benimki emzik emmedi ama parmak ağzında. Parmağı da emmiyor ama ağzında tutuyor dişlerinin arasında.Kızım hala emzik kullanıyor bende bıraktırmak istiyorum da
4 yaşına kadar emme duygusu normalmiş.
birkaç ay sonra deneyeceğim.
ben olabilir misin? kendim yazmışım gibi oldum bi an.İşyerinde çalış, eve gel, bebeğe bak, herşeyi yap ama aynı zamanda dinlen.
Kendini yorma fazla ama şurada da pislik kalmış temizle.
Sen de temizlik yaparken çok dağınıksın, annesi kızın seni istiyor(tam işin yarısında)
Herkese güler yüzlü ol, hiç çemkirme ama aynı zamanda psikolojin de normal olsun.
Üzülme, yorulma, güleryüzlü ol, her daim çocuğunun başında ol, çalış, çabala...Nasıl peki nasılllll?
Bu satırları 2. çocuk düşünme gibi bir delilik yaparsam, tekrar okuyup kendime geleceğim
Merhaba arkadaşlar;
Benim de sorunları kendi içimde biriktirip biriktirip sonra büyük bir güçle haykırma ve zarar verme gibi bir huyum var. Bu durum genetik. Senede bir bana geliyolar
Dün akşam herşey normal devam ediyordu. Kız uyumamakta ve ağlamakta diretince bir anda gözüm döndü. Hemen eşime verdim kızı, çünkü yüzüme bakınca korkabilirdi.
İçimde biriken enerjiyi ev işine harcadım. Bulaşık mak boşalttım, çarşafları çırpıp makineye attım. Evi süpürüp sildim. Toz aldım. Ama bunları yaparken eşyalardan çıkardım hıncımı. İşallah beyaz eşyaları bozmamışımdır.
kurutma makinesi diye ağlayabilirim.Ruhsal sadeleşme hakkında yazı paylaşacağım.
ama aklımdakileri toparlamam lazım sakin bir zaman bulup yazacağım.
Asıl sorun neyse bulman gerekiyor.
Geçiştirmek birikmek seni yıpratır.
İnş bozulmamıştır fiyatlar aldı başını gitti
Hepimizin sorunu bu yaben olabilir misin? kendim yazmışım gibi oldum bi an.
İşyerinde çalış, eve gel, bebeğe bak, herşeyi yap ama aynı zamanda dinlen.
Sen de temizlik yaparken çok dağınıksın, annesi kızın seni istiyor(tam işin yarısında)
Herkese güler yüzlü ol, hiç çemkirme ama aynı zamanda psikolojin de normal olsun.
Üzülme, yorulma, güleryüzlü ol, her daim çocuğunun başında ol, çalış, çabala...Nasıl peki nasılllll?
Bu satırları 2. çocuk düşünme gibi bir delilik yaparsam, tekrar okuyup kendime geleceğim
kurutma makinesi diye ağlayabilirim.
Benim annemden kalan bir özellik galiba. Senede bir kere oluyor. Eşim ilk defa şahit oldu bu sinir krizine. Geçen senekinde ofiste 2.5 saat höykürerek ağladım, ondan öncekinde de işyerinde birkaç eşyaya zarar vererek günü kapattım.Ruhsal sadeleşme hakkında yazı paylaşacağım.
ama aklımdakileri toparlamam lazım sakin bir zaman bulup yazacağım.
Asıl sorun neyse bulman gerekiyor.
Geçiştirmek birikmek seni yıpratır.
İnş bozulmamıştır fiyatlar aldı başını gitti
İşyerinde çalış, eve gel, bebeğe bak, herşeyi yap ama aynı zamanda dinlen.
Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.Wuu Önce bir kahve ısmarla kendine, sonra ne isterdim diye bir yolculuğa çık.
Hayatın bize sunduklarını alternatifleri bazen görmeyiz.
bu değersizlikten değil. sorumlulukları kabullenememekten
hep derim kızımı seviyorum ama anne olmayı sevmedim.
zorundamıyım değilim. ama kabullendim yada çare buldum.
bir gün kızımla arkadaş gibi gezersek sevebilirim :)
Yemek yapabilen eş hayalim var benim. Dün 2.5 saat çocukla ilgilendi şükür. :)sizi okurken daha sinirden saçlarım kabardı
sen kendini çok yoruyorsun dedikten 1 saat sonra canım bunu yıkamamışız vs
bir tek yemek yapıyor, ben yapmıyorum zaten yapsam da ille tamamen kendi damak tadını istiyor onu da ona bıraktım komple
onun dışında sofra kur kaldır bulaşıklar, çamaşırlsr temzilik sende
ama eşin "yardımcı"
ne yapıyor yemek yapıyor sadece
ve sen de çalışıyorsun
neyse konu minimal yaşamdan sağmadan şunu diyeyimCKbeautyandsheer kurutma makinesi candır
Benim annemden kalan bir özellik galiba. Senede bir kere oluyor. Eşim ilk defa şahit oldu bu sinir krizine. Geçen senekinde ofiste 2.5 saat höykürerek ağladım, ondan öncekinde de işyerinde birkaç eşyaya zarar vererek günü kapattım.
Üfürükten bir sebeple bu kadar tepki vermemi algılayamıyor insanlar ama 1 seneyi haykırdığımı bilmiyolar
Yazını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Yemek yapabilen eş hayalim var benim. Dün 2.5 saat çocukla ilgilendi şükür. :)
Ev alırsak, ilk işim kurutma makinesi olacak benim de :) Hedeflerime ekli :)
Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.
Ah bu erkeklerHepimizin sorunu bu yaBir ara terden ve salyadan sırılsıklam olmuş pijamalarımla sokağa çıkıp bağıra bağıra koşasım geldi. Sakinleştikten sonra da "kızımız çok uslu, ben yemek seçmiyorum extra bir şey talep etmiyorum. Biraz fazla kuruntu yapıyorsun" diyor. Valla bayılacaktım
Evet...insanlar ben sessiz kalınca aptal olduğumu düşünmeye başlıyorlar. İtiraz ettiğim noktaları daha fazla dile getirip, bu enerjimi de başka alanlara aktarmaya çalışacağım. Müzikle yürüyüş en kolayı galiba :)ben bunu çok iyi anlıyorum
annemde ve bende de var maalesef
benim yine 6 ayda 1 oluyor siz daha şanslısınız
o böyle bir bulut gibi geliyor göz dönmesi şeklinde
onu yaptıktan sonra bir rahatlama geliyor ama
belki asla tamamen geçmiyor ama pilates-yaz kış yüzme- yoga ile kesinlikle şiddeti azalıyor.
ben evlendikten sonra çok oldu, iş değiştirmede de oluyor, ortam değişikliklerinde oluyor.
genelde çok rahat ortam iş vs değiştirdiğimi düşünürdüm ama son zamanlarda demek stresi içte yaşamaktan bu şekilde bir patlama olduğunu düşünmeye başladım.
çocukla spor zor olursa yürüyüş müzikle
kış geldikçe içim bi hoş oluyorYaaa ne güzel olurdu
Evet ya 3+1 evin bir odası çamaşırlık ve ütü masasının :) çamaşırlığa kira ödüyoruz. Şaka gibi :)ben başlık altına daha önce de yazmıştım yine bu başlık olabilir
hele ki çocukla diyeceksin ki neden almamışım daha önce
benim halalarım evlenme öncesi almayacağım diye direk parasını verdiler
çünkü ben önemsiz görüyordum, şimdi en sevdiğim makinem, filtrelerine kurban olduğum
bunların hepsi kendimize fazla yüklenmemizden kaynaklanıyor.yapabildiğin kadar.olduğuğu kadar.hiçbirşey senden önemli değil.sen sağlıklı olacanki evine çocuğuna iyi anne olasın.aynı şekilde eşinde.Hepimizin sorunu bu yaBir ara terden ve salyadan sırılsıklam olmuş pijamalarımla sokağa çıkıp bağıra bağıra koşasım geldi. Sakinleştikten sonra da "kızımız çok uslu, ben yemek seçmiyorum extra bir şey talep etmiyorum. Biraz fazla kuruntu yapıyorsun" diyor. Valla bayılacaktım
biz anneler mükemmelliğe oynuyoruz.Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?