Kız temizlikçi temizlemis evi niye bı daha sen yaparsın yapacaksan alma benceYok temizlik işinin altından kalkamayacağımı kabullendim. Ablayla anlaştık 2 haftada 1 gelecek. En azından kafam rahat olur.
Okul, çocuklar, yemek, çamaşır, bulaşık yeter bana.
Yine temizlerim de en azından detaylı temizlenmiş olur.
Olur valla yazıp yazıp biter onlarHemen adres ver koli yapalım Migi bizde ferahlarız sende mutlu olursun
Günaydın dün akşam çok kötü bir etkiye aldım
Calismasam kızım yine düşkün olurdu halasina...
Dün sessizce içeriye gireyim dedim sesini duydu yukardan halasının.. bende acayip sinirlendim...
Yahu rahat bırak ya....
Anneye alisamiyo bu şekilde onlara gide Gide...
Bı durum gerçekten çok rshsatsiz etmeye başladı
Kızım yüzünden onlara karşı mesafe duruyorum
Elimden geleni yapıyorum yok hala babaanne...
Olmior arkadaş olmuyor ne yapmam lazım ya
beni saymamasi çok üzüyor bakıyolarda beni hiçe sayıyor sürekli onlarin yaninda olmak istiyor.Bence kızını sınırlama bu konuda.
eve gittiğinde güzel zaman geçir
hafta sonları yemek yapın oyunlar oynayın.
zamanla bağ güclenecektir.
bak ne güzel bakıyorlar ki kızın onları çok seviyor tam tersi olsa ne yapardın birde öyle düşün.
Yok temizlik işinin altından kalkamayacağımı kabullendim. Ablayla anlaştık 2 haftada 1 gelecek. En azından kafam rahat olur.
Okul, çocuklar, yemek, çamaşır, bulaşık yeter bana.
Yine temizlerim de en azından detaylı temizlenmiş olur.
beni saymamasi çok üzüyor bakıyolarda beni hiçe sayıyor sürekli onlarin yaninda olmak istiyor.
eşim işe başladi bugünCanım bende kızıma bazı şeylere izin vermediğimde anneanne diye ağlıyor.
kv ve halayı düşünmek yerine
Sen kızınla geçireceğin zamanı düşün.
bu şekilde yine yıpranan sen olursun.
'çocuk kiminle eğlenirse onunla zaman geçirmek ister'beni saymamasi çok üzüyor bakıyolarda beni hiçe sayıyor sürekli onlarin yaninda olmak istiyor.
yapacak bişey yok halasina çok düşkün..'çocuk kimle eğlenirse onunla zaman geçirmek ister'
kreşe veriğinde durum değişir zaten.az daha buyusun.benim büyük öyleydi.zamanla bana düştü.güvenli bağ kuramadığımı düşündüm okudum ettim çıks olmuyordu.ilgimi artırdım.1 veriyorsam beş verdim çocuk otomatik olarak kaydı banayapacak bişey yok halasina çok düşkün..
onun peşinde.
kreş için çok küçükkreşe veriğinde durum değişir zaten.az daha buyusun.benim büyük öyleydi.zamanla bana düştü.güvenli bağ kuramadığımı düşündüm okudum ettim çıks olmuyordu.ilgimi artırdım.1 veriyorsam beş verdim çocuk otomatik olarak kaydı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?