Yaptıklarımdan birkaç örnek
Eki Görüntüle 2294454 Eki Görüntüle 2294455 Eki Görüntüle 2294456 Eki Görüntüle 2294457 Eki Görüntüle 2294458
Normal şartlarda pek resim yeteneğim yok. bunları bakarak çizdim şablon kullanmadım. Ve resim için şunu öğrendim. doğru bakmak gerekiyormuş.
Sonunda beni de bir bloknot tutmaya ikna ettiniz.
İlk hevesle yeğenime yaptım, kendi çocuğuma da yapayım dedim ama bir isteksizlik var başlasam gerisi gelir dediğin gibi sağlıklı ve güzel anı aslında ama bir gaza ihtiyacım var
akşama örelim hello kity yapacağım iki kız yeğenie.bilen varsa atsın tarifiBeni de dürt beraber örelim suhan.
günaydınlar herkese saolasın canım sorduğun için.sen nasılsın ? yavaş yavaş düzelmeye başladımlindalinda nerdesin.
işten mi çıktın canımGünaydınlar
Dün maaş zammını duyunca işten çıkmakla en doğru kararı verdiğimi bir kez daha anladım.
Bugün yeni bir gün :)
günaydınlar herkese saolasın canım sorduğun için.sen nasılsın ? yavaş yavaş düzelmeye başladım
mia çok çok geçmiş olsun canım ara ara girip okudum ama yazacak takatim yoktu.
kusmalarım yavaş yavaş düzeldi hatta sadece sabahları hafif bi şekilde geçmeye başladı
ama halsizliğim hat safhada devam ediyor bi gün iyiyiysem bi gün pertim çıkmış gibi oluyorum
yan komşumun bi arkadaşı varmış bana yardıma gelecek onu ayarladım
haftada 3 gün yarım gün sabah 9 öğlen 2,30 a kadar
yemek yapacak bi de her gün bi banyo ya da wc ya da sil süpürge yapıp gidecek
500 tl ye anlaştık şimdilik
bayramsonu başlayacak şimdiden böyle bi şey ayarladım ki doğumdan sonra da devam ederim aynı kişiyle diye
sizce nasıl olmuş iyi etmiş miyim yemek yapacak gücüm de yok zaten
üstelik azcık gücüm olsa dışarı çıkıp hava almak bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum.
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
işten mi çıktın canım
her şey yolunda mı şimdi peki baban nasılLindam sağol
sen iyi ol yeter ki kendini iyi hissettiğinde yazarsın.
Yardımcı tutmakla çok iyi yapmışsın
en azından büyük ölçüde evi toparlar
mutluysan sorun yok canım.Kasım da bırakacağım.
ama daha netleşti kafam doğru karar vermişim mutluyum :)
her şey yolunda mı şimdi peki baban nasıl
işten çıktın mı sen
yapmadılar mı istediğin zammı
vardır her şeyde bi hayır kızınla ilgilenirsin bu süreçte sende
babana sevindim canım geçmiş olsunBabam normal odaya çıktı durumu iyi
zam istememiştim ama yıllardan beri verdiği değeri daha net anladım.
babana sevindim canım geçmiş olsun
o zaman mutsuz işe gitmenin bi anlamı yok zaten
peki orası küçük bi yer ama başka çalışabileceğin hiç bi iş yok mu yoksa sen ben şu işlerde zaten çalışmam deyip iş ayırıyor musun
anladım canım ohh rahat rahat gez dolaş kafanı dinle ne güzel yeminlen :)Şuan için çalışmayı düşünmüyorum canım.
Hoşgeldin canımmutluysan sorun yok canım.
Anka nerelerde tam gaz temizlik yapıyordur vallaha :) anka gel kız seni de özledim
bu arada kızlar faiz oranları düşmüş 0,99 a bi araştırın ev alacaklar kredisi olanlar..
hoşbulduk canım nasılsın?Hoşgeldin canımben de özledim
Aynen ya temizlikle boğuşuyorum. Dün mutfağa başladım bitiremedim bu gün devam.
Dolapları boşaltıp içini siliyorum. Ayrıntılı mı oluyorhoşbulduk canım nasılsın?
ayrıntılı mı yapıyorsun peki yormadan yap kendini
evin büyük senin çünkü
bi de kızlar ya ben bi şey denedim geçen sizlerle paylaşmam lazım kesin
şampuanla cam silenler nasıl durulama kurulama yapmıyorlar diye valla varya mükemmel oluyor ama tek sorun bezinizin mikrofiber olması lazım ki camda bi şey kalmasın normal bezle deneyince olmadı
o kadar kısalıyor ki vakit bi deneyin derim
ee tabiki ayrıntılıDolapları boşaltıp içini siliyorum. Ayrıntılı mı oluyorörtü alcam böyle giderse 2 ayda bir dolap siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?