Canim içini tutma..
tuttuğunda gerçekten patlama noktasina getiriyorsun.
ben içimi kendi kendime konuşarak atiyorum rahatsizlik mi nedir bilmiyorum kime anlatacam..
agzimdan kelimeleri atıyorum...
lan migi hiç içini tutma boşalt balon balığı gibi olucaksin yakında dedim.
valla o kötü düşünceler beni fena hal atiyor
stresten en iyi çözüm temizlik.. bişeyler yapma çabasindayim.
dün sabahtan akşama dek temizlikle uğraştim.
görümcem kahveye çagirdi kahve içerken o sirada eşim geldi..
kızım hiç beni tutmadi. uyaninca illa halasini arıyor.

eski beni hatırladım zamanla değişimimi.iki sene önce kriz geçirmiştim.sonra sonra fark ettim dünyayı kendime yük etmişim.geçen kış gözümde canlandı.koştur koştur yemek yap.etrafı toparla.iki bebeyle ilgilenememe yemek yetiştireceğim diye..buraları keşfedince dur dedim kendime durrr.azcık nefeslen.önce içinde minimalleş.önce kendini hafiflet.önce beynini temizle.önce bedenine ağır gelen işleri yavaşça yere bırak.zamana böl.olmuyorsa eşine pasla.dahada iyi olacağım inanıyorum

hay ağzına sağlık

ya ben yetişemiyorum bir şeylere diye, sinirlerim alt üst geziyordum.

bağırıyorum diye "ya canım sen de yoruluyorsun, bu sebeple sinirlerin bozuluyor. bırak birlikte yaparız takma kafana" diyecekleri yerdeeeeeee "sen hastasın doktora git, madem bağırmana engel olamıyorsun" diye laf çakıyorlar.

Öyle miiii......

Şimdi her şey kusursuz dostum. hiçbir şeye yetişmeye zorlamıyorum kendimi.

kimse için antidepresan kullanamam. gitsinler kendileri BEYİN AÇICI içsinler.

huhhuuuuuuuw

işte o biraz da reklam dayatmaları vs
çocuk da yaparım kariyer de çok güzel bir çıkıştı ama sonrası bir kadın her işe koşturabilmeli her şeyi yapabilmeli ye döndürüldü.
geçen gülse birselin bir vitamin reklamı gözüme takıldı çok da severim takdir de ederim onu orası ayrı ama
onu yapıyorum bunu yapıyorum yetişemiyorum o zaman bunu kullanıyorum...
yani yetişemiyorsun çünkü belki de yetişememen gerekiyor. kadın kadına da yapıyoruz bunu.
canım ben de bunu yapıyorum bunu da yapıyorum kocama hizmetim de on numara ne kadar mükemmelim allahım baksanıza şeklinde.
sonrasında vücut kaldırmıyor ama bir şekilde.
ay keşke erkek olsaydım var ya

benim demişliğim var

Bizimde yaşadığımız tarihi anlar var :)
Eşler genellikle annesinden gördüğü ilgiyi beklerler.
oysa aynı evi paylaşan 2 yetişkin insan olduğumuzu unuturlar.
bende o tartışmalardan sonra dolabını yılda 1 kez canım isterse düzenliyorum
ütüsünü yılda 1 yapıyorum
kıyafet asla almıyorum
canım istediği yemeği yaparım yemesin keyfi bilir.
bana temizlik hakkında laf söyleyemez

eşim hakkında değerlendirme yaptım
yaptığı yardımlar ve yapmadıkları işler konusunda kabullendim.
ondan artı veya eksi beklentiye girmiyorum.

Kucağımızda tuğla taşıyoruz. Biz taşımaya devam ettikçe bir tuğla, bir tuğla daha üzerine konuluyor. İş ortamında da, ev ortamında da aynı durum var maalesef. Yemek seçmez mesela ama şurayı süpür, burayı temizle, lavabo her zaman temiz olsun. Arada dayıyor işleri. Geçenlerde elin değmişken şunu da halleder misin diyince, gururuna dokundu

Bazen 2. çocuk düşünelim mi diyor. Onun yerinde olsam ben de düşünürüm zaten Tam bdv konusu oldu bu durum ya. Teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için.

Evet... Günün sonunda teşekkür ederim lafını da asla duymuyorsun. Sonuçta görevin yapacaksın

Eskiden günlük yazardım. Şimdi o da kalmadı. Tuttuklarım içimde patlıyor işte.

Harikasın. Galiba benim de almam gereken çok yol var :)

Futbol büyük bir stres atıcı bizim evde... Keşke azcık anlasam da tv karşısına geçip haykırıp atsam sinirimi ben de

Sen o tuğlaları at gitsin. Hafifle bir sıfırla kendini :)
Öncelikleri belirle önce sonrası canın isterse olur

Erkeklerin bu pozitifliği bazen sinir bozucu olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…