Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

Hahaha ilk başlarda benim sevgilimde öyleydi.
Gerçi hala öyle
Tayta bile izin vermezdi,ama ben yavaş yavaş devrim yaptım çaktırmadan.
Giyiyorum şimdi tayt

8. yıla girecek ilişkimiz bana beyaz pantolon giydirmez tayt giydirmez çok kıskanç bi erkektir ..
Bende asla ısrar etmiyorum sonuçta giyeceğim diye başım göğe mi erecek
Onun istediği şekilde uygun giyinmeye çalışıyorum ama evde istediğimi giyiyorum valla

Esracık sen ne düşünürsen düşün ama ben bunları kocama giyerim hatta giycem kız bak 3 ay sonra giycem
Kocam benim özelimi en fıstık anlarımı görmeli,,sen yayabilirsin ama ben yayamam et parçacıklrımı .. he bu arada gayette kendimle barısıgım hiç merak etme fiziğimede görüşümede senden çok güveiorum ..
Bunları giyip ortaya çıkacağıma toprağa gireyim daha iyi

Eminim dışardan okuyorsundur şu anda .. Bana demiştin elinden bişey gelmeden çekip gittin ..
Madem öyle gelsene neden çıktın ...

Yasak koymakla sevmek kıskanıyorum adı altında kısıtlayıp agresiflik yapmayla erkeklik olmaz.
Ben mini de giyerim şort da. Önemli olan bir şeylerin farkında olduğunu göstermektir...
Mesela ben giyimime asla karıştırmam çünkü nerede ne giyilir bilirim...
Mesela Nişantaşı'nda Bağdat Caddesi'nde mini giyseniz kimse size bakmaz. Eminönünde giyin bir de bakalın kimlerden ne laflar alacaksınız.
Okypete de söylemiş, hem göğüs dekoltesi hem bacak hem sırt kadının vücudunu estetik değil ucuz gösterir.
Tabii bu söylediğim durum deniz kenarında yaşayan insanlar için çok daha esnek kurallı bir durum...
Yer, mekan ve kombin çok önemli.

Hepsine katılıyorum insan kendini bilecek!
Yere, zamana, ortama dikkat edecek.
Ama bu insanın içinde olan bir şey, dikkat etmeyen çok.

"Hem göğüs dekoltesi hem bacak hem sırt kadının vücudunu estetik değil ucuz gösterir."
Her zaman söylerim, ölçü gerek bizdeki de göz yani..

kendi bedenini et parçaçığı tarif eden kadın özeti, sende azcık beyin parçacığı olsa bilirsinki seni seven adam senin zeki olduğunu nerde nasıl giyineceğini bildiğini bilir, onu giyme şunu giyme diye sürekli baskı yapan adamlar elalemin karısına kızına bakan tiplerdir çünkü kişi işi kendinden bilir, benim kadınıma bakmasınlar ama ben bakayım herkese, kocişinle evlen göreceksin sende bunu
ne babam karıştı ne eşim, 9 sene flörtte de karışmadı 6 aylık evliyiz hala karışmaz, izin vermem

ben de naçizane yorumumu yapayım.

ben evlenmeden önce babam pek karışmazdı ne giydiğime. daha çok annem derdi askılı giyme bu yaşta şort giyilmez diye. ama yaşadığımız yer bunu kaldıracak bir ortam değildi o yüzden.

şimdi evlendim. eşim de karışmaz giydiğime ama eşimin kuralları vardır. mesela iş yerinde dar kısa dekolte giyemiyorum. çünkü erkek çoğunlukta bir yerde çalışıyoruz bu yüzden. ve aslında buna karışması da hoşuma gitmemesine rağmen ona hak veriyorum. çünkü erkek bu bakar ve kimse karısına bu şekilde bakılmasından hoşlanmaz. ama onun dışında evde, yaşadığımız yerde, yazlıkta istediğimi giyebiliyorum. şort askılı straplez vs vs... ama bunları giyerken bile kendimce ölçülü olmaya çalışıyorum.

Bu herkese göre değişir. polemiğe gerek bile yok aslında.

Son düzenleme:
benim anlamadığım nokta şurası
benim erkek arkadaşım asla bana böyle şeyler giydirmez giydiğim an bitmiştir ilişkimiz
şimdi o alın bu benim sevgilim bakın ne güzel bacakları var gögüsleri var bakında gözünüz doysun diyemediği için mi medeniyetsiz oluyor ?
eğer öyleyse medeniyet kavramını ben çok yanlış biliyormuşum

Siz nasıl oluyorda erkekleri bu şekilde yargılıyorsunuz!!!
Kadınıma bakmasınlar ben bakayımmış,böyle baskı yapan tipler elalemin karisina kizina bakan tiplermis yorumlara bakarmısınız
Kendinize gelin lütfen
Benimde sevgilim giyimime karısıyor ama elalemin karisina kızınada bakmıyor!! Millete çamur atmayın

konuyu açan sapık bir erkek siz hala yorum yapıosunuz yok benim erkeğim giydirir yok giydirmez diye ayrıca herkesin görgü kuralları farklı, yetiştiği ortam farklı.mesela sahile yakın oturan bir erkegin düşüncesiyle doğunun en kuytu köşesinde yaşayan erkeğin düşünceleri bir olur mu??sahile yakın erkek göre göre gözü alışmış olduğu için eşi sevgilisi giysede tedirgin olmaz.her neyse tercih meselesi bu olay,çıkıpta kıskanan erkekleri medeniyetsiz yapmayın.

delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali oldu yani bu olay..

ya amma salaksınız. o resimler benim demedim ki. sadece ilk resim benden dedim.. dün gece uyumuşum dua edin hepinizin uykusunu kaçırırdım ben. ama bu akşamı hevesle bekliyorum. ayrıca şunu sorayım, medeni olmayan erkekleriniz denize sizi neyle sokuyor??? elbiseylemi giriyosunuz??? şimdi cevapalar gelicek "orası deniz herkes giyiyor" diyecek birisi. tamamda bende bunları çarşı pazarda giyelim demedim zaten. çarşıyı, pazarı hatta metrobüsü bile iş için katan salaklar çıktı:) karşı çıkanların hiçbiri tahminimce erkeği izin versede hatta kendisi istese de giyemez zaten:)) fiziğim uygun değil giymiyorum demek yerine pası erkeklere atıyosunuz:))) küllahımı bırakıyorum buraya, ben yokken ona anlatırsınızD

neyse asıl konumuza dönelim. resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. Minicik Giyerim; Çünkü Seni Değil Kendimi Severim diyen herkesi bu topiğe bekliyorum..

Et parçacığını diyen benim ve direk yorumunu alıntılıyorum ... Afedersenin ama ne demek istediğimi anlayamadıysan diyecek bir şeyim yok .. Senin beni beynimi sogulayacagına önce kendi boş başını bi tık tıkla bakalım birşeyleri var mı orada ..
Asla ama asla katılmıyor kıskanıyor giysilerimi karışıyor diye bu onun zeki olmadıhgınımı gösteriyor .. Bu kadar basitsiniz işte,, ama eminim ki seninki izin vermeze kızsa etse yine evli olurdun ama gelip buraya bu yorumu yazmazdın
Çok sığ düşüncelisin böyle düşünenlere çok gülüyorum o zaman herkes açsın orasını burası tamam mı girsin kocasının koluna çıksın sokağa..Başkaları baksın kocalarda mutlu olsun, nasılsa kocalar başkalarına bakıp ağızlarının suyu akıyormuş ya ..
Demek ki sen eşini çok iyi doyuruyorsun hiç bakmıyor etrafa.. Sen benim eşimi benden iyi tanıyacak değilsin herhalde değil mi ? Göreceksin bunu demişsin birde Karışmayabilir biraz dozunu kaçır bakim birde öyle dene yine karışmazsa bende daha bişi demem İzin vermem diyorsun birde komikleşme ,, sizin gibiler evlilikte eşin kıskanmasını giyimine azcık karışmasına kölelik cahillik medeniyesiz olarak nitelendiren boş beyinciklersiniz esasında

döktürmüşsün yine :)) sen eşini tanıyamadıysan ve biz teşhis ettiysek niye bozuluyosun ki?? onu tanıyamamış olman senin eksikliğin güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…