hayırlı olsun bende ahşap kullandım.minik bide park yatak vardı.o dönem göcebe gibiydim.küçük oğlum hala kullanıyor bu beşiği

Günaydınlar kızlar seminerlerle eğitim öğretime başlıyoruz bugün
Eylül ayı itibariyle kendime günde en az 50 sayfa okuma hedefi koydum, bugünden itibaren okumadan uyumak yok diye düşünüyorum, çünkü evde sadeleşiyorum ama kitaplarıma kıyamıyorum, bir daha okumayacağımı bildiğim çok kitabım var, o yüzden elimdekileri hızlı bir şekilde okuyup okulumuzun kütüphanesine bağışlamayı düşünüyorum, dün 10 kitaplık liste yaptım günde 90 sayfa okursam liste Eylül sonu bitiyor, umarım başarabilirim

eve dönünce naptım?
difriz ve buzdolabı temizlendi.mutfak dip bucak silinip süprüldü.valizler yerleştirildi.balkon yıkandı.biri duruyor daha.1 makina çamaşır yıkandı serildi
banyo wc. temizlendi.diğer kalan yerler silinip süprüldü.iki küçük paspas vardı makinaya attım.dün yatmadan bakım yaptım mutfağı toparladım duş alıp yattım.
kalan işler
ayakkabılar yerleştirilecek
çamaşırlar katlanıp yerleşecek
diğer balkon yıkanacak

ya büyükte ilk üç gün zorlanmıştık ve hep uykudan kuru kalıkıyordu.bu başına buyruk.hiç tahmin ettiğim gibi olmadı.8. gündü dün sadece çişini tutmayı öğrendi bikaç saat
wc egitim tamam çok şükür
büyük wc henüz sifir.

ya büyükte ilk üç gün zorlanmıştık ve hep uykudan kuru kalıkıyordu.bu başına buyruk.hiç tahmin ettiğim gibi olmadı.8. gündü dün sadece çişini tutmayı öğrendi bikaç saat

öğrenir inş ya sürekli tuvalete götür getir baya yıpratıcı süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…