Çok iyi ne kadar elden çıksa o kadar iyi eşyalar hem de para kazanıyorsun.

kiloları kafaya takma
aslında işin özeti saatinde ve az yemek
arada kaçamak tatlı yenilebilir.
mesela bazı beslenme listeleri var 6-7 öğün.
bünye sürekli yemek yemeğe adapte oluyor.
sabah kahvaltısı öğle yemeği çay saati ve akşam yemeği olmalı akşam 7 den sonra yemek yenmemeli. kaç gece aç uyudum
bir süre sonra bünye alışıyor yemek yeme isteği kalmıyor.

Parasıda güzel işlevselliği de
Şu mutfağı tadilat ettireyim de pratik bir kaç ürün alacağım mutfağa

ya aslinda günde iki ögün diyorlar
ben ise sürekli yiyorum
sabah kahvalti yaptim, iki üc saat sonra kahvemi ictim tatliyla, öglen 1 gibi de ögle yemegimi yedim, simdi cok doldum, aksam yemegi var bir de
azaltmam lazim aslinda
fazladan bes kilom var aslinda benim icin
36 bedenim ama boyum kisa
bilemiyorum, kafam karisik
vucudumla barisik mi degilim acaba bilmiyorum

Bir dönem bende kolay yemek yapan aletlere takmıştım sonra vazgeçmiştim.
fissler Anka da da vardı çok pratik mi gerçekten ?
Evet canım hayat kurtaran bi tencere. Biz alırken 350 ye almıştık. 10 sene oldu. 6 ayda bir tüp değiştirerek tüp parasından kurtardı kendini.

bende kışın 59 kiloya kadar çıktım
sonra yeme alışkanlığımı gözden geçirdim.
birde spor hareket çok önemli.
yemeği azaltarak kilo almayı önledim
hareketle kiloları verdim.
şimdi en sevdiğim yemek bile gelse önüme yarısı zor tüketiyorum hemen doyuyorum.
tatlı canım istemiyor arada baklava, puding yerim ayda 2 kez
cips kola hayatımdan çıkalı çok oldu.
şimdi 54-55 arasıyım korumaya çalışıyorum.

aynaya baktığında mutluysan sorun yok bence
birde vücut yapısına göre giyinmekte önemli
mesela ne kadar kilo versemde bazı kesimli kıyafetler emanet gibi duruyor üstümde.

ben ilk evli olduğum dönemlerde vardı bu istek.yemek yap at dolaba.ama yapılan yemek belli bi saatten sonra bakteri üretmeye başlıyormuş.özellikle ikinci ısıtmadan sonra. zor zamanlarda pratik yemek,işte özel ve ağır yemekleri boş zamanlarda(haftasonu) yapmak bana çok daha faydalı gelmeye başladı.güzel bi sistem oluşturmuştum.çocuklardan sonra yemek düzeni tekrar farklı bir boyuta geçti.hafta içi bir gün arayla iki çeşit yapsan seni kurtarır aslında.salı+çarşamba,,,,
perşembe+cuma şeklinde....pazartesi içinde pazardan hazırlık yaparsın yada pazarın yemeğini fazla yapıp günü kurtarısın

Benim de başka marka düdüklüm var ama korkuyorum biraz patlarsa diye her açtığımda, aslında büyük kolaylık biraz daha alışsam haklısın

mesela tavuğu haşlayıp dıdıkleyip bi kısmını bzuluğa atabilirsin ilerki günlerde tavuk çorbası yaparsın.kalanıyla da kuru+tavuklu pilav+yoğurt+turşu

Evet dediğin gibi 2 günlük bile olsa rahatlatır, tekrar tekrar ısıtmak zararlı evet onu yapmamaya çalışıyorum şuanda da ama ben nedense haftasonu olunca yemeğe de tatilmiş gibi geliyor bütün gün yemek yapasım gelmiyor bir program yapmalıyım bu konuda kendime

psidan senin için haftalık yemek hazırlığını araştırdım :)
videodaki kadın 7 çeşit yemek yapıyordu.
mesela soğanları biberleri çokca doğradı 3 yemekte kullandı
kabak yemeği
fırında kıymalı patates vs yaptı.
hepsini saklama kaplarıyla buzluğa koydu
akşamdan çıkartıyormuş yemek isteği yemeği ertesi güne kadar çözülüyormuş buzu.
ama çok uğraştı ve buzlukta yer olmalı birde

yurt dışındamıydın

Hafta üc bes demem gider kardiomu yaparim
Zaten iki cocukla oturulmuyor, hareket cok yapiyorum ama iste bu yüzden de cok yiyorum
Bir de az uyuyorum malum, gözüm acilsin diyorum, su an bile o durumdaydim off
Neyse birkac kilo gitse yine de fena olmaz. Gece yememe yasagi aliyorum su an

Benim de başka marka düdüklüm var ama korkuyorum biraz patlarsa diye her açtığımda, aslında büyük kolaylık biraz daha alışsam haklısın
fissler'in kapak yapısı çelik çentiklerin birbirinin üzerine gelmesi suretiyle kilitleniyor ve bir de pimi var, içi buhar doluyken açılamıyor. Yapısal olarak da, eğer fazla ısınırsa lastiğini eriterek içindeki buharını boşaltıyormuş. patlama riski %0,01 belki.
Ben araştırarak almıştım. gayet de memnunum. elimi kolaylaştırdı. keşke 2 tane alsaymışım.

ben başka bi şey daha söyliycem.

Soğanları rondoda yemeklik şekilde doğruyorum fazlaca. onları bir kavanoza koyup, üzerine kadar zeytinyağı dolduruyorum. yemek yapacağım zaman içinden yağlı şekilde 3-4 kaşık alıp yemeğe başlıyorum.
Benim en sevmediğim şey soğan doğramak.

aynı şekilde sarımsakları da doğrayabilirsiniz, rende yapabilirsiniz, sarımsak sıkıcıdan sıkabilirsiniz. üzerine zeytinyağı koyun, tamamdır.

fazla pişirip, vakumlamak da bir yöntem, veya buzluğa atmak da bi yöntem.

annem dolma içi hazırlayıp biraz pişirirdi, pirinçler yarı pişmiş şekilde. sonra dolma doldurur, onları dolu şekilde poşetler ya da kutuya koyar dondururdu. pişireceği zaman üzerine sıcak su ekleyip pişirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…