Kızım hala emzik kullanıyor bende bıraktırmak istiyorum da
4 yaşına kadar emme duygusu normalmiş.
birkaç ay sonra deneyeceğim.
benimki emzik emmedi ama parmak ağzında. Parmağı da emmiyor ama ağzında tutuyor dişlerinin arasında.
Zorlamak da istemiyorum arada bir diyorum artık 5 yaşında oldun büyüdün bırakman lazım diye. ama o görüntüsü de çok masum geliyor gözüme. ne yapacağımı bilemedim.

ben olabilir misin? kendim yazmışım gibi oldum bi an.

Ruhsal sadeleşme hakkında yazı paylaşacağım.
ama aklımdakileri toparlamam lazım sakin bir zaman bulup yazacağım.

Asıl sorun neyse bulman gerekiyor.
Geçiştirmek birikmek seni yıpratır.
İnş bozulmamıştır fiyatlar aldı başını gitti

ben olabilir misin? kendim yazmışım gibi oldum bi an.
Hepimizin sorunu bu ya Bir ara terden ve salyadan sırılsıklam olmuş pijamalarımla sokağa çıkıp bağıra bağıra koşasım geldi. Sakinleştikten sonra da "kızımız çok uslu, ben yemek seçmiyorum extra bir şey talep etmiyorum. Biraz fazla kuruntu yapıyorsun" diyor. Valla bayılacaktım

Wuu Önce bir kahve ısmarla kendine, sonra ne isterdim diye bir yolculuğa çık.
Hayatın bize sunduklarını alternatifleri bazen görmeyiz.
bu değersizlikten değil. sorumlulukları kabullenememekten
hep derim kızımı seviyorum ama anne olmayı sevmedim.
zorundamıyım değilim. ama kabullendim yada çare buldum.
bir gün kızımla arkadaş gibi gezersek sevebilirim :)

Benim annemden kalan bir özellik galiba. Senede bir kere oluyor. Eşim ilk defa şahit oldu bu sinir krizine. Geçen senekinde ofiste 2.5 saat höykürerek ağladım, ondan öncekinde de işyerinde birkaç eşyaya zarar vererek günü kapattım.
Üfürükten bir sebeple bu kadar tepki vermemi algılayamıyor insanlar ama 1 seneyi haykırdığımı bilmiyolar

Yazını sabırsızlıkla bekliyorum :)

sizi okurken daha sinirden saçlarım kabardı
sen kendini çok yoruyorsun dedikten 1 saat sonra canım bunu yıkamamışız vs
bir tek yemek yapıyor, ben yapmıyorum zaten yapsam da ille tamamen kendi damak tadını istiyor onu da ona bıraktım komple
onun dışında sofra kur kaldır bulaşıklar, çamaşırlsr temzilik sende
ama eşin "yardımcı"
ne yapıyor yemek yapıyor sadece
ve sen de çalışıyorsun
neyse konu minimal yaşamdan sağmadan şunu diyeyim CKbeautyandsheer kurutma makinesi candır

Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.

Yemek yapabilen eş hayalim var benim. Dün 2.5 saat çocukla ilgilendi şükür. :)

Ev alırsak, ilk işim kurutma makinesi olacak benim de :) Hedeflerime ekli :)

ben bunu çok iyi anlıyorum
annemde ve bende de var maalesef
benim yine 6 ayda 1 oluyor siz daha şanslısınız
o böyle bir bulut gibi geliyor göz dönmesi şeklinde
onu yaptıktan sonra bir rahatlama geliyor ama
belki asla tamamen geçmiyor ama pilates-yaz kış yüzme- yoga ile kesinlikle şiddeti azalıyor.
ben evlendikten sonra çok oldu, iş değiştirmede de oluyor, ortam değişikliklerinde oluyor.
genelde çok rahat ortam iş vs değiştirdiğimi düşünürdüm ama son zamanlarda demek stresi içte yaşamaktan bu şekilde bir patlama olduğunu düşünmeye başladım.
çocukla spor zor olursa yürüyüş müzikle

Yemek yapabilen eş hayalim var benim. Dün 2.5 saat çocukla ilgilendi şükür. :)

Ev alırsak, ilk işim kurutma makinesi olacak benim de :) Hedeflerime ekli :)

ben başlık altına daha önce de yazmıştım yine bu başlık olabilir
hele ki çocukla diyeceksin ki neden almamışım daha önce
benim halalarım evlenme öncesi almayacağım diye direk parasını verdiler
çünkü ben önemsiz görüyordum, şimdi en sevdiğim makinem, filtrelerine kurban olduğum

Ah bu erkekler

Evet...insanlar ben sessiz kalınca aptal olduğumu düşünmeye başlıyorlar. İtiraz ettiğim noktaları daha fazla dile getirip, bu enerjimi de başka alanlara aktarmaya çalışacağım. Müzikle yürüyüş en kolayı galiba :)

Evet ya 3+1 evin bir odası çamaşırlık ve ütü masasının :) çamaşırlığa kira ödüyoruz. Şaka gibi :)

bunların hepsi kendimize fazla yüklenmemizden kaynaklanıyor.yapabildiğin kadar.olduğuğu kadar.hiçbirşey senden önemli değil.sen sağlıklı olacanki evine çocuğuna iyi anne olasın.aynı şekilde eşinde.
gücünün bittiği yerde bırak tabak yerinde kalsın ,yatak dağınık dursun.salla gitsin.kimse mükemmel değil.kimsenin evide mükemmel değil.

Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.
biz anneler mükemmelliğe oynuyoruz.
Ama ben artık öyle bir şey yapmıyorum.
Madem çocuğa bağırma diyorlar o zaman diğer işlerimden ödün vereceğim.
Veririm o zaman.
Çamaşırlar zaten hep olduğu yerde. çıkartılır bırakılır. "benim oyum yıkanmamış, buyum nerde" sorularına "çamaşır sepeti boş ben sepettekileri yıkadım" diye cevap veriyorum.
bir sepeti bulmak bu kadar zor olmamalı.
yemek seçiyor sebze yapamıyorum. düdüklü aldım zamandan tasarruf diye, korkuyormuş. bana alma düdüklü demişti. ben de aldım.
aldım diye, "yemem düdüklüde" diyor bana inat olsun diye.
o zaman ben de ona yemek yapmaz oldum. yapıyoruz kendimize göre yiyoruz. hatta bazen komple dışarda yiyoruz.
anlamsız surat asmaları saymıyorum. "misafir gelecek evi toplamamız lazım" diyor, "boşver" diyorum "çocuklu kadınım ben" uğraşamam. bakıyorum o topluyor sonrasında.

demem o ki, sen her şeye yetişme. sadece çocuğa odaklan. onun yemeğini yap. geri kalan aç kalmaz merak etme. ütün acilse ütünü yap gerisini bırak.
süpürgen acilse süpürge yap gerisini bırak.
kendini yıpratıyorsun, sonuç değişen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…