- Konu Sahibi mutfakperisii
-
evet cnm sende haklısın dila sayısı çoğaldı...bende sevmiyorum çok olan isimlerden...ender kullanılan isimler daha iyi...ceyda ile eyşan arasında seçmin ne olur cnm :)
bende dilaya oy verdim dila okadarda çok değil ben anasınıfı öğretmeniyim hiç bu isimde öğrencim olmadı ece,zeynep ,nehir,sude ,naz daha çok kullanılıyor.
benim kızımın adıda azra ipek.
bende birkaç isim önereyim
neva,nisa,sare,pelin,ılgın,
ikinci kızım olursa pelin istiyorum
anlamı şanlı güzel, güzelliği ile ünlü demek cnm karasızım iştebence ceyda veya dila ama dila çok fazla gerçekten fakat yakın çevrende yoksa koyabilirsin
yok illa meryem ya da eyşan diyorsan da yeğenin eyşan diyormuş madem,eyşan koy anlamı nedir bilmiyorum ama sen biliyorsundur herhalde
bebeğin hayırlı olsun şimdiden
efsun ismi pek hoşuma gitmiyor cnm yinede tşkr ederim cnm''efsun'' daha çok çerkezler koyarmış bu ismi ama
amin....tşkr ederim cnmben eyşan ismine oy verdim çok güzel bir isim gerçekten, ayşe ismini de severim. sağlık ve huzurla bebeğinize kavuşmanızı dilerim
cnm ben bir daha konu açtım iki seçenekli anketim orda...önce konuyu açıyorum...sayfanın sağ tarafında seçeneklere tıklayınca anket oluştur var orda ordan yapıyorum...bilmiyorum anlatabildim mi....canım açılmış bir konuya anket nesıl ekleniyor bi tarif edebilir misin rica etsem :44:
cnm ben bir daha konu açtım iki seçenekli anketim orda...önce konuyu açıyorum...sayfanın sağ tarafında seçeneklere tıklayınca anket oluştur var orda ordan yapıyorum...bilmiyorum anlatabildim mi....
Canım ben Dİla yı oldum olası beğenirim, ama seçeneklerde hiç duymadığım bi isim okudum ki benden duyarlardı geneldeduyulmamış isimleri :) ilkkez ben birinden duymuş oldum.Özde ! çok güzel bi isimmiş, hitabı çok hoş.Özdeyi onayladım ben .. net ve anlaşılırda bi isim ayrıca.
inan bende çok merak ediorum kızımın ismi ne olucak :) eğer özde koyarsam babasıyla uyumlu olucak isimleri :) bakalım en sonunda neye karar vericemcanım özellikle özgeyle çok karıştırlar başta ama zamanla alışırlar, farklı gelirde herkese.inatla sizde bastırırsınız özge yada gözde değil Özde diye :) ben çok beğendim.bakalım ne olcak kızının adı :)
inan bende çok merak ediorum kızımın ismi ne olucak :) eğer özde koyarsam babasıyla uyumlu olucak isimleri :) bakalım en sonunda neye karar vericem
ceyla güzelmiş
ırmak
ikra
nida
gökçen
asude
sudenil
ecrin
eslem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?