Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Allah nasip ederse ilk kızımın adı Zeynep olacak.

bir kızım olsun adı ASİL BİLUN olsun :)

NAZLI MELEK koymak isterdim çünkü onu o kadar hasretle bekliyorum ki gelirse eğer çook nazlı bir bebek olacağı kesin ona NAZLI MELEK im demeyi çook isterdim

NAZLI MELEK koymak isterdim çünkü onu o kadar hasretle bekliyorum ki gelirse eğer çook nazlı bir bebek olacağı kesin ona NAZLI MELEK im demeyi çook isterdim

olucak inşallah canım benim nazlı melekte olucakkk yiğit aliciklerde

kendi adımla anlamlı birşeyler olmasını hayal etmiştim et benim adım Beste , kızımınkide inşallah Melodi olacak

Beste adını nasıl unutmuşum. Muhteşem bir adın var. Ne güzel ya.
Keşke benimki de Beste olsaydı. :)

Bi isim vardı. Çok beğenmiştim. Şuan aklıma gelmiyor. Nasıl unuturum. Anlamı "aydınlık"tı hatta...

güzel bir kızım var ve adı berra inşallah kızın olur çok farklı bir şey kız çocuğu inan hamileyim oğlumda olsun isterim ama bir kızım daha olsa isterim yani anlatılmaz yaşanır kız çok farklı babasına kendini aşık eder giyinir güzeldir konuşur ilgi çeker rabbime öyle şükrediyorum öyle şükrediyorum ki ne yaptımda verdi böyle bir hediye çok şanslıyım bir daha kızım olursa ya beren yada Bennu koymak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…