hayırlı olsun bende ahşap kullandım.minik bide park yatak vardı.o dönem göcebe gibiydim.küçük oğlum hala kullanıyor bu beşiğiŞundan aldık canım. Tamam e bebek uygulamasını Yukleyeyim bende. Bi de Black friday günü ne zaman ki benim 2 aya alışverişi bitirmem lazım ki kafamda bitsin düşünüp durmayalım diyorum. E ebebek te çok güzel erkek şeyleri vardı mağazasında dün ben Bi sürü gördüm canım mağazaya gidip bak istersen sende..
Eki Görüntüle 2303386
nasıslın miaOoo suhanım gelmiş :)
nasıslın mia
bizde tekrar haftaya izne ayrılıyoruz.Bugün kreş görüşmesine gidilecek
haftalık yemek planı oluşturulacak
bavul hazırlamaya başlayacağım
Tatil için son 5 gün
bizde tekrar haftaya izne ayrılıyoruz.
hergün kahve içiyorum ama azaltmam lazim ben kahve delisi oldumbenimde alasım geliyor bazen :)
suhan nerelerdeydin..bizde tekrar haftaya izne ayrılıyoruz.
hiç bişey anlamadım desem yalan olmaz.bayramdı vs geçen haftayıda tuvalet eğitimine ayırdık hiç dinlenemedim.bu hafta sonuna kadar tuvalet işi halolur inş haftaya asıl tatilim başlıyorİyiyim sen nasılsın tatil nasıl geçti :)
döndüm sayılır araya bi hafta daha girecek sonra çalışmaya devam pofffsuhan nerelerdeydin..
döndün mü artık.:)
hergün kahve içiyorum ama azaltmam lazim ben kahve delisi oldum
hiç bişey anlamadım desem yalan olmaz.bayramdı vs geçen haftayıda tuvalet eğitimine ayırdık hiç dinlenemedim.bu hafta sonuna kadar tuvalet işi halolur inş haftaya asıl tatilim başlıyor
herkes seni bekliyor:)döndüm sayılır araya bi hafta daha girecek sonra çalışmaya devam pofff
ya büyükte ilk üç gün zorlanmıştık ve hep uykudan kuru kalıkıyordu.bu başına buyruk.hiç tahmin ettiğim gibi olmadı.8. gündü dün sadece çişini tutmayı öğrendi bikaç saatÖğrenir inş canım
sonra rahat edersin :)
wc egitim tamam çok şükürya büyükte ilk üç gün zorlanmıştık ve hep uykudan kuru kalıkıyordu.bu başına buyruk.hiç tahmin ettiğim gibi olmadı.8. gündü dün sadece çişini tutmayı öğrendi bikaç saat
hadi ya.kaç kilosun şuan.diyet gruplarınamı katıldınherkes seni bekliyor:)
ben sıkı diyete soktum bu aralar suhan;
fmad mezun oldu :)
ya büyükte ilk üç gün zorlanmıştık ve hep uykudan kuru kalıkıyordu.bu başına buyruk.hiç tahmin ettiğim gibi olmadı.8. gündü dün sadece çişini tutmayı öğrendi bikaç saat
evet 4. takıma free olarak girdim..hadi ya.kaç kilosun şuan.diyet gruplarınamı katıldın
bildiğin üç kağıt ya çişim var diyor götürüyoruz ağzıyla şşşşşşşşşş diyor sonrda bitti diyip basıyor kıkırtıyıöğrenir inş ya sürekli tuvalete götür getir baya yıpratıcı süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?