hadi bakalım bol kilo vermeler o zaman.evet 4. takıma free olarak girdim..
gaza getirtiyorlar ya
bildiğin üç kağıt ya çişim var diyor götürüyoruz ağzıyla şşşşşşşşşş diyor sonrda bitti diyip basıyor kıkırtıyı
60 a 120 canım evet biraz yer kaplar eğer ki yerin yoksa.Güle güle büyüsün içinde hayırlı olsuneni kaç cm acaba anne yanı için çok yer kaplar mı kurduğunuzda bir daha yorum yaparsanız sevinirim ☺
Selam kızlar nasılsınız
Ben çok uykusuzum. Bebek sabaha kadar emiyor. Kız uyumuyor. Kızım sabaha kadar kahkaha attı dün bir türlü susturamadık. Yıllardır duyu bütünleme eğitimi alıyor ama hala bu sorunu çözemedik. Bu gün uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Kesinlikle karşıyım diyordum sonunda pes ettim. Bakalım inşallah faydasını görürüm.
İnşallah canım. Emzik biberon kullanmadığım için sanırım sürekli emzik niyetine beni emiyor ağzından çıkarınca çığlık çığlağa bağırıyor. Uyku eğitimini deneyeceğim. Olmazsa yaşına girince emzirmeyi bırakacağım. Bu şekilde ona faydam da olmuyor. 3-4 gündür sadece çocukların temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyorun. Bu da vicdanen rahatsız ettikçe daha çok yoruyor beni.İnş rutine girer uykusu.
İnşallah canım. Emzik biberon kullanmadığım için sanırım sürekli emzik niyetine beni emiyor ağzından çıkarınca çığlık çığlağa bağırıyor. Uyku eğitimini deneyeceğim. Olmazsa yaşına girince emzirmeyi bırakacağım. Bu şekilde ona faydam da olmuyor. 3-4 gündür sadece çocukların temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyorun. Bu da vicdanen rahatsız ettikçe daha çok yoruyor beni.
Ben emzik sevmediğim için hiç birine vermedim. 4. de vereyim dedim çocuk da emecekti ama bi abladı aldı ağzından bi abisi. Sonra baktım abisi bi ara uykuya yatacağında emzik nerde diye emzik aramaya başladı alışacak diye emziği tamamen ortadan kaldırdım. Bilmiyorum kullansam kolay olacaktı belkiKızım hala emzik kullanıyor bende bıraktırmak istiyorum da
4 yaşına kadar emme duygusu normalmiş.
birkaç ay sonra deneyeceğim.
Ben emzik sevmediğim için hiç birine vermedim. 4. de vereyim dedim çocuk da emecekti ama bi abladı aldı ağzından bi abisi. Sonra baktım abisi bi ara uykuya yatacağında emzik nerde diye emzik aramaya başladı alışacak diye emziği tamamen ortadan kaldırdım. Bilmiyorum kullansam kolay olacaktı belki
Ya istiyorum ama zaman bulamayacak gibiyim, okula başlamam diyordum ama başladım, oğlumu kreşe vermedim, temizlik için de birini ayarlamadım. Sanırım hobilere zaman kalmayacakDün makrome ip siparişi verdim.
Böyle uğraştırıcı şeyleri seviyorum
terapi gibi geliyor
Mikan sende başlayacaktın :)
Bence temizliğe birini al canım. Tek başına niye uğraşacaksın. Haftada 1 yarım gün gelse yeterYa istiyorum ama zaman bulamayacak gibiyim, okula başlamam diyordum ama başladım, oğlumu kreşe vermedim, temizlik için de birini ayarlamadım. Sanırım hobilere zaman kalmayacakama sen yaptıkça paylaş belki gaza gelirim
Almayı düşünüyorum aslında baktım yetişemiyorum alacağım. Çok zorlamazsam ayda bir genel temizliğe alacağım.Bence temizliğe birini al canım. Tek başına niye uğraşacaksın. Haftada 1 yarım gün gelse yeter
Ay ben de makaron çanta yaptım bir türlü fermuar alıp birleştirmek nasip olmadı.Dün makrome ip siparişi verdim.
Böyle uğraştırıcı şeyleri seviyorum
terapi gibi geliyor
Mikan sende başlayacaktın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?