ben pike dikimi konusunda iyiyim lisede tek başına yapmışım pikeyi aslinda bi arkadaşlaydik o yardimci olmadi hepsini kendim yaptım.Ben de dikiş öğrenmek için ASMEK in Pike Dikimi Kursuna başlamıştım ama Ramazan ayına denk gelince bıraktım. İnşallah vaktim olursa eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum. Birşeyler öğrenmeyi seviyorum.
giyim kursuna katıl. işim olmazsa giyim kursa gitmek isterdim.:)Ben de dikiş öğrenmek için ASMEK in Pike Dikimi Kursuna başlamıştım ama Ramazan ayına denk gelince bıraktım. İnşallah vaktim olursa eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum. Birşeyler öğrenmeyi seviyorum.
ben pike dikimi konusunda iyiyim lisede tek başına yapmışım pikeyi aslinda bi arkadaşlaydik o yardimci olmadi hepsini kendim yaptım.
hoca onun yardimci olmadığını görünce tek başına bebek pikesini düzgünce diktiğim için 100 almişimben nasıl güzelce dikmişim. herkes iki kişilikti .100 aldi.ama ben tektim sonra okulda benim pikemi panoya asıldı..bu bir büyük başarıydı . herkesin pembeydi benim mavi.. tek mavi.. ben herkesle ayni olmak istememişim
bide evdede kendim diktim annem de pike dikim kursuna gitti herşeyi dikiyor maşaallah:)
teşekkür ederim:)El yapımı pike bayılırım.
Maşallah migi çok yeteneklisin
amigurumi öğrendim ben.iplerim duruyor.izin döneminde elime alacağımBen dikiş dikemem ama şöyle stresimi alacak bi hobim olsun çok isterdim
Valla benim de bir dünya ipim var ama içimde istek yok hiç keşke bende başlasamamigurumi öğrendim ben.iplerim duruyor.izin döneminde elime alacağım
bebğin olacak senin sağlıklı bi kaç oyuncak ne den olmasınValla benim de bir dünya ipim var ama içimde istek yok hiç keşke bende başlasam
waowwwwYaptıklarımdan birkaç örnek
Eki Görüntüle 2294454 Eki Görüntüle 2294455 Eki Görüntüle 2294456 Eki Görüntüle 2294457 Eki Görüntüle 2294458
Normal şartlarda pek resim yeteneğim yok. bunları bakarak çizdim şablon kullanmadım. Ve resim için şunu öğrendim. doğru bakmak gerekiyormuş.
İlk hevesle yeğenime yaptım, kendi çocuğuma da yapayım dedim ama bir isteksizlik var başlasam gerisi gelir dediğin gibi sağlıklı ve güzel anı aslında ama bir gaza ihtiyacım varbebğin olacak senin sağlıklı bi kaç oyuncak ne den olmasın
Beni de dürt beraber örelim suhan.amigurumi öğrendim ben.iplerim duruyor.izin döneminde elime alacağım
AAaaa ne kadar güzel hiç görmemiştim taş boyamaYaptıklarımdan birkaç örnek
Eki Görüntüle 2294454 Eki Görüntüle 2294455 Eki Görüntüle 2294456 Eki Görüntüle 2294457 Eki Görüntüle 2294458
Normal şartlarda pek resim yeteneğim yok. bunları bakarak çizdim şablon kullanmadım. Ve resim için şunu öğrendim. doğru bakmak gerekiyormuş.
Harika eline sağlıkYaptıklarımdan birkaç örnek
çok güzel bende taşlari toplamişim da boyama hiç aklıma gelmedi. satiyormusunuz peki:)Yaptıklarımdan birkaç örnek
Örgü olayına giresim var ama bilmem sabrım yeter miamigurumi öğrendim ben.iplerim duruyor.izin döneminde elime alacağım
çok güzel bende taşlari toplamişim da boyama hiç aklıma gelmedi. satiyormusunuz peki:)
çok duydum bu kitapları, benim de alınacaklar listemde. kitapları bitirince yorumunu yazarsan çok sevinirim:)Yeni cicilerim geldi, bunlar beni biraz oyalar
Evet ben de burda ve elecda nın sayfasında duymuştum, yazarım tabiçok duydum bu kitapları, benim de alınacaklar listemde. kitapları bitirince yorumunu yazarsan çok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?