Mükemmeliyetçi olmamanı tavsiye ederim ve bulduğun her boşluğu kendine ayırmanı. İkisinin uykusu denk geldimi alıyorum kahvemi kitabımı keyif yapıyorum, uykum varsa uyuyorum. İşleri eşim varken yapıyorum, yemeği 2 günlük yapıyorum. Çok daraldım mı büyüğü babaannesine yolluyorum. Annenin ruh sağlığı tüm ev halkı için önemli.Benim de bir çare bulmam lazım. Kızımın beni bu şekilde gördüğü bir an olsun istemiyorum.
Benim hoşuma gitti canım bu model yatmazsa park yatakta alırım diye düşündüm sonrasında.. Herkesin bütçesi isteği farklı maalesef o yüzden içine ne sinerse onu yaptır sende :)Tamam canim teşekkür ederim sonra siteyi de inceledim bende 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum ya çok büyük ya çok küçük bu anne yanları kafam karıştı ölçe ölçe karar vericez artık
Uygulamaya çalışacağım canım.tesekkür ederim :)Mükemmeliyetçi olmamanı tavsiye ederim ve bulduğun her boşluğu kendine ayırmanı. İkisinin uykusu denk geldimi alıyorum kahvemi kitabımı keyif yapıyorum, uykum varsa uyuyorum. İşleri eşim varken yapıyorum, yemeği 2 günlük yapıyorum. Çok daraldım mı büyüğü babaannesine yolluyorum. Annenin ruh sağlığı tüm ev halkı için önemli.
Anka nasıl keseceksin gece emzirmesini? Ben de bu hafta halletmek istiyorum bu işi. Kitapta ne diyor?Selam kızlar kitabı bitirdim. Bu gece öncelikle gece emzirmeyi bırakacağım. Bakalım inşallah kolay geçer bizim için
Ev işleri konusunda eşlerin "yardım" etmesi konusunu kabul edemiyorum maalesef. Eşim bana yardım etmiyor. Görevini yapıyor. Yok öyle hiç temizlik yapmadan temiz evde oturmak. Yok öyle eline 1 kere bile ütü almadan ütülü kıyafetlerle işe gitmek. Yok öyle hiç yemek yapmadan her gün önüne sıcak yemek gelmesi. Yok öyle çocuğuna bakmadan, ilgilenmeden "baba" olmak. Yok yok yok !
Haklısın valla. Aile ortamında görülenler uygulanıyor ne yazı ki. Erkek adam, oğluşum iş yapmaz mantığıyla büyütmemek lazım çocuğu. Kızım olduğu için, ona nasıl olması gerektiğini de göstermem lazım. Bu yüzden ben de evdeki düzen konusunda birşeyleri değiştirmeye karar verdim.Ev işleri konusunda eşlerin "yardım" etmesi konusunu kabul edemiyorum maalesef. Eşim bana yardım etmiyor. Görevini yapıyor. Yok öyle hiç temizlik yapmadan temiz evde oturmak. Yok öyle eline 1 kere bile ütü almadan ütülü kıyafetlerle işe gitmek. Yok öyle hiç yemek yapmadan her gün önüne sıcak yemek gelmesi. Yok öyle çocuğuna bakmadan, ilgilenmeden "baba" olmak. Yok yok yok !
günaydin.
akşam işten gelince yapılacak
perde yıkamak asmak..
üç perde yıkacak.
ev süpürencek.
eşim yarin işe girecek hayırlısıyla
benim için başka bi dönem başliyor.:)
( konu açmişimben nerede yanlış yapıyorum diye..
büyük tepki aldim..
ama eşime fazla üsteleyemedim.
aile baskısı çok sıkmıştı beni. eşin iş bulmuyor..
annemin en tepki verdiği elalemin kocasi yatmiyor eve bakiyor demesiydi.. agzini açtim yumdum.. çok sinirlenmişim
teşekkür ederim miacim:)Hayırlı olsun inş canım çok sevindim :)
eşin adına ve senin adına çok sevindim. hayırlı işler olsun. allah utandırmasın. uzun soluklu olsun.günaydin.
akşam işten gelince yapılacak
perde yıkamak asmak..
üç perde yıkacak.
ev süpürencek.
eşim yarin işe girecek hayırlısıyla
benim için başka bi dönem başliyor.:)
( konu açmişimben nerede yanlış yapıyorum diye..
büyük tepki aldim..
ama eşime fazla üsteleyemedim.
aile baskısı çok sıkmıştı beni. eşin iş bulmuyor..
annemin en tepki verdiği elalemin kocasi yatmiyor eve bakiyor demesiydi.. agzini açtim yumdum.. çok sinirlenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?