- Konu Sahibi mutfakperisii
-
Kızımın ismi Defne tavsiye ederim.
Irmak
Dilara
Eda
Selen
ilk aklıma gelenler..
nehir
armin
ahsen
nilperi
zümra
kızlar allahım izin verirse sona doğru yaklaşmak üzereyim...fakat hala kızımın ismini bulmuş değilim...kendime sinir oluyorum bu kadar karasız olduğum için...bir kaç isim var aklımda gece yatarken tamam diyorum sabah kalktığımda vazgeçiyorum.. nolur yardım edin bana canlarım.....
Elma yanaklı kız anlamına gelen Almila ismine taktım bu sıralar.Aden ,Alya ,Mine ,Mina,Ayşe ,Verda,Işıl,Dora(doruk -zirve),Menekşe ,Tilbe,Şebnem ,Rana ,Zeren (kavrayışı güçlü ,zeki),Melis diğer sevdiğim isimler.
arkadaşım, her çocuk ismiyle doğar derler ya. bizim bir tanıdığımız doğuma kadar kararsız kalmış, cokda araştırmıs ve içine sinmemiş hiçbir isim, en son artık boşvermiş ve doğuma girmiş. doğumdan sonra büyük cocuğu bebeğin yanına gelmiş, ve kardeşine bir isim soylemiş. o anda neden ben bu ismi hiç dusunmedim diye dusunmus?
bu bana anlatıldıktan sonra bende vazgectim dusunmekten, eninde sonunda onun ismi belli ve o ismiyle gelicek:)
ama fikir olsun diye yine de "gülce" ismini kızlarda çok sevdiğimi soyleyeyim. benim oglum olacağı için koyamıyorum:)
Anketteki isimleri pek beğenmedim ama oy vermem gerekirse Ceyda derim ya da Ceren:) olsun, bir isim tavsiyesi daha:)
Dila ismi kulağa hoş gelmekle birlikte çok fazla Dila var son yıllarda..Sude 1 , Dila 2 bu sıralamada:)
Elini sallasan Sude ye ve Dila ya çarpıyor o hesap..o yüzden çok bol olan isimler bana itici gelmeye başlıyor zamanla..
tabii sen bilirsin zevk ve renk meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?