Yok temizlik işinin altından kalkamayacağımı kabullendim. Ablayla anlaştık 2 haftada 1 gelecek. En azından kafam rahat olur.
Okul, çocuklar, yemek, çamaşır, bulaşık yeter bana.
Yine temizlerim de en azından detaylı temizlenmiş olur.

Günaydın dün akşam çok kötü bir etkiye aldım
Calismasam kızım yine düşkün olurdu halasina...
Dün sessizce içeriye gireyim dedim sesini duydu yukardan halasının.. bende acayip sinirlendim...
Yahu rahat bırak ya....
Anneye alisamiyo bu şekilde onlara gide Gide...
Bı durum gerçekten çok rshsatsiz etmeye başladı
Kızım yüzünden onlara karşı mesafe duruyorum
Elimden geleni yapıyorum yok hala babaanne...
Olmior arkadaş olmuyor ne yapmam lazım ya

Kız temizlikçi temizlemis evi niye bı daha sen yaparsın yapacaksan alma bence ben olsam yine temizlemezdim başka işle ugrasirdim

Bence kızını sınırlama bu konuda.
eve gittiğinde güzel zaman geçir
hafta sonları yemek yapın oyunlar oynayın.
zamanla bağ güclenecektir.
bak ne güzel bakıyorlar ki kızın onları çok seviyor tam tersi olsa ne yapardın birde öyle düşün.

beni saymamasi çok üzüyor bakıyolarda beni hiçe sayıyor sürekli onlarin yaninda olmak istiyor.

Tabi canım kolaylık olur her açıdan
kendine ve çocuklara zaman kalır.

beni saymamasi çok üzüyor bakıyolarda beni hiçe sayıyor sürekli onlarin yaninda olmak istiyor.

Canım bende kızıma bazı şeylere izin vermediğimde anneanne diye ağlıyor.
kv ve halayı düşünmek yerine
Sen kızınla geçireceğin zamanı düşün.
bu şekilde yine yıpranan sen olursun.

Ruhsal Sadeleşmek
buna geçen yıl başladım ve çok iyi gidiyor.katmam gereken şeyler var.
gereksiz ayrıntılara takılmıyorum.beni ilgilendirmeyen konular üzerinde konuşmuyorum.iç dunyama yönelmem her yönden yarar sağladı.çocuklarıma daha faydalı olmaya başladım.

Kendinizi ve geçmişinizi affedin
geçmiş konusu sıkıntılı bende.çok büyük hatalarım olmadı ama keşke dediğim şeylerim var.gerek işyeri gerek aile hayatı gerek arkadaş çevresi.bunu en çok sırtından darbe yediği zaman anlıyor insan.

Çevrenizdeki ilişkileri gözlemleyin

Sizi mutsuz edenlerle tek tavsiyem yol vermektir. bak bunu çok iyi yaparım.gerek reelde gerek sanalda engel koyduğum kişi sayısı kabarıktır.

Aile ilişkileri daha çok veren taraftayım farkındayım.yeri geldiğinde sınır koyabiliyorum ama bazı konularda karşılık beklememeyi ailem söz konusu ise görmezden geliyorum.eşimin gözüne çarpıyor ama laf ettirmiyorum.

arkadaş çevreme gelince kısım kısım azalttım.inasanlara zor güvenen biriydim.haklı olduğumu 30lu yaşlarıma gelince anladım.hala şaşırdıklarım var.

Gelecek hedefleri yapın
bu konuda boğa burcu olarak fazla garanticiyim.atıyorum geniş çaplı hayal kuramam ben.eşim hedeflerini yüksek tutar ben minimumlarda gezerim.1 liram varsa 1 liralık hedef koyarım yada 6 ay sonra onun üstene koyacağımı az çok bilirim 2 lira olur derim ve tutup 10 liralık hedef koymam.çapımı bilirim.maddi anlamda değil sadece tabi bu konu.hedef koymak düzenli olmayı artırıyor bende.

Kendinize değer verin
+100

Başkalarını değiştirmeye çalışmayın
en çok eşimde denedim ben bunu baktım fazla üstelemişim çektim kendimi bi dönem.yardım isterse hay hay

Canım bende kızıma bazı şeylere izin vermediğimde anneanne diye ağlıyor.
kv ve halayı düşünmek yerine
Sen kızınla geçireceğin zamanı düşün.
bu şekilde yine yıpranan sen olursun.
eşim işe başladi bugün
benden sonra gittiği için eşim babaannesine birakti kızımı.
akşama kadar durur yapacak bişey yok.
zaten babaannesi halasi bunaldi.. ben gelince hemen teslim etmek istiyor kız birakmiyor ki yakasını ağlıyor arkasindan.
ama şu ki
dün halasının seslenmesi kapıya gelmesi başında durmasi kızımın ağlamalari susmadi bu durum beni çok rahatsiz etti.

yapacak bişey yok halasina çok düşkün..
onun peşinde.
kreşe veriğinde durum değişir zaten.az daha buyusun.benim büyük öyleydi.zamanla bana düştü.güvenli bağ kuramadığımı düşündüm okudum ettim çıks olmuyordu.ilgimi artırdım.1 veriyorsam beş verdim çocuk otomatik olarak kaydı bana

Son düzenleme:
Ruhsal Sadeleşmek
bu durumu sabah 5 te kalkmamla başladi. kendime en iyi vakit ayırabildiğim en sevdiğim rutin sabah rutin oldu. yapacagim herşeyi rahatça yapıyorum:) mutluyum

Kendinizi ve geçmişinizi affedin
geçmişimi affetmem için baya zaman aldi.
engelli olduğum için alay edenler dişlandığım aklıma geliyor dişlanıldığım için insanlari yanaşmayı korkuyorum girişkenliğimi kaybetmişim oysa.

Çevrenizdeki ilişkileri gözlemleyin

insanlarla tanişrken iyi gözleniyorum.
ama şu ki benim yüzüm gülüşü sevdiğim kişilere aittir.. ne zaman sevdiklerimi görürsem içtenlikle gülerim. mutlu olurum.. sevmediysem normal ve asık surat ile konuşurum yapım böledir.

Sizi mutsuz edenlerle tek tavsiyem yol vermektir.
ben yol veririm o kişilerle hiç alakam olmaz...
bu arada aile ilişkileri boşvermeye başladim sanirim bipolar yüzünden uzaklaşıyorum herkesten..

Gelecek hedefleri yapın
ben hedefimi belirleyebilsem ulaşmam için emek çaba istiyor.
küçük hedefim büyük hedefim konusunda ikiye ayırıp öle plan yapıyorum öncelik küçük hedef:)

Kendinize değer verin
bazen veriyorum bazen vermiyorum.
ama kendime inancim sonsuzdur.

Başkalarını değiştirmeye çalışmayın
ben bilmem önce kendini ile uğraş..
başkalari değiştirmeye çalışma onlari olduğu gibi kabullenin...
ilk önce kendin için..
bu arada herşey degiştir kitabi alicam.

dün bütün ev süprüldü wc banyo yıkandı.çocuklara cebren (!) oyuncakları toplatıldı.mutfak toplandı.bulaşık makinasını çalıştırmayı unutmuşum büyük hayal kırıklığı .yemekten sonra bulaşık yerleştirecekken fark ettim.
oğlum çişini şükür %80 oranında öğrendi.dün bir kere kaçırmış .ben eve geçtikten sonrada sıkıntı olmadı şükür.
izin konusunu konuşmadım.bugün konuşacağım inş sıkıntı olmaz

kreş için çok küçük
4-5 yaşına olunca vermeyi düşünüyorum yarim günlük..
bizim yakında var:)

merhaba kızlar
temizlik piyasası nasıl aylık kaça geliyorlar? ben de temizliğe kadın almayı düşünoyurm ayda 2 mi alsam ayda 4 yarım gün mü alsam sizce? hangi işleri yapıyorlar sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…