merhabalar
benim de çocukların odasını yenilemem lazım . ama nasıl .
düşüncem 1 ranza alıp 2 büyük şifonyer almak . 12 çekmece olacak .
ya da kendinden çekmeceli yüksek yataklardan 3 tane alıp dolapı odadan kaldırmak .
bakalım .
eşimi bi türlü ikna edemiyorum .
düşündügüm karyola ikeaa da var . bulunduğumuz yerde ikea yok .
bakalım .

03.09.19

Sabah Rutini
Günlük işler (iş)
Günlük işler (ev)
Eylül kreş

Hastane kan tahlili
Kuaför

Yemek
Exra temizlik
Bavul hazırlamak

Birikim 4 tl
Bakım -
Sağlıklı beslenmek -
Eylül oyun evet
Kitap film -

Yatak altı çekmeceler aşırı toz alıyor tavsiye etmem.

Günaydın kızlar
Dün gece çok zor geçti yaa. Akşam 22:00 de uyudu emerek yine 24:00 de 90 ml mama verdim. Bu sefer daha kolay içti. 2:30 gibi uyandı. Şşş pat yaptım uyumadı. Huysuzlandı su verdim içmedi. Baya ağlamaya başladı kucağıma aldım emmeye çalıştı. Yarım saat kadar gezdirdim ninni söyledim uyudu. Yanıma yatırdım. 1 saar olmadan yine kalktı yine aynı şekilde denedim kucağımda gezerken uyudu en son. Bu şekilde 3 kere uğraştım 6:00 da artık acıktığını düşündüm emzirdim. İki emdi uyudu. Ağzından çekince uyandı. 8 e kadar ağzında memeyle uyudu. ne zormuş yaa. 3. de çok emiyordu ama bu kadar zorlanmıyordum sanki. Gerçi 3 senedir emziriyorum yoruldum da ondan galiba

her çocuk bir olmuyor . işte sen de deneyimlisin .
böyle sık uyanmalara alışamıyor insan.
ama mecburuz tabi.
ben atlattım şükür o dönemleri.
Allah kolaylık versin .

Ne güzel yazmışsın canım

Oyyy uykusuz geceler kolay gelsin anka

merhaba kızlar
temizlik piyasası nasıl aylık kaça geliyorlar? ben de temizliğe kadın almayı düşünoyurm ayda 2 mi alsam ayda 4 yarım gün mü alsam sizce? hangi işleri yapıyorlar sizde?
Canım ben her hafta yarım gün alıyorum. Her geldiğinde banyo wc yikaniyor süpürge toz ve yerleri siliyor balkon yıkıyor 2 de cam siliyor Bi de nevresimlerimi değiştiriyor.

eylül ayı planlarim..
-kızımın wc egitim tamamlamak. tam tam olsun inş.
-aöfe agirlik vermek yazokulu sinav var 14-15 eylülde
çikmiş sorulara agirlik verecegim. bitsin artık okul.
-84 kg olmak eylül sonu inş.
-dipköşe temizliği ( eşim işe başladi sabahtan bu yana tek uğraşacagim.?
-5 te kalkmayi haftasonu da değerlendirmek.
-kıza sevgi ve ilgiye agirlik vermek.
-artık haftaiçi çamaşir asacagim.( pazartesi perşembe günleri çamaşir günü)
rutin plana uygulamak;
-the secret kitabi bitirmek. ( bitmedi çok sıkıldım )

Kardeş yap o zaman evden çıkmak istemiyor
Şaka bi yana benim oğlumda dedeye çok düşkün, okuldan çıkıp almaya gittiğimde gelmek istemediğinden bıraktığım çok oldu. İşime de geliyordu. Eve gidip rahat rahat temizlik yapıp üstüne kahve keyfi yapabiliyordum. Babası çıkışta alıyordu. İzne ayrılınca birlikte olmaya iyice alıştı ama babası götüreyim deyince yine uçarak gidiyordu. Ta ki kardeşi doğana kadar. Şimdi bazen gitsin diye ısrar ediyorum ama yok bizsiz gitmiyor. Tabi bizim avantajımız kayınvalidemin evine araba mesafesinde olmamız. Siz çok yakınsınız.

Canım ben her hafta yarım gün alıyorum. Her geldiğinde banyo wc yikaniyor süpürge toz ve yerleri siliyor balkon yıkıyor 2 de cam siliyor Bi de nevresimlerimi değiştiriyor.
kaça geliyor canım? kabul ederse gelecek kişi ben de her hafta gelmesini isticem. her hafta da tam günlük iş olmaz yarım gün yeter, haftalık rutin temizlik yapılmış olur. cam konusunda hiç takıntılı değilim isterse 2 ayda bir silsin yeter ki ev temiz ve düzenli olsun

Bence rahat rahat yeter canım bana gelen 5 saatlik geliyor zaten yarım gün 75 TL veriyorum. Ama herkesayni ucrete yapmıyor işte burda 100 e gelen de var daha fazlasına da. Önemli olan temiz yapması senin içine sinmesi. Sana kaç dedi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…