anka haftada 3 gün gelecek yarım gün 5,5 saat duracak çok mu dion
Hee ben yanlış anlamışım. Ben bi gün gelecek wc banyo yapacak, bi gün yemek yapacak, bi gün silip süpürecek sandım
Haftada 3 gün çocuksuz evde 5,5 saat napacak ki temiz evi mi temizleyip duracak, sarma, içli köfte vs uğraştırıcı yemek mi yapacak

Sen söyle ona buzluğu da doldursun her geldiğinde bir çeşit kurabiye poğaça falan yapsın doğumda çok işe yarıyor

Sen söyle ona buzluğu da doldursun her geldiğinde bir çeşit kurabiye poğaça falan yapsın doğumda çok işe yarıyor
aa evet olabilir bak şimdi şöyle yapacak
pazartesi: 1 kap yemek+ salata+ ön balkon+banyo yıkanacak
çarşamba: 1 kap yemek+ salata+süpürge ve yerler silinecek
cuma: 1 kap yemek+salat+ wc yıkanacak+ tozlar alınacak

ama sen benim evimi gördün öyle fazla eşyam yok 10 dk yı almaz tozları alması misal hatta dedim acaba çok iş mi verdim diye kafamda böyle bi plan oluşturdum ki 1 kap yemek+ salataya 2 saat verdim kendimce düşün yani.
ama buzluğa yemek attırmak güzel fikirmiş :)

Ne yemeği yapacak bilmiyorum ama yemeği koyar o pişerken işleri yapar. Bence çok olmuş.
1 kap yemek salata wc yıkamak toz almak max 2 saatte yaparım ben ki çocuklar elli kere böldüğü için

Ne yemeği yapacak bilmiyorum ama yemeği koyar o pişerken işleri yapar. Bence çok olmuş.
1 kap yemek salata wc yıkamak toz almak max 2 saatte yaparım ben ki çocuklar elli kere böldüğü için
Ama çamaşırlarını toplar makineye atar çıkanı yerleştirir ütünü yapar sen hiç bir şeye dokunmazsın. Sadce akşam bulaşıklarını makineye atarsın. İki günde anca dolar zaten o gelir boşaltır.

Bence de + bu işleri de yaparsa daha rahat edersin linda.

benim evde ütü pek çıkmaz hatta hiç çıkmaz. çamaşırımı ben atarım o katlayıp yerine yerleştirir. doğru diıosun da ne bilim kıza da pek yüklenmek istemiyorum :)

bakalım inşallah düzene koyarım da inşallah eli de lezzetlidir çok iyi anlaşırız valla tek istediğim o :)

benim evde ütü pek çıkmaz hatta hiç çıkmaz. çamaşırımı ben atarım o katlayıp yerine yerleştirir. doğru diıosun da ne bilim kıza da pek yüklenmek istemiyorum :)
Yere eğilip etraf toplayıp çamaşır katlayacaksam kimseyi istemem ben zaten en çok onlara üşeniyorum

Yere eğilip etraf toplayıp çamaşır katlayacaksam kimseyi istemem ben zaten en çok onlara üşeniyorum
o konuda haklısın da pis çamaşırlarımı atmak istemez diye düşünmüştüm öyle sürekli almadığım için atar mı atmaz mı ay ben çamaşır atmaya razıyım ama evi toplamam dediğin gibi o toplasın valla :)

Hoşgeldin iyi olmana sevindim bence yardımcı ayarlamakta çok iyi yapmışsın sana büyük kolaylık olur, hemde fiyatı gayet iyi bence sana iş kalmayacak neredeyse, inşallah istediğin gibi yapar da içine siner

Yarın katılmamız gereken bir davet var.
Aslında bir kaç gün önce yorgunluktan nasıl okuduysam saat 9 gibi gördüm
eşime gündüzmüş sen gidersin artık dedim.
sabah aradı saat 19 da dedi.
saçımı boyamadım daha ayrıca kızımın bütün süslü kıyafetleri annemde kalmıştı.
bugün saç boyası alıp eve gideceğim.
annemden kıyafetleri ayakkabısını alacağım.
eşime gömlek ayarlayacağım.
Çok hareketli bir yaşantım var Wuuu

belleza nerelerdesin.
Benim arkadaşım var birinin çocuğuna bakıyor.
Sabah kahvaltı sofrasını toplamadan gidiyormuş ev sahibi. Onu topluyormuş, ev sahibi çamaşır makinesini çalıştırıp gidiyormuş. Arkada aşıyormuş. Teldeki çamaşırları toplayıp katlayıp ütüleyip yerleştiriyormuş. İşte arada çocukla ilgilen, yemek yedir işleri oluyor. Evi süpürüyor. Ocağı siliyor. İşte o gün hangi işler varsa onu yapıyor. Öğlen 2 ye kadar. Ayda 1000 lira

Hoşgeldin iyi olmana sevindim bence yardımcı ayarlamakta çok iyi yapmışsın sana büyük kolaylık olur, hemde fiyatı gayet iyi bence sana iş kalmayacak neredeyse, inşallah istediğin gibi yapar da içine siner
ay inşallah canım ya içime sinerse zaten bi daha bırakmam ben bu kadını sen nasılsın bebiş kaç haftalık oldu seninde?

kaçta işten çıkacan mia yetişecek mi ?

abowww ciddi misin ama bende çocuk yok ama gene de uygun bulmuşum o zaman :)

İyiyim bende aynı bıraktığın gibiyim 13.haftadayız, sen naptın cinsiyet belli olmuştur artık benim bayramdan sonra kontrolüm var o zaman söyler belki
olud teyzesi ama doktor emin konuşmadı pek yarın belli olacak bizimde tam inşallah. ilk olduğu için önemli değil valla ne gelirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…