- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi esra_atature
-
ayyy beee ağzına sağlık sanki karşımda benden bir tane daha var :)))
ben şu şort giyme olayına ayar oluyorum ya tatilde aynen dediğin gibi kaldırıyo, zaten eskişehirde yolda yürüken sanıyorsunki millet birazdan üstündekileri çıkarcak denize gircek o derece yani :)
ve cidden itici ya bu kadar çıplaklık
burda bara gittiğimizde kızlara bakıyorum yazık ya diyorum şunların hallere bak
birazdan etek göbeğine çıkcak
ammaaaaan neysee
aslında demek istedğim şuydu minicik giyerim çünkü seni değil kendimi severim bu konu başlığı nedir ya:44:
insanlar erkek arkadaşlarının kıyafetne karışmasına izin verince dar görüşlü erkekde medeniyetsiz mi oluyor
bence bu kafalardan sıyrılmak lazım ya..
bende söyleyeyim fikrimi,her yer bu tarz kıyafetleri kaldırmaz. en önemlisi orada yaşayanların bu görüntülere alışık olması gerekir. yadırgamaması. ben mesela antalyada yaşıyorum. ve burada alışıklar. kimse dönüp bakmaz. nedenmi turistik şehir. ee birde rus çok. onlardan dolayı alışmışlardır.ama başka şehirlerde bu olmaz.
şort yazın antalyada çok giyilir. şehirde denize gireriz çünkü. giyeriz şortumuzu içde mayo. yürüyerek denize cumburlop
ha ben kısa etek giyilmesine asla karşı değilim. ama hem dekolte hemde kısa etek yada şort olursa . hoş durmuyor. bir yeri kapamak gerekir bana göre..
sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..
Pis pis sitelere girdim bunun yüzünden. Bir sürü adult sitede çıkıyor resimler. Bari resimleri aramalarda çıkmayan facebook hesaplarından falan çalsaydın...Nasıl bir zavallısın sen. Bastırılmışlığının acısını böyle mi çıkarıyorsun?
Janessa Brazil posing in pink bikinis with big boob cleavage | Sorozatom 18+
Eki Görüntüle 621905
Pis pis sitelere girdim bunun yüzünden. Bir sürü adult sitede çıkıyor resimler. Bari resimleri aramalarda çıkmayan facebook hesaplarından falan çalsaydın...Nasıl bir zavallısın sen. Bastırılmışlığının acısını böyle mi çıkarıyorsun?
Janessa Brazil posing in pink bikinis with big boob cleavage | Sorozatom 18+
Eki Görüntüle 621905
Aaa erkenden kaçtı olmadı şimdi
Allah Allah benim erkek arkadaşımda sorun var heralde bana asla mini şort vs giydirmez ben tatil yeri havuz vs hariç zaten giymem günlük
ama dışarda giyenlerede ağzı açık bakmaz tam tersi deliriyor bunlar insan mı die dediklerini demiyim ban yerim :)
ki biz burda bi mekandan çıkarken ne kızlar görüyoruz çamaşırsız göğüsler ortada açıldı açılacak miğdemiz kaldırmıyor ya
ben susturuyorum onu hatta
o senin kafandaki gibi olmuyor canım herkez bence bu kadar düşünme böyle
herkez istedğini giyer ben şort giymem ama başkası giyiyorsa o başkası kötü olmuyor bende öyle
ben çıplaklığı sevmem bu derece, bana tersttir o sallamaz bu yani
bence bunu kafayatakıp bu tarz bi forum açıp öyle bir yazıyla açılış yapmak gereksizz
dar düşünceli ve kendiyle barışık olmayan arkadaşlara sesleniyorum... ben bunları giyin yada bunları heryerde giyerim demedim. sadece kıyafetlerle ilgili yorum istedim. siz yorum yapın sadece , ardından metrobüsünüze ve adananıza geri dönebilirsiniz. ben tasarımcıyım, tabiki bunlarıda paylaşıcam abiyeleride..
Bırakın kısa şortu senelerdir beyaz pantolon giyemiyorum((((
ne yapacagm ben bu medeniyetsizle(((((((
Yardım et esraaa
Hahaha ilk başlarda benim sevgilimde öyleydi.
Gerçi hala öyle
Tayta bile izin vermezdi,ama ben yavaş yavaş devrim yaptım çaktırmadan.
Giyiyorum şimdi tayt
Bırakın kısa şortu senelerdir beyaz pantolon giyemiyorum((((
ne yapacagm ben bu medeniyetsizle(((((((
Yardım et esraaa
Kübişim öldüm gülmekten
Kk yı bu ara sardı valla cins cins üyeler ..
Dünde ayrı bi konu vardı bu saatlerde takıldığım
Aşkıma desem aşkım medeniyetsiz oluyormuş senin gibi erkeklerniye ?,, hiç bazı beyincikler böyle oldugunu düşüyor .. vs vs
Bir güzel sayar valla ... Diğer türlü düşünenler erkek mi der banaHatta adam mı der
ooo bizimkiler tam medeniyetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?