Bitmek üzere canım
Çocukların dolabını komple boşalttım sildim yerleştirdim
Nevresimleri değiştirdim
Oyuncakların bir kısmını kaldırdım yenilerini indirdim.
Girişteki şifoniyeri boşalttım.sildim. Çekmecenin birine eşarplarımı birine havlularımı yerleştirdim. Bir çekmece ve 4 raf boş. Rafın birine seccadeleri koyayım diye düşündüm. Çekmeceye de sofralarımı koyacağım sanırım düşünüyorum henüz.

Vestiyerin kitap olan iki rafı hariç diğer rafları boşalttım. Sildim yerleştirdim. Gereksiz eşyaları attım.

Boya yaparken elimize geçen fazlalıkları salona atmıştık. Çöpe gidecekleri çöpe, evde kalacakları yerine yerleştirdim.

Bunları yaparken tam 5 kez oturma odası, mutfak ve girişi süpürdüm

Çocuk odası ve salon süpürülecek. Tabii bu arada yeniden kek dökecekleri için oturma odası mutfak ve giriş tekrar süpürülür.

Hadi bu ay deneyelim :)

@MigiMadid sen de bana dikişi öğretir misin? KV mde dikiş makinesi var. onu bana verecek.

ben öyle zor şeyler de dikmiycem. sadece düz çanta. Çantaya fermuar dikimi falan
youtubede damla toral betül bayraktar esin kocakuş melek koç kanalini izleyebilirsiniz.
ben izleye izleye öğrendim. dikiş okudum ama unutmuşum
çok severek dikiyorum herşeyi.:)
sende yaparsin:)
ilk başta yastık çarsaf nevresim dikerek başla:) en kolayı onlardir.

Dikiş
ben dikiş dikmeden önce youtubede dikiş videolara izleyerek başladim.
eşime öncelikle dikiş makinemi yaptırmaya rica ettim. ayagi kırıktı. saolsun yaptırdı
yaptırdıktan sonra dikiş mecaram bölece başlamiş oldu.
ilk önce kızımın yastık çarşaf dikerek başladim.
kumaş da ebey ucuzdu alirdim hep:)
sonra da kızımın kıyafetleri dikmeye başladim.kendimi bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum dikiş stresi rahatlatiyor hiç bişey düşünmüyorsun dikerken çok rahatim o konuda.:)
lisede tekstil okumuşum biliyordum dikişi 13 yıl dikmedim diye unuttum da degildir. ben baya ara vermişim. kamuyu kazandim. tekstili ikinci plana atmişim.
dikiş özlemi yanıp tutmuşum. bu sefer baya dikiyorum hemde çok severek...
biliyorsunuz tekstildeki fiyatlari çok yüksek. nette 50 tl den aşagi yok.
pazarda kaliteli kumaşları metresi 5 lira daha aksuserlerde ucuz..
siz isterseniz yaparsin hiç zor degil:)
sevgilerimle:)

Ay ben düz elbezi dikemem. Hiç de bilgim yok.
Neyse deniycem. izlerim de takılırsam sorarım sana

Ooo masaAllah soyle biciriklara dökmesinler gelirim bakkkkkkk

Benim yataklar havalaniyo çamaşır yıkandı astım baza altı bitti havalaniyo nevresimler kirpiye attim yenilerini açmadım henüz

Yemek yediriyom benim oğlana yeniyi tabi herzamanki gibi aksama bende kek yapayımda parkta yesin akşamları çıkıyoz parka cayimizida yapıyoruz semaveri sırtlıyoruz

Yarınki planım banyo temizliği komple köpürtüp yikayim diyorum bide yemekleri yaparım tamamdir

Eline sağlık. Benim de banyo kaldı yapabilirsem bu gün yapayım diyorum yapamazsam yarına kalır

Ben dikiş dikemem ama şöyle stresimi alacak bi hobim olsun çok isterdim

Şahane bir olaydasınız. benim babamda terzi ufakken bile annemin koca koca elbbiselerini kendi elbiselerim kalıp diye kullanır kendime uygun dikerdim

Ama birşey dikkatmi çekti yazınızda eşimden rica ettim oda yaptırdı sağolsun demişsiniz. ne naif bir yazı şahane!

Ben de dikiş öğrenmek için ASMEK in Pike Dikimi Kursuna başlamıştım ama Ramazan ayına denk gelince bıraktım. İnşallah vaktim olursa eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum. Birşeyler öğrenmeyi seviyorum.

evlendiğimde dikiş makinem bozuktu. dikemiyordum
eşim 4 yıl oyaladi sonra en son başini etini yedim dirdirmdan kurtulamayacagina anlayinca gitti yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…