Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

Tatlım ben kıskanan karışan erkekleri medeniyetiz sıfatına sokanların aslında bir "kafası" oldugunu düşünmüyorum ..
Haliyle sıyrılmak yerine sıyırdıklarını düşünüyorum ..

Katılıyorum ben de Antalya'lıyım ve İzmir'de okuyorum yaşadığım şehirlerde kısa giyeni yadırgamıyorlar ama Türkiye'de her şehir bu tarz giyimi kaldıramaz,her yerin bir adabı var.

Ayrıca ailem giyimime asla karışmaz ama erkek arkadaşım sevmediği için fazla kısa giyinmiyorum ve bunu boyun eğmek olarak görmüyorum.Sevdiğim erkek doğal olarak diğer erkeklerin vücuduma bakmalarından rahatsız oluyor,gururu kırılıyor ve ben de onu üzmek istemiyorum,sevgilimleyken giyindiklerime dikkat ediyorum.Bence her kadının da yapması gereken bu.

Allahım yoruma bak ya ne diyebilirim ki ...
Giyinin anacım açın saçın ya bence sen bunları taşıma üstünde direk çıplak gez

Kızlar kocalarımız eşlerimiz başkasına bakmasın diye bizde giyelim böyle sonra tutsun elimizden çıkarsın sokağa

Yazık yazık çok yazık ..

Yazık yazık çok yazık ... Çok medeniyetli bir arkadaşmış helal olsun
Taş olsun şöyleleri ya daha ne diyeyim ki :88:

Aaa offline olmuş gelsene esra_atature ne güzel sohbet ediyorduk

Az evvel facebook hayran sayfasına göz attımda
ne oluyoruz nereye geldim ben dedim:)))))

Valla senin ne oldugun çok ortada çok meydanda .. Anlaşıldıgı gibi ortalıkta olma istediği var sende ..

Benim nişanlımıda haliyle medeniyetsiz buldugunu söyledin kıskanıyor ya ... böyle giyinmek zaten istememde , giysem bile izin vermese dar görüşlü erkek olarak nitelendirdin ..
Kıskanıyor evet beni kıskanıyor uygun olmayan şeyleri giymemi istemiyor .. Emin ol senden daha medeniyetli akıl ve fikir sahibi ..

Batsın medeniyetliğin cahilsin hemde çok ..

Kaybol

Ayrıca bana koca asla karışamaz,, istediğim giyerim, oda yakıştıgını düşünüyor gibi yorumları o kadar komik buluyorum ki ..
Böyle bi dünya var mı ya ..
Hayret ..​

Allah Allah benim erkek arkadaşımda sorun var heralde bana asla mini şort vs giydirmez ben tatil yeri havuz vs hariç zaten giymem günlük
ama dışarda giyenlerede ağzı açık bakmaz tam tersi deliriyor bunlar insan mı die dediklerini demiyim ban yerim :)
ki biz burda bi mekandan çıkarken ne kızlar görüyoruz çamaşırsız göğüsler ortada açıldı açılacak miğdemiz kaldırmıyor ya
ben susturuyorum onu hatta

o senin kafandaki gibi olmuyor canım herkez bence bu kadar düşünme böyle
herkez istedğini giyer ben şort giymem ama başkası giyiyorsa o başkası kötü olmuyor bende öyle
ben çıplaklığı sevmem bu derece, bana tersttir o sallamaz bu yani
bence bunu kafayatakıp bu tarz bi konu açıp öyle bir yazıyla açılış yapmak gereksizz

Son düzenleme:

Bizim oğlanlar medeniyetsiz medeniyetsiz ..

Medeni olmak istiyorsan açacaksın

Sizin konuyu açma amacınız moda , stil, trendler , tasarım filan değil ki.

Bırakın kısa şortu senelerdir beyaz pantolon giyemiyorum((((
ne yapacagm ben bu medeniyetsizle(((((((
Yardım et esraaa

Son düzenleme:
Yardım et esraaa

Hahaha ilk başlarda benim sevgilimde öyleydi.
Gerçi hala öyle
Tayta bile izin vermezdi,ama ben yavaş yavaş devrim yaptım çaktırmadan.
Giyiyorum şimdi tayt

Yardım et esraaa

Kübişim öldüm gülmekten
Kk yı bu ara sardı valla cins cins üyeler ..
Dünde ayrı bi konu vardı bu saatlerde takıldığım

Aşkıma desem aşkım medeniyetsiz oluyormuş senin gibi erkekler niye ?,, hiç bazı beyincikler böyle oldugunu düşüyor .. vs vs
Bir güzel sayar valla ...
Diğer türlü düşünenler erkek mi der bana Hatta adam mı der

Yuru gidelim yasemin bunlar bizi aşar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…