Doğuma Hazırlık Minik kuzumun odası ;))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cok güzel yaaaaaaaaaaa allah sağlıklı sıhatli günler nasip etsin beren bebişe inşallah Nazar tam benim istediğim modelden ama buralarda olmadığı için alamadım kızım 3 aylık olacak hala odası yok senağlama

Gerçekten çok güzel bebek odası allah sağlıklı sıhatlı doğup içinde büyümesini nasip etsin.Bende 13haftalık hamileyim allah herkezi çocuk sahibi etsin olanlarında sağlıkla doğup büyümesini diliyorum..

ne kadar güzel bir oda ya mora bayilirim cok güzel olmus saglikli bir sekilde odasinda büyür. bende bebek odasini dizdim günde kac kere giridigimi hatrilamiyorum kapisini acip bakiyorum yada esyalarini gözden geciriyorum yada kiyafetlerine bakiyorum ayy cok güzel ya allah saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin

benim kızımın odasının aynısı. cibinlik uyku seti de dahil sanırım aynı yerden almışız tek fark kuzu figürü yok alttaki çicekler daha çok. halı göremedim sizde almadıysanız size çilek ten Alımlı - AKS-7616 halıyı öneririm odaya çok yakıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…