Doğuma Hazırlık minik kızıma isim...lütfen fikir verin...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma ismi yardım edin lütfen...

• Ankete Katılan
    98
  • Anket Kapalı .

mutfakperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
193
0
46
Ankara
kızlar allahım izin verirse sona doğru yaklaşmak üzereyim...fakat hala kızımın ismini bulmuş değilim...kendime sinir oluyorum bu kadar karasız olduğum için...bir kaç isim var aklımda gece yatarken tamam diyorum sabah kalktığımda vazgeçiyorum.. nolur yardım edin bana canlarım.....

ben kendi kızıma henüz isim bulamadım ama sana yardımcı olmaya çalışayım başkasına isim bulmak daha kolay sanırım :)

nilsu
ceyla
mira
ela

arkadaşım, her çocuk ismiyle doğar derler ya. bizim bir tanıdığımız doğuma kadar kararsız kalmış, cokda araştırmıs ve içine sinmemiş hiçbir isim, en son artık boşvermiş ve doğuma girmiş. doğumdan sonra büyük cocuğu bebeğin yanına gelmiş, ve kardeşine bir isim soylemiş. o anda neden ben bu ismi hiç dusunmedim diye dusunmus?
bu bana anlatıldıktan sonra bende vazgectim dusunmekten, eninde sonunda onun ismi belli ve o ismiyle gelicek:)
ama fikir olsun diye yine de "gülce" ismini kızlarda çok sevdiğimi soyleyeyim. benim oglum olacağı için koyamıyorum:)

eğer rabbim banada bi kız bebek nasip ederse bende ismini asya dila düşünüyorum dilaya verdim oyumu dila olsun dila muhteşem bi isim şimdiden hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün

Elma yanaklı kız anlamına gelen Almila ismine taktım bu sıralar.Aden ,Alya ,Mine ,Mina,Ayşe ,Verda,Işıl,Dora(doruk -zirve),Menekşe ,Tilbe,Şebnem ,Rana ,Zeren (kavrayışı güçlü ,zeki),Melis diğer sevdiğim isimler.

çok güzel isimler önermişsin cnm..Işıl ve Zereni ok beğendim...çok sinir ediyor bu kararsızlık beni....

benimde yiğenim var 5 yaşında ben büyüttüm onu...çok düşkündür bana...ilk başta ceyla dedi şimdi eyşan olsun diyor...öyle seviyor..kardeşim gelicek adı eyşan diyor..ama ben kesin emin değilim işte...ceydada hoşuma gidiyor..eyşanda dilada....oooof offfff

Anketteki isimleri pek beğenmedim ama oy vermem gerekirse Ceyda derim ya da Ceren:) olsun, bir isim tavsiyesi daha:)

Dila ismi kulağa hoş gelmekle birlikte çok fazla Dila var son yıllarda..Sude 1 , Dila 2 bu sıralamada:)

Elini sallasan Sude ye ve Dila ya çarpıyor o hesap..o yüzden çok bol olan isimler bana itici gelmeye başlıyor zamanla..

tabii sen bilirsin zevk ve renk meselesi..

evet cnm sende haklısın dila sayısı çoğaldı...bende sevmiyorum çok olan isimlerden...ender kullanılan isimler daha iyi...ceyda ile eyşan arasında seçmin ne olur cnm :)

Canım ilk önce Allah sağlıkla bebiğini kucağına almayı nasibetsin bebişini, benim fikrim anlamı güzel olsun yeter, yok modern isim olsun, yok kimsede olmayan bi isim olsun, popüler isim olsun, bütün bunlar boş şeyler. zaman içinde pişmanlık yaşamamak için iyi düşünmek ve anlamı güzel bir isim koymak gerekiyor, unutmayalım bu ismi çocuklarımız bir ömür boyu taşıyacaklar ve isimleri maneviyatlarına ve karakterlerine de yansıyacak kolaylıklar diliyorum sana.

bende dilaya oy verdim dila okadarda çok değil ben anasınıfı öğretmeniyim hiç bu isimde öğrencim olmadı ece,zeynep ,nehir,sude ,naz daha çok kullanılıyor.
benim kızımın adıda azra ipek.
bende birkaç isim önereyim
neva,nisa,sare,pelin,ılgın,
ikinci kızım olursa pelin istiyorum

kızlar hepinize tşkr ederim fikirleriniz benimle paylaşıyorsunuz bana yardımcı oluyorsunuz çok saolun...pekii EYŞAN ismi için ne düşünüyorsunuz?

Ben de Meryem'e oy verdim.Çok köklü bir isim ve Meryem'im demesi çok anlamlı geliyor kulağa,diğerlerine "ım,im" deyince sırıtıyor sanki :44:

Eyşan çok duyduğum ,gına getiren isimlerden değil ancak söylemesi kolay ama öğrenmesi , hatırlaması zor isimlerden gibi.Aslında güzel bir isim.

İsim seçmek için daha çok gün var ,endişeye gerek yok bana göre .İsmi ne olursa olsun dilerim hem sizin içinize siner hem kızınız ismini seve seve taşır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…