çıkıyor (Bu arada konu dışı ama bu gebelik hesaplama olayını nasıl yapıyorsunuz bu sitede acaba? Yorumunuzun altında yazıyor ya ondan bahsediyorum)

Bende habire zeytin, kraker, yeşil elma falan yiyorum Sabahları midemden bi şey olsa bende kesin kusarım çünkü biraz öğürünce bile su çıkıyor (Bu arada konu dışı ama bu gebelik hesaplama olayını nasıl yapıyorsunuz bu sitede acaba? Yorumunuzun altında yazıyor ya ondan bahsediyorum)
Hesap ayarlarlarından doğum yapacağın tarihi yazıyorsun cnm

Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben oraya sat yazmışım o yanlış olmuş
Rica ederim cnm çok tatlı olmş. Cinsiyet bellimi :) ben çok merak ediyorum erkekse erken belli oluyomş. Gittiğimde görür müyüz acaba :)

Valla canım bende erkek erken gösteriyor diye duydum ama 12. Haftada 2li tarama testine gittiğimizde Dr.um %70 kız demişti bizimki habire bize dönüktü ama bakalım bi değişiklik olursa bilemiyorum ☺ Senin de Allah gönlüne göre versin

Valla canım bende erkek erken gösteriyor diye duydum ama 12. Haftada 2li tarama testine gittiğimizde Dr.um %70 kız demişti bizimki habire bize dönüktü ama bakalım bi değişiklik olursa bilemiyorum ☺ Senin de Allah gönlüne göre versin
Hadi yaa bizimde bayramdan sonra tarama testimiz:) İnşallah gösterir bizimkide :) amin hepimizin gönlüne göre versin btnem :)

Hadi yaa bizimde bayramdan sonra tarama testimiz:) İnşallah gösterir bizimkide :) amin hepimizin gönlüne göre versin btnem :)
Amin canım benim inşallah sizinki de erkenden gösterir de annesini çok fazla merakta bırakmaz ☺ Ayrıca inşallah testini de güzel geçer

Amin canım benim inşallah sizinki de erkenden gösterir de annesini çok fazla merakta bırakmaz ☺ Ayrıca inşallah testini de güzel geçer
Amiin inşallah canım benim. İlk defa akşam istifra ettim yine çok fenaym yine meleğim ben burdaym annecim.dedi :)

Amiin inşallah canım benim. İlk defa akşam istifra ettim yine çok fenaym yine meleğim ben burdaym annecim.dedi :)
Ah Kıyamam ben anca çok öğürünce sarı su çıkarıyorum :( Bide yarım saatte acıkıyorum ama hiçbir şey yiyemiyorum aç durunca da daha çok bulantı oluyor :( Bi yandan seviniyorum bunlar iyiye işaret ediyor bebeğim iyi demek ki diyorum ama bi yandan da insan çöküyor :/

Ah Kıyamam ben anca çok öğürünce sarı su çıkarıyorum :KK43: Bide yarım saatte acıkıyorum ama hiçbir şey yiyemiyorum aç durunca da daha çok bulantı oluyor :KK43: Bi yandan seviniyorum bunlar iyiye işaret ediyor bebeğim iyi demek ki diyorum ama bi yandan da insan çöküyor :/
İşte aynen beni anlattın gece uykumdan uyanıyorum acıktığımdan. Çubuk krekerle geçiştirmeye çalışıyorum hep. Açken daha çok bulanıyor tabiki ama bu gece midem doluyken de çıkardım :(
Evet canım hamd olsun bebişlerimiz iyi demekki bunlar oluyor. İnşallah sağlıkla gelirler kucağımıza da bunların hepsini unuturuz gider :)

İşte aynen beni anlattın gece uykumdan uyanıyorum acıktığımdan. Çubuk krekerle geçiştirmeye çalışıyorum hep. Açken daha çok bulanıyor tabiki ama bu gece midem doluyken de çıkardım :KK43:
Evet canım hamd olsun bebişlerimiz iyi demekki bunlar oluyor. İnşallah sağlıkla gelirler kucağımıza da bunların hepsini unuturuz gider :)
Amin canım inşallah valla tek isteğim sağ salim kavuşmak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende senin gibi çubuk krakerle geçiştiriyorum çoğu zaman, birde elma falan yiyorum ama yok bana mısın demiyor. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah

Amin canım inşallah valla tek isteğim sağ salim kavuşmak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende senin gibi çubuk krakerle geçiştiriyorum çoğu zaman, birde elma falan yiyorum ama yok bana mısın demiyor. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah
Amin kuzum inşallah.
Ben genelde vicudumda olan her şeyi hissederim mesela hasta falan olcaksam bir yerim ağrıcaksa daha önceden fark.ederm kendini dinlemek gbi değil ama :) içimdeki olayları hissediyorum yani :)
Bu gece karnımda kıpraşlar bi baskılar bi sıvılı yumuşak bişey hissettim içimde nasıl hoşuma gitti böyle içim bi tuhaf oldu dokununca falan :) rabbime şükürler olsun bu duyguyu tattırdığı.için. Mucize yaşıyoruz

Canım gebeliğin hayırlı olsun. Tuzlu kraker eşki şeyler ye iyi gelir mide bulantısına

Back
X