Doğuma Hazırlık Minik kuzumun odası ;))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güle güle iyi günlerde kullansın odasınııı..çok güzel olsun...huzurla uyusun odasındaaaaayerimseniben

canım cok güselmiş melek kızının odası güle güle kullanın inşallah.birde ben perdeye takıldım nasıl bişi cnm o boncuktan mı??

canım cok güselmiş melek kızının odası güle güle kullanın inşallah.birde ben perdeye takıldım nasıl bişi cnm o boncuktan mı??

saol cnm :) yol canım boncuk diil ... parmak kalınlığında ip tül serit içlerinde kendi rengi halka deseni var ben pazardan aldım standart ölçülü 20 tl zemuszemus her rengi var.. koçtaşta da var canım )

bizim pazarımızda yok kiii!!koçtaş desen zaten yoook..neyse zamanla buralara da gelir inş.çok hosuma gitti güle güle kullanın tatlım

bizim pazarımızda yok kiii!!koçtaş desen zaten yoook..neyse zamanla buralara da gelir inş.çok hosuma gitti güle güle kullanın tatlım

saolasın canım benim ; 2-3 hafta önce edirnedeydim bileydim heberleşirdik walla ya bende severek aldım uygun bulunca oturma odamada turuncusunu da aldım walla kaydirigubbakcemile3

kız ne gezion sen buralarda koca göbüşünle :) ii yapmıssın almakla valla cok tatlı duruo ben de kapı süsü gibi kullanmayı düşünmüştüm

kız ne gezion sen buralarda koca göbüşünle :) ii yapmıssın almakla valla cok tatlı duruo ben de kapı süsü gibi kullanmayı düşünmüştüm

istanbuldan daha yakınım oraya yaw büyükçekmece de oturuom kocişim meriçe kahvaltıya getirdi :)) 41 derece sıcaktı töbeee dedim zateen

ohh afiyet olsn güselim..şimdi gel o zaman sıcaklıklar düştü güsel gidio havalr.sen gecen sene görecektin.ben kütahyalıyım bizim memlekette kışlar soguk yazlar da serin gecer :) agustosta evlendm bı geldim anaaam neefes alamıordum yha

zor olmuştur alışmak senin için :)) şimdi hiiç gelemem anama gitmeye mecalim yok artık süper mario gibi geziom.. seneye kızımla geliriz artık inşşş... opuyorumnanaktan

canım cok guzel bı odası var kızının inşallah saglıkla huzurla mutlulukla büyür odasında opuyorumnanaktan

güle güle kullansın kuzucuk çok güzel olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

bayıldım muhteşem çok güzel benim de bi kızım olacak inşallah... yaf nerden buldun da aldın burda yok öyle bişi????? nerden aldığını yazabilir misin???? :kedi:

bayıldım muhteşem çok güzel benim de bi kızım olacak inşallah... yaf nerden buldun da aldın burda yok öyle bişi????? nerden aldığını yazabilir misin???? :kedi:

çok sevindim canım beğenmene tşk ederim ... masko mob. çarşısından aldık canım 2.400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…