Oha falan oldum yani bu ne cesaret yaCanım bir ara benim bası geldi hatta burda kadınlar kulübünde..
bir gün bu saatlerde dolanıyordum işte forumları okuyordum dank bir msj geldi.
mrb .bende mrb buyrun dedim dediklri su ..
ayyy canım benim 2 gün sonra düğünüm var uyku tutmadı dedi ..
bende inandım kız gibi konusuyor ..
sonra benim bir evli bayanı fikirlerine ihtycm var dedi ..
ic camasırı filan ..
aeastrdm dügün icn en iyi olanını yolladım işte...
sonra off nişanlım beni cok korkutuyor ilk gün icn filan dedi..
bende dank etti işte sen erkeksin saydırmaya basladım cinsel organını yolladı intikam almk icn serefsz ...
bende inşallah kopar, kapı arasına sıkıstırırsın gerdege gireme inşallah hakkımı helal etmiyorum dedim görseniz abla nr olur hakkını helal et filan etmeye basladı kızlar cok sinirlndm kibledim hemn snradan hakkı bende kalmassın die helal ettim ama icimden degil ..
Benim de öyle bir hidrofonik tarım maceram varCok tatlilar ama,
eslerinin saclarindan sikayet edenler ve tum kadin bakim urunlerinin ucuz ve kullanislisini arayanlar,
Uzun saclarina bakim yapamayan erkekler,
kahve makinesini esleriyle paylasamamakla kalmayip, kapsuller pahali diye kendi yontemlerini gelistirenler,
Neyi nasil tamir edeceklerini bilemeyip felegi sasanlar,
Hele cikmayan lekeler en buyuk dertleri...
Ayrica abazanlarla kendi aralarinda cok fena dalga geciyorlar : ))))
Sicam firsatlardaki heyecanlarina ise katila katila guluyorum, istanbulda semt semt gezip ucuzunu arayani gectim, urunu almak icin yaktigi benzini akil etmeyi evs gelince is isten gectikten sonra dusunenler var,
kadin olacagimi da hic dusunmemisler, cok iyi akillar veriyordum oysa ki : )))
Aynn cnm dedigi kelimeler abla ben kücügüm özendim iste affet bni ne olur filan y sayfa arka arkaya sere*szOha falan oldum yani bu ne cesaret ya
Aynn cnm bide o zmnlar yeni hamileyimdim cocugumla hakkımı helal etmyrm dedim...Insallah kopar ve kapiarasinda sıkısir bolumune cok guldum : )))) cok hos anlatmissiniz...
saf saf bi de helallik istemis,
ne insanlar var yahu! : )))
Hadi iş attı tutmadı. Pipisini niye hemen devreye sokuyor. Sanki çok mühim birşeyi varmış gibi .. tövbe tövbeAynn cnm bide o zmnlar yeni hamileyimdim cocugumla hakkımı helal etmyrm dedim...
dedikleri su.. abla ben 19 yasındayım esegim su an aglıyorum bn ettim sen etme dedi ..
özendim filan ahhh ahhh ne oluyorsa iyi niyetimizden bnde ic camasirı arstrdm dügün icn salak gibi..
Kizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz. arkafadlar ben bilmiyorum nasil yapiliyor.sunu hepiniz engelleyin ya
Oha falan oldum yani bu ne cesaret ya
Canım bir ara benim bası geldi hatta burda kadınlar kulübünde..
bir gün bu saatlerde dolanıyordum işte forumları okuyordum dank bir msj geldi.
mrb .bende mrb buyrun dedim dediklri su ..
ayyy canım benim 2 gün sonra düğünüm var uyku tutmadı dedi ..
bende inandım kız gibi konusuyor ..
sonra benim bir evli bayanı fikirlerine ihtycm var dedi ..
ic camasırı filan ..
aeastrdm dügün icn en iyi olanını yolladım işte...
sonra off nişanlım beni cok korkutuyor ilk gün icn filan dedi..
bende dank etti işte sen erkeksin saydırmaya basladım cinsel organını yolladı intikam almk icn serefsz ...
bende inşallah kopar, kapı arasına sıkıstırırsın gerdege gireme inşallah hakkımı helal etmiyorum dedim görseniz abla nr olur hakkını helal et filan etmeye basladı kızlar cok sinirlndm kibledim hemn snradan hakkı bende kalmassın die helal ettim ama icimden degil ..
Oyle deme ama frenchpress ile sut kopurtmeyi sanal mucitlerden ogrenmistim ; )Dediklerin doğru tamamenkk daki sinsi erkek üyelerinin aldığı haz gibi bir şey orda dolanmak
Çeyiz düzerken araştırma yükü bendeydi, geçirdiğim uzun saatlerin ardından spotçular çarşısında dolanıyor gibi hissettim sanki her bir yandan gömlekli esnaflar ne aramıştınız, yardımcı olalım diye soruyor gibi geldi.
Normalde elektrik süpürgesi nasıl tutulur bilmeyen adamların, abi elektrik süpürgesinde ben şu markayı öneriyorum benim hanım artık hiç toz sorunu kalmadığını söylüyor derkenki samimiyetine gülsem mi, ağlasam mı bilememiştim. Muhtemelen mutfağın yerini bilmeyen bir adamdan aldığım tavsiyeyle buzdolabını aldık memnunuz, satın almak için gittiğimizde bizden önceki çiftin kadın olanı alacağımız model için buzdolabında ucuza kaçılmaz, böyle bir teknolojiyi duymadık bile, kandırıyor musunuz bizi? dedi, çok pis kazıklandılar aldıkları eski modelle, iç hacim, litre ve gelecek fatura olarak
Erkeklerin ben de biliyorum küçük ev aletlerini!! parasını ben veriyorum sonuçtadışavurumu mu nedir?
Patlıcanı arabasının egzosunda közleyen birini de ben gördüm (karısı nebiçim uyuz olmuştur =)
Aynende ne bileyim kız gibi geldi arastrxm böyle ypcgnı nerden bile bilirdim ki..1 hafta kadar once bana da ayni mesaj geldi. "Bir kac gun sonra evlenecegim, sen sanirim evlisin abla. Sormak istedigim bazi sorular var ama utaniyorum" yazmis. Ben de mutluluklar diledim ve utanacagi sorularin cevabini internetten bulabilecegni soyledim. Ayni sana yazdigi gibi ic camasiri tavsiyesi istemiz benim basimdan savan mesajima ragmen. Cevap yazmadim tabii. Ben en basta tahmin etmistim erkek oldugunu. Bayan olsaydi da farketmezdi benim icin. Herkes secsin pijamasini :))
Aynn pipisi kopasıca tövbe tövbe..Hadi iş attı tutmadı. Pipisini niye hemen devreye sokuyor. Sanki çok mühim birşeyi varmış gibi .. tövbe tövbe
Geri dönüş olmaz mı, var tabi.:) değişik bir güruh var orda, otomatiğe bağlamış gibi tanışma mesajları atıyorlar. Geri dönüş illa ki vardır diye düşünüyorum devam ettiklerine göre. Nöbettekileri falan anlıyorum hadi, online gördüğüne çakıyodur mesajı ama ordaki ve diğer yerlerdeki bu manasız tanışma isteğini ben de anlamlandıramıyorum. Facebook, twitterda foto var en azından, beğenirsin yanaşırsın vs. ama erkekler gizemi mi seviyor nedir? Erkek profiline mesaj atayım tanışalım belki de kadındır, beni tanıyınca kendini tutamaz, kadın olduğunu itiraf edersaat gibi işleyecek şeytani bir plan gerçekten.
çok güldüm ya :) doğru söze ne denirsağlıklı cinsel deneyimleri yok. her biri cinselliğe aç. toplumumuz da çok kapalı. onlar ne yapsın. dışarı çıkıp kadınlarla tanışıp sevgili olamıyorlar. bir kadını beğenip onun beğenisini kazanabilecek inceliklerden de uzaklar. onlar için beğeni kazanmak demek, yoldan geçen her kadına hayvan sesleri çıkarmak demek. maymun gibi sesler çıkarınca kadının dönüp bakacağını tamam gel şu ağaç dalında çiftleşelim diyeceğini zannediyorlar.
Hah işte, sitelerden biri de oydu. Çok şükür erkek profilime şimdiye kadar sulanan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?