Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

asya ismini bende çok beğeniyordum hatta kızıma koymayıda düşünmüştük ama eskiden asya diye bir şarkıcı vardıya kadını sevmediğimden koymadık.

benim kızımın adıda azra ipek ikisinide çok beğeniyorum.kardeşi olursa kızım ismini hazırladı zaten pelin

benim tatlı kızımın adı ceyda, bekarken hiç aklımdan geçmeyen bir isim ve düşündüğümüz ötek iisimler zeynep, nazlı,gülfem olmuştu

kendi adımla anlamlı birşeyler olmasını hayal etmiştim et benim adım Beste , kızımınkide inşallah Melodi olacak

benim boncugumun adıda MİNA iyiki dogdu benim pamugum kız çocugu gerçekten baska rabbim isteyen herkeze nasip etsin

benim boncugumun adıda MİNA iyiki dogdu benim pamugum kız çocugu gerçekten baska rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Merhaba iyi denk geldi bende kızım olursa masal elmina koymayı düşünüyorum tabi erken ama olsun:))mina isminin anlamını bir türlü bulamadım anlamını biliyor musunuz diye soracaktım:))

HALE & SARE benim kuzularım,
Allah her isteyene kısmet etsin

Merhaba iyi denk geldi bende kızım olursa masal elmina koymayı düşünüyorum tabi erken ama olsun:))mina isminin anlamını bir türlü bulamadım anlamını biliyor musunuz diye soracaktım:))

canım arapcada liman iskele gökyüzü bide mekkede bir dagın adıinsallah nasip olur annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…