Doğuma Hazırlık minik kızıma isim...lütfen fikir verin...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma ismi yardım edin lütfen...

• Ankete Katılan
    98
  • Anket Kapalı .
evet cnm sende haklısın dila sayısı çoğaldı...bende sevmiyorum çok olan isimlerden...ender kullanılan isimler daha iyi...ceyda ile eyşan arasında seçmin ne olur cnm :)

ikisi de güzel canım sen bilirsin..

belki de bölge bölge değişiyordur isimler:) ana sınıfında olmanıza rağmen Dila ismine hiç denk gelmemiş olmanıza çok şaşırdım valla.. bizim burda doluuuuu..

benim çevremde o kadar çok Sude ve Dila var ki..gına geldi artık.. evet hoş isimler gerçekten ama bilmiyorum işte..

çok tşkr ederim bana fikir verdiğiniz için en son iki ismide karar kıldım ikisinden birini seçicem galiba şimdi onun için bir anket hazırlıcam....hep beraber karar verelim arkadaşlarım :) MERYEM yada EYŞAN ikisinden birini seçmeme yardımcı olun lütfen..

bence ceyda veya dila ama dila çok fazla gerçekten fakat yakın çevrende yoksa koyabilirsin

yok illa meryem ya da eyşan diyorsan da yeğenin eyşan diyormuş madem,eyşan koy anlamı nedir bilmiyorum ama sen biliyorsundur herhalde

bebeğin hayırlı olsun şimdiden

anlamı şanlı güzel, güzelliği ile ünlü demek cnm karasızım işte

ben eyşan ismine oy verdim çok güzel bir isim gerçekten, ayşe ismini de severim. sağlık ve huzurla bebeğinize kavuşmanızı dilerim

canım açılmış bir konuya anket nesıl ekleniyor bi tarif edebilir misin rica etsem :44:
cnm ben bir daha konu açtım iki seçenekli anketim orda...önce konuyu açıyorum...sayfanın sağ tarafında seçeneklere tıklayınca anket oluştur var orda ordan yapıyorum...bilmiyorum anlatabildim mi....

Canım ben Dİla yı oldum olası beğenirim, ama seçeneklerde hiç duymadığım bi isim okudum ki benden duyarlardı geneldeduyulmamış isimleri :) ilkkez ben birinden duymuş oldum.Özde ! çok güzel bi isimmiş, hitabı çok hoş.Özdeyi onayladım ben .. net ve anlaşılırda bi isim ayrıca.

Son düzenleme:

ewt özde ismi hiç duyulmamış bir isim bende gittiğim hastaneden duydum ordaki çalışanlardan birinin adı...çok hoşuma gitti..ama özge ve gözdeden bozma dediler kafamı karıştırdılar cnm yaaa

canım özellikle özgeyle çok karıştırlar başta ama zamanla alışırlar, farklı gelirde herkese.inatla sizde bastırırsınız özge yada gözde değil Özde diye :) ben çok beğendim.bakalım ne olcak kızının adı :)

inan bende çok merak ediorum kızımın ismi ne olucak :) eğer özde koyarsam babasıyla uyumlu olucak isimleri :) bakalım en sonunda neye karar vericem

20 Aylık bir oğlum var ismi Abdullah .. Allah kısmet ederse ve bir kızım alırsa inşallah Adını Meryem koymayı düşünüyorum Meryem ismine bayılıyorum

ceyla güzelmiş
ırmak
ikra
nida
gökçen
asude
sudenil
ecrin
eslem

ceylanın anlamı pek içime sinmedi gerçi nedense hiç bir isim içime sinmiyor...nedense anlam veremediğim bir hal bu....hiç bir isime karar veremedim...doğuma az kaldı doktorum en geç 26 şubat diyor...ben hala isim bulamadım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…