gerek kalmadi:)Hımmm anladım. Free takıl sen bi takımda baktın iyisin güzel kilo veriyorsun bi çaresine bakılır aslında.
erkek mi dedi
ben saat 6 -12-19 yemegi yiyorum.
normal mi:/
o günler geçecek inşallah miam. biliyorum temmuz ayiniz senin için zorlu süreçtü atlacak hepsi inş.evde 3 poşet çöp var atılmayı bekliyor.
bardaklar yıkanmayı bekliyor kahve yapınca tek kaşık kullanıyoruz sınırlı sayıda
bu sabah eşim çorap arıyordu.
kızımı yıkayamadım yıkanmıyom diye diye turladık evi sonra uyudu.
eylülü al gel saat 8 oluyor. az dinleneyim derken 9-10
aynalara küstüm en son anlımda sivilce vardı geçtimi acaba ?
eşimle sohbet bile edemiyoruz.
iş yerinde deli gibi çalışıp hakkımı alamıyorum.
evde yemek pişmiyor.
her fırsatta hastaneye gidiyoruz.
şuan hayatımda ki en olumlu şey babamın sağlığının iyiye gitmesi.
Şuan topiğe faydalı işler de yapamıyorum.
Ama bu günlerde geçecek migi beraber üstesinden geleceğiz
o günler geçecek inşallah miam. biliyorum temmuz ayiniz senin için zorlu süreçtü atlacak hepsi inş.
suhan ın sayfası mı var ne sayfası bakem :)
Gayet iyi gidiyorsunay yok onun sayfasına doğumdan sonra takılırım ben :) gerçi şu an 4 aylık oldum 58,5 la hamile kaldım şu an 59,3 falanım. iyi gidiyorum galiba :)
19dan sonra hiçbir şey yemiyorsan gayet iyi, işin sırrı 12 saate yakın aç kalmak kahvaltıya kadar, su içerek geçir akşamını kesinlikle faydasını görürsünben saat 6 -12-19 yemegi yiyorum.
normal mi:/
Dur bakım sabah bana para veren olacak mı anam kimsedede param yokkiİyi geceler kızlar
Dün instagramda bir sayfada acil para aktif çalış beş iki sıfır dediğiniz zaman beklemediğiniz bir yerden para gelir yazıyordu
Benim yanımda da arkadaşım vardı ona okudum hadi dedim beraber yaplım gözümüzü kapattık acil para aktif çalış beş iki sıfır dedik
Mutfak dolaplarını silerken bir sürü para çıktıtabii bozuk para hep elime geçeni koymuşum dedim dur bi daha söyliyeyim tabii biz işin dalgasındayız 1 saat geçmeden komşu para getirdi. Bayramdan sonra ödeyecekti aslında ama denkleştirmiş getirdi biz şok olduk aradan 1 saat geçti geçmedi onun eşi aradı maaşı erken yatırmışlar böyle kızlar bi de siz deneyin bakalım acil para aktif çalış beş iki sıfır
Biz öyle büyük düşünmedikDur bakım sabah bana para veren olacak mı anam kimsedede param yokki
Biyerden büyük bi para kalsa ne guzel olur hazır faizlerde düşmüş alırdık güzel bir ev
Biz öyle büyük düşünmedikne gelirse razıyız dedik
Anka
Dediğin gibi yaptım da
patrona düğüne gideceğimi söyledim.
bende hayırlamak için hediye yollayabilirim dedi.
yani elime meblağ geçecek de benim değil
Eline sağlıkGünaydınlar
Dün eylülü zor ikna ettim ve yıkadım sonunda. 10 dk sonra da uyudu.
eşime saç boyası aldırdım.
koyu kahve renk ama siyah oldu saçım.
daha öncede boyadığımdan ve beğendiğimden sorun etmedim.
saçım boyalıyken etrafa bulaşmasın diye mutfağı topladım. bulaşık mak çalıştırdım.
çamaşırları topladım mak çamaşır attım
oyuncakları topladım derken baya iş yapmış oldum.
Eline sağlık
Benimki de banyodan korkuyorum diyor kaç gündür koktu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?