Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Frambuaz_x

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
23
0
16
Ankara
Kızı olanlar, ileride kızı olursa koymayı düşündüğünüz isimler nelerdir kızlar ?

En çok istediğim şeylerden birisi de, kızımın olmasıdır. Allah herkese nasip etsin..

Elâ ya da Derin olabilir.

Ama o gün gelene kadar fikrim değişir herhalde. :97:
Başka başka isimler keşfedebilirim.

Allah gonlune gore versın canımm
mını mını bı kızım var benım adı EYLÜL
Henuz 4 aydır bızımle mınık kurabıyemm

Kızı olanlar, ileride kızı olursa koymayı düşündüğünüz isimler nelerdir kızlar ?

En çok istediğim şeylerden birisi de, kızımın olmasıdır. Allah herkese nasip etsin..

benim mini mini bir kızım var ismi beren.

derin, beril isimlerinide beğeniyorum.

Çocığum yok ama kızım olmasını isterim hayırlısı olsun tabi öncelikle.

Derin, Ela, Simge, Zeynep en başta düşündüklerim tabi hamile olsam daha çok değişir bu fikirler.

16 haftalık hamileyim yarın cinsiyetimizi öğrenmeye gidicez..içime kız doğuyoo eğer öyleyse adı kesinlikle ELA OLACAK..

Son düzenleme:
ben Armin ismini çok seviyorum.....Kız ismi olarak kullanılıyor ama kaynaklarda hep erkek ismi olarak geçiyor ...:26:

Kızlar süpersiniz valla. İsteyenelre allah nasip eder inşallahh, olanlara ne diyeyeim imreniyorum allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)

Yok yok, ben Derin isminden vazgeçtim.
Herkesin aklındaymış zaten.
Nadir kullanılan bir isim bulurum vakti gelince. =D

popüler kız isimlerinden artık gına geldiği için, ve her yeni moda ismin anlamı sorulunca muhakkak cennetten Kur'an'dan diye yanlış bilgi verildiği için aylarca araştırıp kızıma hem eski hem orijinal hem de kızçemin maviş gözlerine çok yakışan bir isim buldum:) minişimin adı Türkiz, Türk mavisi, firuze anlamına geliyor.
konu sahibine de hayırlı bir kız evlat nasip olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…