sağlıklı cinsel deneyimleri yok. her biri cinselliğe aç. toplumumuz da çok kapalı. onlar ne yapsın. dışarı çıkıp kadınlarla tanışıp sevgili olamıyorlar. bir kadını beğenip onun beğenisini kazanabilecek inceliklerden de uzaklar. onlar için beğeni kazanmak demek, yoldan geçen her kadına hayvan sesleri çıkarmak demek. maymun gibi sesler çıkarınca kadının dönüp bakacağını tamam gel şu ağaç dalında çiftleşelim diyeceğini zannediyorlar.
ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.
merhaba nasılsınız ......da okul müdürüyüm 38 yaş evliyim tanışabilir miyiz?
Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi?
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?
Çünkü tabular arasında sıkışarak büyüyen hatunların içinde,Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!
Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.
ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.
Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi?
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?
Çok yaşayın çok güldüm gece geceok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.
Hah işte, sitelerden biri de oydu. Çok şükür erkek profilime şimdiye kadar sulanan olmadı
:) değişik bir güruh var orda, otomatiğe bağlamış gibi tanışma mesajları atıyorlar. Geri dönüş illa ki vardır diye düşünüyorum devam ettiklerine göre. Nöbettekileri falan anlıyorum hadi, online gördüğüne çakıyodur mesajı ama ordaki ve diğer yerlerdeki bu manasız tanışma isteğini ben de anlamlandıramıyorum. Facebook, twitterda foto var en azından, beğenirsin yanaşırsın vs. ama erkekler gizemi mi seviyor nedir? Erkek profiline mesaj atayım tanışalım belki de kadındır, beni tanıyınca kendini tutamaz, kadın olduğunu itiraf edersaat gibi işleyecek şeytani bir plan gerçekten.
Bir sürü arkadaşlık sitesi var, yada daha böyle sohbet ortamı olan oyun gurupları var. Mantıklarını anlamıyorum, aradığın kadınsa git orada hazır bekleyenler var zaten. Ne diye vakit harcarsın ki başka yerlerde!
Adamın biriyle yirminci elimi oynadım tek muhabbetimiz, kazanınca tebrik ve teşekkürden ibaret. Ne güzel dedim, insan olanı da var. Derken face üzerinden girmiş bir gün, aa o da benim gibi erkek adı kullanan bir bayançıktı.
Benim basima hic gelmedi nedense,
hatta teknolojiyle icice bir forumda tiras makinesi soruyordum, erkeklerle baya baya muhabbet edip urun danisiyordum,
konu ta ki kasiklara gelinceye kadar...
"Hocam ben anlamam o isten, cinsiyet kurtarmiyor" diyince ozelini actiklari icin mi utandilar anlamadim, sifir sakal tiras makinesi arayislarimlarim husranla sonuclandi : ))))
Oysa erkek ardasima hediye alactim...
Benim basima hic gelmedi nedense,
hatta teknolojiyle icice bir forumda tiras makinesi soruyordum, erkeklerle baya baya muhabbet edip urun danisiyordum,
konu ta ki kasiklara gelinceye kadar...
"Hocam ben anlamam o isten, cinsiyet kurtarmiyor" diyince ozelini actiklari icin mi utandilar anlamadim, sifir sakal tiras makinesi arayislarimlarim husranla sonuclandi : ))))
Oysa erkek ardasima hediye alactim...
Cok tatlilar ama,dh de sıcak fırsat kovalayan kadın mı olur beainlerine girmişsin resmen
Insallah kopar ve kapiarasinda sıkısir bolumune cok guldum : )))) cok hos anlatmissiniz...Canım bir ara benim bası geldi hatta burda kadınlar kulübünde..
bir gün bu saatlerde dolanıyordum işte forumları okuyordum dank bir msj geldi.
mrb .bende mrb buyrun dedim dediklri su ..
ayyy canım benim 2 gün sonra düğünüm var uyku tutmadı dedi ..
bende inandım kız gibi konusuyor ..
sonra benim bir evli bayanı fikirlerine ihtycm var dedi ..
ic camasırı filan ..
aeastrdm dügün icn en iyi olanını yolladım işte...
sonra off nişanlım beni cok korkutuyor ilk gün icn filan dedi..
bende dank etti işte sen erkeksin saydırmaya basladım cinsel organını yolladı intikam almk icn serefsz ...
bende inşallah kopar, kapı arasına sıkıstırırsın gerdege gireme inşallah hakkımı helal etmiyorum dedim görseniz abla nr olur hakkını helal et filan etmeye basladı kızlar cok sinirlndm kibledim hemn snradan hakkı bende kalmassın die helal ettim ama icimden degil ..
Cok tatlilar ama,
eslerinin saclarindan sikayet edenler ve tum kadin bakim urunlerinin ucuz ve kullanislisini arayanlar,
Uzun saclarina bakim yapamayan erkekler,
kahve makinesini esleriyle paylasamamakla kalmayip, kapsuller pahali diye kendi yontemlerini gelistirenler,
Neyi nasil tamir edeceklerini bilemeyip felegi sasanlar,
Hele cikmayan lekeler en buyuk dertleri...
Ayrica abazanlarla kendi aralarinda cok fena dalga geciyorlar : ))))
Sicam firsatlardaki heyecanlarina ise katila katila guluyorum, istanbulda semt semt gezip ucuzunu arayani gectim, urunu almak icin yaktigi benzini akil etmeyi evs gelince is isten gectikten sonra dusunenler var,
kadin olacagimi da hic dusunmemisler, cok iyi akillar veriyordum oysa ki : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?