güle güle iyi günlerde kullansın odasınııı..çok güzel olsun...huzurla uyusun odasındaaaaayerimseniben
harika olmuşgüle güle büyüsün güzel kızın iyi günlerde.
cok guzel masllah saglıkla buyusun odasında beren
canım cok güselmiş melek kızının odası güle güle kullanın inşallah.birde ben perdeye takıldım nasıl bişi cnm o boncuktan mı??
bizim pazarımızda yok kiii!!koçtaş desen zaten yoook..neyse zamanla buralara da gelir inş.çok hosuma gitti güle güle kullanın tatlım
kız ne gezion sen buralarda koca göbüşünle :) ii yapmıssın almakla valla cok tatlı duruo ben de kapı süsü gibi kullanmayı düşünmüştüm
ohh afiyet olsn güselim..şimdi gel o zaman sıcaklıklar düştü güsel gidio havalr.sen gecen sene görecektin.ben kütahyalıyım bizim memlekette kışlar soguk yazlar da serin gecer :) agustosta evlendm bı geldim anaaam neefes alamıordum yha
canım cok guzel bı odası var kızının inşallah saglıkla huzurla mutlulukla büyür odasında opuyorumnanaktan
güle güle kullansın kuzucuk çok güzel olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
bayıldım muhteşem çok güzel benim de bi kızım olacak inşallah... yaf nerden buldun da aldın burda yok öyle bişi????? nerden aldığını yazabilir misin???? :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?