- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi esra_atature
-
Hahaha ilk başlarda benim sevgilimde öyleydi.
Gerçi hala öyle
Tayta bile izin vermezdi,ama ben yavaş yavaş devrim yaptım çaktırmadan.
Giyiyorum şimdi tayt
Yuru gidelim yasemin bunlar bizi aşar :)))
Tayt mı keser beni:))))
Mesela ben giyimime asla karıştırmam çünkü nerede ne giyilir bilirim...
Mesela Nişantaşı'nda Bağdat Caddesi'nde mini giyseniz kimse size bakmaz. Eminönünde giyin bir de bakalın kimlerden ne laflar alacaksınız.
Okypete de söylemiş, hem göğüs dekoltesi hem bacak hem sırt kadının vücudunu estetik değil ucuz gösterir.
Pis pis sitelere girdim bunun yüzünden. Bir sürü adult sitede çıkıyor resimler. Bari resimleri aramalarda çıkmayan facebook hesaplarından falan çalsaydın...Nasıl bir zavallısın sen. Bastırılmışlığının acısını böyle mi çıkarıyorsun?
Janessa Brazil posing in pink bikinis with big boob cleavage | Sorozatom 18+
Eki Görüntüle 621905
kendi bedenini et parçaçığı tarif eden kadın özeti, sende azcık beyin parçacığı olsa bilirsinki seni seven adam senin zeki olduğunu nerde nasıl giyineceğini bildiğini bilir, onu giyme şunu giyme diye sürekli baskı yapan adamlar elalemin karısına kızına bakan tiplerdir çünkü kişi işi kendinden bilir, benim kadınıma bakmasınlar ama ben bakayım herkese, kocişinle evlen göreceksin sende bunu
ne babam karıştı ne eşim, 9 sene flörtte de karışmadı 6 aylık evliyiz hala karışmaz, izin vermem
Eminim ki bu tür olmak isteyipte olamayan giyinemeyen orasını burası açıp reklam panosunda yer almasını isteyen fakat buna sahip olamayan bi yavrucuk bu ..
Bırakın hevesini alsın
önce sizden alsak bir fotoğraf..neyse asıl konumuza dönelim. resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. Minicik Giyerim; Çünkü Seni Değil Kendimi Severim diyen herkesi bu topiğe bekliyorum..
Eki Görüntüle 622395
kendi bedenini et parçaçığı tarif eden kadın özeti, sende azcık beyin parçacığı olsa bilirsinki seni seven adam senin zeki olduğunu nerde nasıl giyineceğini bildiğini bilir, onu giyme şunu giyme diye sürekli baskı yapan adamlar elalemin karısına kızına bakan tiplerdir çünkü kişi işi kendinden bilir, benim kadınıma bakmasınlar ama ben bakayım herkese, kocişinle evlen göreceksin sende bunu
ne babam karıştı ne eşim, 9 sene flörtte de karışmadı 6 aylık evliyiz hala karışmaz, izin vermem
Et parçacığını diyen benim ve direk yorumunu alıntılıyorum ... Afedersenin ama ne demek istediğimi anlayamadıysan diyecek bir şeyim yok .. Senin beni beynimi sogulayacagına önce kendi boş başını bi tık tıkla bakalım birşeyleri var mı orada ..
Asla ama asla katılmıyor kıskanıyor giysilerimi karışıyor diye bu onun zeki olmadıhgınımı gösteriyor .. Bu kadar basitsiniz işte,, ama eminim ki seninki izin vermeze kızsa etse yine evli olurdun ama gelip buraya bu yorumu yazmazdın
Çok sığ düşüncelisin böyle düşünenlere çok gülüyorum o zaman herkes açsın orasını burası tamam mı girsin kocasının koluna çıksın sokağa..Başkaları baksın kocalarda mutlu olsun, nasılsa kocalar başkalarına bakıp ağızlarının suyu akıyormuş ya ..
Demek ki sen eşini çok iyi doyuruyorsun hiç bakmıyor etrafa.. Sen benim eşimi benden iyi tanıyacak değilsin herhalde değil mi ? Göreceksin bunu demişsin birdeKarışmayabilir biraz dozunu kaçır bakim birde öyle dene yine karışmazsa bende daha bişi demem İzin vermem diyorsun birde komikleşme ,, sizin gibiler evlilikte eşin kıskanmasını giyimine azcık karışmasına kölelik cahillik medeniyesiz olarak nitelendiren boş beyinciklersiniz esasında
kilo kompleksin var kesin senin:)
Cıkksss yine yanıldın
Beni burada tanıyanlar nasıl bir kiloya sahip olduğumuAnladın mı bebek
Hadi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?