Sağlıkla gelsin oğluşunOldu oldu Wendy salı günü öğrendik, oğlumuz geliyormuş
Evet canım kız bekliyoruz inşallah 20 haftalık olduk bile nasıl geçiyor hızlı anlamıyorum bile.
Şubattaki e bebek indirimlerini hiç kaçırmayın, özellikle bez stoğuBenim sıpanın bir çorabı bile yok şuandahayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah zor olmazsa beşik fotosunu atar mısın bana da fikir olsun
Black friday de çok indirim oluyor büyük eşyalar için o günü bekleyin dedi arkadaşlar bize, bebek arabasını yarı fiyatına almışlar, seninde aklında olsun pompa için falan, bir de ebebek indirimleri oluyormuş uygulamada akşam 8 sabah 8, onda da indirim oluyormuş onlara bir göz at bakalım
Geçen gün ilk defa mağaza gezdik, erkek reyonlarında hiçbir şey yok ya yıkıldımerkek anaları nereden alıcaz biz bir tüyo verin,
Nerelerdesin, özledik :) ben de yarın başlıyorumSelam kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım, tüm izinleri bitirdim yarın artık işe hiç iznim kalmadan başlıyorumhenüz tam hazır hissetmiyorum kendimi ama yapacak bişi yok maalesef.
Güzel haberler var mı sizden?
Bende hep kız kıyafeti görüyorum ay diyorum bunlardan almak vardı tatlı tatlı, ama güzel şeyler bulacağım kararlıyımSağlıkla gelsin oğluşunçok sevindim canım
Oy sende sağlıkla kucağına al canım, bi kız bi oğluş geliyor gruba desene
Şubattaki e bebek indirimlerini hiç kaçırmayın, özellikle bez stoğuBenim de 2 kız olduğundan mı ne erkek bebek kıyafeti çok görüyorum çok tatlı renkli kızlarda basmışlar pembeyi.
Güle güle büyüsün içinde hayırlı olsunŞundan aldık canım. Tamam e bebek uygulamasını Yukleyeyim bende. Bi de Black friday günü ne zaman ki benim 2 aya alışverişi bitirmem lazım ki kafamda bitsin düşünüp durmayalım diyorum. E ebebek te çok güzel erkek şeyleri vardı mağazasında dün ben Bi sürü gördüm canım mağazaya gidip bak istersen sende..
Eki Görüntüle 2303386
Benim sıpanın bir çorabı bile yok şuandahayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah zor olmazsa beşik fotosunu atar mısın bana da fikir olsun
Black friday de çok indirim oluyor büyük eşyalar için o günü bekleyin dedi arkadaşlar bize, bebek arabasını yarı fiyatına almışlar, seninde aklında olsun pompa için falan, bir de ebebek indirimleri oluyormuş uygulamada akşam 8 sabah 8, onda da indirim oluyormuş onlara bir göz at bakalım
Geçen gün ilk defa mağaza gezdik, erkek reyonlarında hiçbir şey yok ya yıkıldımerkek anaları nereden alıcaz biz bir tüyo verin,
Çok teşekkür ederim Anka inceleyeyim hemenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben hastane çıkışını ve bir kaç takımını buradan aldım. Tavsiye ederim.
hergün bakım günlüğü yaziyordun bu aralar yazmiyorsun miacim:)Bu ay kitap okuyamadım film izleyemedim.
aslında bir film izliyorum ama yarım kaldı. adı my girl 1991 yapımı
yoğunluktan yapamadığım işleri yaptım
iş yerim temiz düzenli mis :)
Eylül ayı hedefler
- Tatil hazırlığı yapılacak
- Eylül kreş kaydı yapılacak
- Tadilat için görüşülecek malz alınacak
- koltuk silinecek
- 1 gr altın alınacak
- kişisel bakımlara devam edilecek
- kışlık alışveriş yapılacak eylül ve benim
- kışlık hazırlıklar yapılacak domates ve kırmızı biber salatalık turşusu
- mutfak temizliği ev düzeni sağlanacak
hergün bakım günlüğü yaziyordun bu aralar yazmiyorsun miacim:)
Şundan aldık canım. Tamam e bebek uygulamasını Yukleyeyim bende. Bi de Black friday günü ne zaman ki benim 2 aya alışverişi bitirmem lazım ki kafamda bitsin düşünüp durmayalım diyorum. E ebebek te çok güzel erkek şeyleri vardı mağazasında dün ben Bi sürü gördüm canım mağazaya gidip bak istersen sende..
Eki Görüntüle 2303386
Taşınıyoruz malum gece gece gardroptaki eşyalarımı hem elden geçireyim hem de yerleştireyim dedim ve 26 parça kıyafete güle güle dedimDaha da elden çıkarmam gerekenler var ama birden yüklenmek istemiyorum
Bu arada filtre kahveyi türk kahvesinden daha çok sevmediğimi farkettim ve filtre kahve makinesini de ilana koydum. Çok seviyorum kendisini ama kullanmıyorum üzgünüm. Mutfak tartısını da aynı şekilde. Çok tatlı bir şey ama malum tarifler hep bardakla veriliyor kendisine sira hiç gelmiyor
Yillardir bu tarz yaşıyorum. Duvarimda bir saat bir tablo cakili degil.
Etrafimda girdigim evler sanki allak pullak bir sürü sey heryerde karman corman gibi.
Icimden acaba bu evde nasil nefes aliyorlar dedirtiyor
Sanirim minimal yasamaktan alistim sakinlige elime gozume birsey takilmamasina.
Herkese tavsiye ederim atin fazla esyalarin negatif yukunu.
Daha huzurlu hissedeceksiniz.
Gerci etrafimdakiler basimin etini yiyor:)
Yok bu duvara bir duvar rafi uzerine dekoratf sus iyi olurmuş.
Tamm olu ama ben o duvari bos seviyorum
Sen gidiceksin bu duvara hep ben bakicam diyesim geliyor:)
bizimde kahve makinesi bozuldu.
niye çalışmıyo bu dedim.
kablonun bi ucu koparmiş.
eşime söledim yaptırdı saolsun.
ben çok severek kullaniyorum:)
günaydın
Selam kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım, tüm izinleri bitirdim yarın artık işe hiç iznim kalmadan başlıyorumhenüz tam hazır hissetmiyorum kendimi ama yapacak bişi yok maalesef.
Güzel haberler var mı sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?