- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Milletimin erkekleri ha!
Hemen aşağılayın milletimizin adamlarını, zaten dünyanın başka hiçbir ırkında bu tip eğilimler olmuyor değil mi?
Ayıp ya...
Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!
Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.
Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!
Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.
kız 457 değil 657 allah cezanı vermesin .ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.
merhaba nasılsınız ......da okul müdürüyüm 38 yaş evliyim tanışabilir miyiz?
Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi?
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?
kız 457 değil 657 allah cezanı vermesin .
bu terbiyesizlerin anasına bacısına biri böyle sarksa çok namuslu geçinirler ama
sana öyle tipler denk geldiğine göre sen de önce kendini sorgula belki sende abazasınGayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!
erkekler nabza göre şerbet veriyor kadına göre davranıyor kadın bozuk oluncaGayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!
Milletimin erkekleri ha!
Hemen aşağılayın milletimizin adamlarını, zaten dünyanın başka hiçbir ırkında bu tip eğilimler olmuyor değil mi?
Ayıp ya...
sana öyle tipler denk geldiğine göre sen de önce kendini sorgula belki sende abazasın
er
erkekler nabza göre şerbet veriyor kadına göre davranıyor kadın bozuk olunca
mdasnmesajlarınızı okuyunca ilk önce çok şaşırdım, sonradan anladım troll olduğunuzugnu
evet evet kadın bozuk olunca.... evet öyle tiplere denk gelenlerde bozukluk abazalık var evet evet
aynen devam...
mdasn
troll sensin bence fakede olabilirsn merak etsem toll olsam senin gibi konular açarım anlama kıtlığın var yani demek ki sen de o tiplerin olduğu ortamdasn ki senı buluyorlar egon çok yuksek ya zavallı yorumu kaldıramaynca troll diye avut kendni ha bu arada troll değilim ama sana öğreteblrm ne oldğnu
er
o da bana troll dedi amaçok talihsiz bir cevap olmuş...
biraz ağır olmamış mı sizce?
ben size demedim ki,diğer bayana demiştim bozuk kadın dediği içino da bana troll dedi ama
ben size demedim ki,diğer bayana demiştim bozuk kadın dediği için
er
aa çok pardon.offf burası iyice karışmış.
bozuk kadın diyen ben değilim, asla asla asla hiçbir kadına bozuk kadın diyemem, o kadar seviyesiz olamam. bozuk kadın diyen kişi Naz571
yorum yapmadan önce biraz okuyun kim hangi cümleyi demiş bakın yahu.
ben Naz571 kişisi trollük yaptığı için "haha haha evet kadın bozuk olunca" dedim.
çok değil bir iki mesaj öncesini okunursa kolaylıkla anlaşılabilir.
benim devreler iyice yanmadan konudan çıkıyorum, size iyi kopmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?