Herkese günaydın.
Dün planladığım öncesi-sonrası temizlik düşüncem, kızımın köprücük kemiğindeki küçük kırık sebebiyle gerçekleştirilemedi.
merhabalar
benim de çocukların odasını yenilemem lazım . ama nasıl .
düşüncem 1 ranza alıp 2 büyük şifonyer almak . 12 çekmece olacak .
ya da kendinden çekmeceli yüksek yataklardan 3 tane alıp dolapı odadan kaldırmak .
bakalım .
eşimi bi türlü ikna edemiyorum .
düşündügüm karyola ikeaa da var . bulunduğumuz yerde ikea yok .
bakalım .
her çocuk bir olmuyor . işte sen de deneyimlisin .Günaydın kızlar
Dün gece çok zor geçti yaa. Akşam 22:00 de uyudu emerek yine24:00 de 90 ml mama verdim. Bu sefer daha kolay içti. 2:30 gibi uyandı. Şşş pat yaptım uyumadı. Huysuzlandı su verdim içmedi. Baya ağlamaya başladı kucağıma aldım emmeye çalıştı. Yarım saat kadar gezdirdim ninni söyledim uyudu. Yanıma yatırdım. 1 saar olmadan yine kalktı yine aynı şekilde denedim kucağımda gezerken uyudu en son. Bu şekilde 3 kere uğraştım 6:00 da artık acıktığını düşündüm emzirdim. İki emdi uyudu. Ağzından çekince uyandı. 8 e kadar ağzında memeyle uyudu. ne zormuş yaa. 3. de çok emiyordu ama bu kadar zorlanmıyordum sanki. Gerçi 3 senedir emziriyorum yoruldum da ondan galiba
Mia- kalemine sağlık çok güzel yazmışsın.bende az biraz yazdım doğaçlama oldu.aklıma ne geldiyse işe başlamadan yazayım dedim
evet haklısın .Yatak altı çekmeceler aşırı toz alıyor tavsiye etmem.
Ruhsal Sadeleşmek
bu durumu sabah 5 te kalkmamla başladi. kendime en iyi vakit ayırabildiğim en sevdiğim rutin sabah rutin oldu. yapacagim herşeyi rahatça yapıyorum:) mutluyum
Kendinizi ve geçmişinizi affedin
geçmişimi affetmem için baya zaman aldi.
engelli olduğum için alay edenler dişlandığım aklıma geliyor dişlanıldığım için insanlari yanaşmayı korkuyorum girişkenliğimi kaybetmişim oysa.
Çevrenizdeki ilişkileri gözlemleyin
insanlarla tanişrken iyi gözleniyorum.
ama şu ki benim yüzüm gülüşü sevdiğim kişilere aittir.. ne zaman sevdiklerimi görürsem içtenlikle gülerim. mutlu olurum.. sevmediysem normal ve asık surat ile konuşurum yapım böledir.
Sizi mutsuz edenlerle tek tavsiyem yol vermektir.
ben yol veririm o kişilerle hiç alakam olmaz...
bu arada aile ilişkileri boşvermeye başladim sanirim bipolar yüzünden uzaklaşıyorum herkesten..
Gelecek hedefleri yapın
ben hedefimi belirleyebilsem ulaşmam için emek çaba istiyor.
küçük hedefim büyük hedefim konusunda ikiye ayırıp öle plan yapıyorum öncelik küçük hedef:)
Kendinize değer verin
bazen veriyorum bazen vermiyorum.
ama kendime inancim sonsuzdur.
Başkalarını değiştirmeye çalışmayın
ben bilmemönce kendini ile uğraş..
başkalari değiştirmeye çalışma onlari olduğu gibi kabullenin...
ilk önce kendin için..
bu arada herşey degiştir kitabi alicam.
Günaydın kızlar
Dün gece çok zor geçti yaa. Akşam 22:00 de uyudu emerek yine24:00 de 90 ml mama verdim. Bu sefer daha kolay içti. 2:30 gibi uyandı. Şşş pat yaptım uyumadı. Huysuzlandı su verdim içmedi. Baya ağlamaya başladı kucağıma aldım emmeye çalıştı. Yarım saat kadar gezdirdim ninni söyledim uyudu. Yanıma yatırdım. 1 saar olmadan yine kalktı yine aynı şekilde denedim kucağımda gezerken uyudu en son. Bu şekilde 3 kere uğraştım 6:00 da artık acıktığını düşündüm emzirdim. İki emdi uyudu. Ağzından çekince uyandı. 8 e kadar ağzında memeyle uyudu. ne zormuş yaa. 3. de çok emiyordu ama bu kadar zorlanmıyordum sanki. Gerçi 3 senedir emziriyorum yoruldum da ondan galiba
çok geçmiş olsun.şuan nasılHerkese günaydın.
Dün planladığım öncesi-sonrası temizlik düşüncem, kızımın köprücük kemiğindeki küçük kırık sebebiyle gerçekleştirilemedi.
Canım ben her hafta yarım gün alıyorum. Her geldiğinde banyo wc yikaniyor süpürge toz ve yerleri siliyor balkon yıkıyor 2 de cam siliyor Bi de nevresimlerimi değiştiriyor.merhaba kızlar
temizlik piyasası nasıl aylık kaça geliyorlar? ben de temizliğe kadın almayı düşünoyurm ayda 2 mi alsam ayda 4 yarım gün mü alsam sizce? hangi işleri yapıyorlar sizde?
Kardeş yap o zaman evden çıkmak istemiyorGünaydın dün akşam çok kötü bir etkiye aldım
Calismasam kızım yine düşkün olurdu halasina...
Dün sessizce içeriye gireyim dedim sesini duydu yukardan halasının.. bende acayip sinirlendim...
Yahu rahat bırak ya....
Anneye alisamiyo bu şekilde onlara gide Gide...
Bı durum gerçekten çok rshsatsiz etmeye başladı
Kızım yüzünden onlara karşı mesafe duruyorum
Elimden geleni yapıyorum yok hala babaanne...
Olmior arkadaş olmuyor ne yapmam lazım ya
2 haftada çok pislenir diyeKız temizlikçi temizlemis evi niye bı daha sen yaparsın yapacaksan alma benceben olsam yine temizlemezdim başka işle ugrasirdim
pislensin temizlikçi yapsın.:)2 haftada çok pislenir diye
Gözüme takılırsa üstünkörü yaparım detaya girmempislensin temizlikçi yapsın.:)
bu kadar kendine üsteleme:)
kaça geliyor canım? kabul ederse gelecek kişi ben de her hafta gelmesini isticem. her hafta da tam günlük iş olmaz yarım gün yeter, haftalık rutin temizlik yapılmış olur. cam konusunda hiç takıntılı değilim isterse 2 ayda bir silsinCanım ben her hafta yarım gün alıyorum. Her geldiğinde banyo wc yikaniyor süpürge toz ve yerleri siliyor balkon yıkıyor 2 de cam siliyor Bi de nevresimlerimi değiştiriyor.
Bence rahat rahat yeter canım bana gelen 5 saatlik geliyor zaten yarım gün 75 TL veriyorum. Ama herkesayni ucrete yapmıyor işte burda 100 e gelen de var daha fazlasına da. Önemli olan temiz yapması senin içine sinmesi. Sana kaç dedi ki.kaça geliyor canım? kabul ederse gelecek kişi ben de her hafta gelmesini isticem. her hafta da tam günlük iş olmaz yarım gün yeter, haftalık rutin temizlik yapılmış olur. cam konusunda hiç takıntılı değilim isterse 2 ayda bir silsinyeter ki ev temiz ve düzenli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?