benimde hiç halim kalmiyorOh mis ne güzel pırıl pırıl oluyor evleriniz.
ben kolumu kaldıramıyorum eve gidince.
Bu gün benim de kalkmıyor çok yorulmuşumOh mis ne güzel pırıl pırıl oluyor evleriniz.
ben kolumu kaldıramıyorum eve gidince.
Dİmi örtüyü yıkamam lazım yıkayana kadar her şey ortada mı duracak. Ya da baştan yerleştir tekar indir tamam vaz geçtimee tabiki ayrıntılıama güzel oluyordur. örtü batacak bu seferde onları yıkamakla uğraşacan bende örtüsüz kullanıyorum sadece bardak altlarına koyuyorum o kadar.
anka sen kesin kilo vermişsindir.. maşallah hiç durmuyorsun:)Bu gün benim de kalkmıyor çok yorulmuşumçocuklar da durmuyor
canim hamilesin hiç iş yapma temizlikçi gelicek o yapsın:)Aranızda en tembel olan benim galiba ya. Anka yatak alacaktin aldın mi
Yok canım ya hiç bir şey alamadık. Koltuk da yırtıldı oturulacak hali kalmadı. Ön sıraya yerleştirdi kendini.Aranızda en tembel olan benim galiba ya. Anka yatak alacaktin aldın mi
Bugüne kadar hiç düzenli almadım canım zaten. Ama dedim madem para konusunda çok sıkıntı cekmicem neden birileri bana yardımcı olmasın. Sanırım iyi de yaptım valla.napim. O kadar çalışıyorum ayda 500 kadar luksüm olsun modundayim.bi de cidden içimden gelmemeye başladı.canim hamilesin hiç iş yapma temizlikçi gelicek o yapsın:)
en iyi olan ayaklarina uzatip eline kumandayi alıp tvye bakmak
Yok canım yaktığım kadar da yiyorumanka sen kesin kilo vermişsindir.. maşallah hiç durmuyorsun:)
O zaman koltuk ilk basta alacan. Ohh is sıfır eşyalar alınca foto atmayı unutma bize.Yok canım ya hiç bir şey alamadık. Koltuk da yırtıldı oturulacak hali kalmadı. Ön sıraya yerleştirdi kendini.
500 çok olmuş aslında. Ama işte 1 saat de dursa 4 saat de dursa yarım gün parası alıyorlar. Ben de istiyorum haftada bir yarim gün ama yetişemiyoruz.Bugüne kadar hiç düzenli almadım canım zaten. Ama dedim madem para konusunda çok sıkıntı cekmicem neden birileri bana yardımcı olmasın. Sanırım iyi de yaptım valla.napim. O kadar çalışıyorum ayda 500 kadar luksüm olsun modundayim.bi de cidden içimden gelmemeye başladı.
Eylülde falan alabiliriz belki şu an zor.O zaman koltuk ilk basta alacan. Ohh is sıfır eşyalar alınca foto atmayı unutma bize.
Oyy allah kolaylık versin sizin işler baya karıştı.Anka yorma kendini yavaş yavaş yap.
Bu pazar da çalışma var diyorlar. Bakıcı abla cumartesi pazar eylüle bakmayacak.
Ablamda anneme yardıma gidecek
deliriyorum
sağol canım bitecek bu günlerde hayırlısı olsun.Oyy allah kolaylık versin sizin işler baya karıştı.
anka haftada 3 gün gelecek yarım gün 5,5 saat duracak çok mu dion500 çok olmuş aslında. Ama işte 1 saat de dursa 4 saat de dursa yarım gün parası alıyorlar. Ben de istiyorum haftada bir yarim gün ama yetişemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?