Ikinci el kiyafet magazasina üc cuval esya vermistim, sececekti.
Secmis ve bana kalan bir cuval esya kalmis, iki cuval esya simdilik elden cikti, satilmazsa geri veriyor cünkü
Hepsi de yeni gibiydiler zaten. kizim cok temiz kullanir, cogunu da iki kere giymisligi var
Üzerine para da kazanmis olacagim, tabi kücük bir para ama olsun, bodrumda bekleyecegine birileri giyiyor olacak
Cok mutlu etti bu beni, kücük kiyafetlerden kurtulmanin en güzel yolunu buldum kendimce
Tek sorun elimde kalanlar.
Baktim satamiyorum kiyafet cöpüne atacagim gibi
Kücügüm üc yasina yaklasiyor ve ben güzel güzel esyalari elden cikarmaya ancak basladim
Bu arada minimalizm demisken, uygulamam gereken bel cevresi var.
Dün dayanamadim waffle aldim ama hollanda waffle, agir baya
Yani aksam besten sonra bogazimi tutup ac yatmam lazim
Midemi dinlendirecegim, su an otururken bile zorlaniyorum yoksa dans ederdim giden kiyafetler icin, icimde kaldi
Ben seviyorum.
kuru fasulye yapmıyordum çok uzun süre kaynaması gerektiği için ve evi çok kokuttuğu için. Böyle 10-15 dk'da lokum gibi fasulye oluyor.
Ben et kavurmayı da beceremiyorum. Özellikle dana etini çok pişirmek gerekiyor yumuşak olması için. kuzu eti gibi çabucak yumuşak olmuyor.
Düdüklüye atıyorum, az su koyuyorum 20 dk'da lokum gibi oluyor.
kemik iliği çıkarmak için birebir. kısık ateşte 1 saat pişiriyorum.
bamya 3 dk'da oluyor.
taze fasulye 7-8 dk'da falan.
büyük kolaylık
Çok iyi ne kadar elden çıksa o kadar iyi eşyalar hem de para kazanıyorsun.
kiloları kafaya takma
aslında işin özeti saatinde ve az yemek
arada kaçamak tatlı yenilebilir.
mesela bazı beslenme listeleri var 6-7 öğün.
bünye sürekli yemek yemeğe adapte oluyor.
sabah kahvaltısı öğle yemeği çay saati ve akşam yemeği olmalı akşam 7 den sonra yemek yenmemeli. kaç gece aç uyudum
bir süre sonra bünye alışıyor yemek yeme isteği kalmıyor.
Evet canım hayat kurtaran bi tencere. Biz alırken 350 ye almıştık. 10 sene oldu. 6 ayda bir tüp değiştirerek tüp parasından kurtardı kendini.Bir dönem bende kolay yemek yapan aletlere takmıştım sonra vazgeçmiştim.
fisslerAnka da da vardı çok pratik mi gerçekten ?
ya aslinda günde iki ögün diyorlar
ben ise sürekli yiyorum
sabah kahvalti yaptim, iki üc saat sonra kahvemi ictim tatliyla, öglen 1 gibi de ögle yemegimi yedim, simdi cok doldum, aksam yemegi var bir de
azaltmam lazim aslinda
fazladan bes kilom var aslinda benim icin
36 bedenim ama boyum kisa
bilemiyorum, kafam karisik
vucudumla barisik mi degilim acaba bilmiyorum
Evet canım hayat kurtaran bi tencere. Biz alırken 350 ye almıştık. 10 sene oldu. 6 ayda bir tüp değiştirerek tüp parasından kurtardı kendini.
ben ilk evli olduğum dönemlerde vardı bu istek.yemek yap at dolaba.ama yapılan yemek belli bi saatten sonra bakteri üretmeye başlıyormuş.özellikle ikinci ısıtmadan sonra. zor zamanlarda pratik yemek,işte özel ve ağır yemekleri boş zamanlarda(haftasonu) yapmak bana çok daha faydalı gelmeye başladı.güzel bi sistem oluşturmuştum.çocuklardan sonra yemek düzeni tekrar farklı bir boyuta geçti.hafta içi bir gün arayla iki çeşit yapsan seni kurtarır aslında.salı+çarşamba,,,,Kızlar ya yapan var mı bilmiyorum ama ben bir gün (pazar alışverişinin olduğu gün olabilir, haftasonu olabilir) 4 - 5 çeşit yemek yapmak istiyorum birbirine benzer yemekler de olabilir mesela tavuk haşlayıp çorba, kalanından yemek yapmak gibi, ya da ön hazırlığını yapıp dolaba atıp yenileceği gün çıkarıp pişirmek gibi (fırında olabilir)
Salata malzemelerini doğrayıp koyup birazını alıp soslayıp yemek, kalanını saklamak gibi
Buna benzer fikirleriniz var mı, istiyorum ama tarif konusunda fikrim yok hiç aklıma gelmiyor ne yapabileceğim, her gün işten gidip yemek yapmaktan çok sıkıldım, dahası yoruluyorum yemek yok diye dinlenemiyorum, yemek vaktine kadar dinlenince akşam daha verimli geçiyor evde
Her türlü fikrinize açığım, önerebileceğiniz instagram YouTube sayfası falan da varsa alırım
Benim de başka marka düdüklüm var ama korkuyorum biraz patlarsa diye her açtığımda, aslında büyük kolaylık biraz daha alışsam haklısınbir tane sağlam bir fissler düdüklü alıyorsun.
soğan salça malzemelerin hepsini atıyorsun içine 5-15 dk arası (ne yemek yaptığına bağlı olarak değişir süre) saati kuruyorsun. o sırada yapacaklarını yapıyorsun. gelip yemeğini yiyorsun. :)
Düdüklü en sevdiğim alet. doğru düdüklü ve doğru kullanımla...
Evet dediğin gibi 2 günlük bile olsa rahatlatır, tekrar tekrar ısıtmak zararlı evet onu yapmamaya çalışıyorum şuanda da ama ben nedense haftasonu olunca yemeğe de tatilmiş gibi geliyor bütün gün yemek yapasım gelmiyorben ilk evli olduğum dönemlerde vardı bu istek.yemek yap at dolaba.ama yapılan yemek belli bi saatten sonra bakteri üretmeye başlıyormuş.özellikle ikinci ısıtmadan sonra. zor zamanlarda pratik yemek,işte özel ve ağır yemekleri boş zamanlarda(haftasonu) yapmak bana çok daha faydalı gelmeye başladı.güzel bi sistem oluşturmuştum.çocuklardan sonra yemek düzeni tekrar farklı bir boyuta geçti.hafta içi bir gün arayla iki çeşit yapsan seni kurtarır aslında.salı+çarşamba,,,,
perşembe+cuma şeklinde....pazartesi içinde pazardan hazırlık yaparsın yada pazarın yemeğini fazla yapıp günü kurtarısın
Evet dediğin gibi 2 günlük bile olsa rahatlatır, tekrar tekrar ısıtmak zararlı evet onu yapmamaya çalışıyorum şuanda da ama ben nedense haftasonu olunca yemeğe de tatilmiş gibi geliyor bütün gün yemek yapasım gelmiyorbir program yapmalıyım bu konuda kendime
yurt dışındamıydınIkinci el kiyafet magazasina üc cuval esya vermistim, sececekti.
Secmis ve bana kalan bir cuval esya kalmis, iki cuval esya simdilik elden cikti, satilmazsa geri veriyor cünkü
Hepsi de yeni gibiydiler zaten. kizim cok temiz kullanir, cogunu da iki kere giymisligi var
Üzerine para da kazanmis olacagim, tabi kücük bir para ama olsun, bodrumda bekleyecegine birileri giyiyor olacak
Cok mutlu etti bu beni, kücük kiyafetlerden kurtulmanin en güzel yolunu buldum kendimce
Tek sorun elimde kalanlar.
Baktim satamiyorum kiyafet cöpüne atacagim gibi
Kücügüm üc yasina yaklasiyor ve ben güzel güzel esyalari elden cikarmaya ancak basladim
Bu arada minimalizm demisken, uygulamam gereken bel cevresi var.
Dün dayanamadim waffle aldim ama hollanda waffle, agir baya
Yani aksam besten sonra bogazimi tutup ac yatmam lazim
Midemi dinlendirecegim, su an otururken bile zorlaniyorum yoksa dans ederdim giden kiyafetler icin, icimde kaldi
bende kışın 59 kiloya kadar çıktım
sonra yeme alışkanlığımı gözden geçirdim.
birde spor hareket çok önemli.
yemeği azaltarak kilo almayı önledim
hareketle kiloları verdim.
şimdi en sevdiğim yemek bile gelse önüme yarısı zor tüketiyorum hemen doyuyorum.
tatlı canım istemiyor arada baklava, puding yerim ayda 2 kez
cips kola hayatımdan çıkalı çok oldu.
şimdi 54-55 arasıyım korumaya çalışıyorum.
aynaya baktığında mutluysan sorun yok bence
birde vücut yapısına göre giyinmekte önemli
mesela ne kadar kilo versemde bazı kesimli kıyafetler emanet gibi duruyor üstümde.
Hafta üc bes demem gider kardiomu yaparim
Zaten iki cocukla oturulmuyor, hareket cok yapiyorum ama iste bu yüzden de cok yiyorum
Bir de az uyuyorum malum, gözüm acilsin diyorum, su an bile o durumdaydim off
Neyse birkac kilo gitse yine de fena olmaz. Gece yememe yasagi aliyorum su an
fissler'in kapak yapısı çelik çentiklerin birbirinin üzerine gelmesi suretiyle kilitleniyor ve bir de pimi var, içi buhar doluyken açılamıyor. Yapısal olarak da, eğer fazla ısınırsa lastiğini eriterek içindeki buharını boşaltıyormuş. patlama riski %0,01 belki.Benim de başka marka düdüklüm var ama korkuyorum biraz patlarsa diye her açtığımda, aslında büyük kolaylık biraz daha alışsam haklısın
mesela tavuğu haşlayıp dıdıkleyip bi kısmını bzuluğa atabilirsin ilerki günlerde tavuk çorbası yaparsın.kalanıyla da kuru+tavuklu pilav+yoğurt+turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?