Bitmek üzere canımAnkacimm basladinmi sen temizliğe ben hala çay keyfi yapiyom.
Birazdan kalkıp balkonu yıkarım yataklarımi balkona açıcam havalansin elimde 1 tane vakumlu hurç var becerebilirsem vakumlucam 1 tane yorgani eğer güzel olursa alırım valla çünkü evd3 yer yok dolaplar baza yorgan yastık battaniye hatta kişliklari bile vakumlarim ayyy çok güzel olur heyecanlandım valla
Baza altınıza temizlerim bi güzel bugün hastalanicam karnım fena oyuzden bugün tek görevim yataklar ve baza altı olsun
Hadi bu ay deneyelim :)Kızlar,
Alışkanlık kısmında başka bir topikten edindiğim tek alışkanlığım. mutfağı toplayıp yatmak.
Eğer ki bi sebepten toplayamadım, eşim bakıyor o işe. o da alıştı.
Ben de yatak odası toplu dursun yatak düzenli olsun istiyorum sürekli. Ama olmuyor.
Ben perşembe akşamı evde olacağım. Cuma günü başlayayım. Annemdeyken yapamıyorum çünkü kızım ben giderken benim yatakta yatıyor oluyor, o sebeple. Cuma sabahı denerim.Hadi bu ay deneyelim :)
youtubede damla toral betül bayraktar esin kocakuş melek koç kanalini izleyebilirsiniz.@MigiMadid sen de bana dikişi öğretir misin? KV mde dikiş makinesi var. onu bana verecek.
ben öyle zor şeyler de dikmiycem. sadece düz çanta. Çantaya fermuar dikimi falan
Ay ben düz elbezi dikemem.youtubede damla toral betül bayraktar esin kocakuş melek koç kanalini izleyebilirsiniz.
ben izleye izleye öğrendim. dikiş okudum ama unutmuşum
çok severek dikiyorum herşeyi.:)
sende yaparsin:)
ilk başta yastık çarsaf nevresim dikerek başla:) en kolayı onlardir.
Ooo masaAllah soyle biciriklara dökmesinler gelirim bakkkkkkkBitmek üzere canım
Çocukların dolabını komple boşalttım sildim yerleştirdim
Nevresimleri değiştirdim
Oyuncakların bir kısmını kaldırdım yenilerini indirdim.
Girişteki şifoniyeri boşalttım.sildim. Çekmecenin birine eşarplarımı birine havlularımı yerleştirdim. Bir çekmece ve 4 raf boş. Rafın birine seccadeleri koyayım diye düşündüm. Çekmeceye de sofralarımı koyacağım sanırım düşünüyorum henüz.
Vestiyerin kitap olan iki rafı hariç diğer rafları boşalttım. Sildim yerleştirdim. Gereksiz eşyaları attım.
Boya yaparken elimize geçen fazlalıkları salona atmıştık. Çöpe gidecekleri çöpe, evde kalacakları yerine yerleştirdim.
Bunları yaparken tam 5 kez oturma odası, mutfak ve girişi süpürdüm
Çocuk odası ve salon süpürülecek. Tabii bu arada yeniden kek dökecekleri için oturma odası mutfak ve giriş tekrar süpürülür.
Eline sağlık. Benim de banyo kaldı yapabilirsem bu gün yapayım diyorum yapamazsam yarına kalırOoo masaAllah soyle biciriklara dökmesinler gelirim bakkkkkkk
Benim yataklar havalaniyo çamaşır yıkandı astım baza altı bitti havalaniyo nevresimler kirpiye attim yenilerini açmadım henüz
Yemek yediriyom benim oğlana yeniyi tabi herzamanki gibi aksama bende kek yapayımda parkta yesin akşamları çıkıyoz parka cayimizida yapıyoruz semaveri sırtlıyoruz
Yarınki planım banyo temizliği komple köpürtüp yikayim diyorum bide yemekleri yaparım tamamdir
Teşekkürlerburaları okuyunca aceleyle almıştım önceki ismi konunun etkisiyle alınmış bir isimdi
Evet ben de sevdimbende kim bu diyordumsonrada trynigtobeminimalist olduğu anladim mikan daha güzel oldu:)
Ben dikiş dikemem ama şöyle stresimi alacak bi hobim olsun çok isterdimDikiş
ben dikiş dikmeden önce youtubede dikiş videolara izleyerek başladim.
eşime öncelikle dikiş makinemi yaptırmaya rica ettim. ayagi kırıktı. saolsun yaptırdı
yaptırdıktan sonra dikiş mecaram bölece başlamiş oldu.
ilk önce kızımın yastık çarşaf dikerek başladim.
kumaş da ebey ucuzdu alirdim hep:)
sonra da kızımın kıyafetleri dikmeye başladim.kendimi bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum dikiş stresi rahatlatiyor hiç bişey düşünmüyorsun dikerken çok rahatim o konuda.:)
lisede tekstil okumuşum biliyordum dikişi 13 yıl dikmedim diye unuttum da degildir. ben baya ara vermişim. kamuyu kazandim. tekstili ikinci plana atmişim.
dikiş özlemi yanıp tutmuşum. bu sefer baya dikiyorum hemde çok severek...
biliyorsunuz tekstildeki fiyatlari çok yüksek. nette 50 tl den aşagi yok.
pazarda kaliteli kumaşları metresi 5 lira daha aksuserlerde ucuz..
siz isterseniz yaparsin hiç zor degil:)
sevgilerimle:)
Şahane bir olaydasınız. benim babamda terzi ufakken bile annemin koca koca elbbiselerini kendi elbiselerim kalıp diye kullanır kendime uygun dikerdimDikiş
ben dikiş dikmeden önce youtubede dikiş videolara izleyerek başladim.
eşime öncelikle dikiş makinemi yaptırmaya rica ettim. ayagi kırıktı. saolsun yaptırdı
yaptırdıktan sonra dikiş mecaram bölece başlamiş oldu.
ilk önce kızımın yastık çarşaf dikerek başladim.
kumaş da ebey ucuzdu alirdim hep:)
sonra da kızımın kıyafetleri dikmeye başladim.kendimi bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum dikiş stresi rahatlatiyor hiç bişey düşünmüyorsun dikerken çok rahatim o konuda.:)
lisede tekstil okumuşum biliyordum dikişi 13 yıl dikmedim diye unuttum da degildir. ben baya ara vermişim. kamuyu kazandim. tekstili ikinci plana atmişim.
dikiş özlemi yanıp tutmuşum. bu sefer baya dikiyorum hemde çok severek...
biliyorsunuz tekstildeki fiyatlari çok yüksek. nette 50 tl den aşagi yok.
pazarda kaliteli kumaşları metresi 5 lira daha aksuserlerde ucuz..
siz isterseniz yaparsin hiç zor degil:)
sevgilerimle:)
Ben zaman zaman taş boyuyorum. çok zevkli tavsiye ederim. maliyeti de az.Ben dikiş dikemem ama şöyle stresimi alacak bi hobim olsun çok isterdim
evlendiğimde dikiş makinem bozuktu. dikemiyordumŞahane bir olaydasınız. benim babamda terzi ufakken bile annemin koca koca elbbiselerini kendi elbiselerim kalıp diye kullanır kendime uygun dikerdim
Ama birşey dikkatmi çekti yazınızda eşimden rica ettim oda yaptırdı sağolsun demişsiniz. ne naif bir yazı şahane!
dikiş olmazsa başka türlü el beceriniz varsa neden olmasin.Ben dikiş dikemem ama şöyle stresimi alacak bi hobim olsun çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?