tüm evi temizledikten sonra 8 parça halinde bende evi odak noktam şeklinde yapmayı düşünüyorum, sadece cam ve kapı silemem büyük ihtimalle (kapıdan emin değilim ama yardımcı abla gelince sadece cam sil demem büyük ihtimalle) bunu da 2 hafta içinde yapsam oh mis dimi? yardımcı abla gelmeden halıları da gönderirim o gelmeye sererim oh mis.
Burdan anladığım kadarıyla 3. Yü düşünüyorsunküçüğün küçülenleri de aynı şekilde küçülen güzelleri sakladım yine, lekesi çıkmayanlar verilmek üzere poşete.
Burdan anladığım kadarıyla 3. Yü düşünüyorsun
Herkes temizlik düzen konuşuyor Benim takıldığım şeye bak yaVayy ayrıntı gözünden kaçmamış :)
Bizimle de paylaş:) ben genelde 2 günlük yapıyorum yemekleri. 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum yAy size yazdıktan sonra aklıma geldi, dur bir YouTube da bakmış mıydım diye yazayım dedim cennete düştüm
Çok video çıktı bir inceleyeceğim eve gidince, umarım güzel şeyler çıkar arasından
Kızlar ya yapan var mı bilmiyorum ama ben bir gün (pazar alışverişinin olduğu gün olabilir, haftasonu olabilir) 4 - 5 çeşit yemek yapmak istiyorum birbirine benzer yemekler de olabilir mesela tavuk haşlayıp çorba, kalanından yemek yapmak gibi, ya da ön hazırlığını yapıp dolaba atıp yenileceği gün çıkarıp pişirmek gibi (fırında olabilir)
Salata malzemelerini doğrayıp koyup birazını alıp soslayıp yemek, kalanını saklamak gibi
Buna benzer fikirleriniz var mı, istiyorum ama tarif konusunda fikrim yok hiç aklıma gelmiyor ne yapabileceğim, her gün işten gidip yemek yapmaktan çok sıkıldım, dahası yoruluyorum yemek yok diye dinlenemiyorum, yemek vaktine kadar dinlenince akşam daha verimli geçiyor evde
Her türlü fikrinize açığım, önerebileceğiniz instagram YouTube sayfası falan da varsa alırım
Buzlukta onlar var allahtan, nohut, fasülye, pişmiş dolma sarma, doğranmış rendelenmiş domates, biber, ayıklanmış sarımsak, tavuk suyu, et suyu, buzluk böreği, bezelye, barbunya, közlenmiş biber vs.Ben yemekleri 2 günlük yapıyorum
bazen kolay yemekler yapıyorum.
salata denemişliğim var
en alt kısma domates salatalık doğra üslerde marul soğan maydonoz kalsın.
istediğin kadar alıp sosla. 4 gün gidiyor bu şekilde
mesela fasulye nohut haşlayıp dondurucuya koyarsan
eve geldiğinde soğan salça kavur hazır nohut ekle su ekle 5-10 dk sürüyor hazırlaması
mantı sarma bu şekilde kolaylık sağlıyor
geçen gün dolaba çiğ doğranmış patates atmıştım
kızarttım tadı gayet güzel oldu üzerine yine rende domates çıkarttım 10-15 dk da yemek hazır oldu.
Buzlukta onlar var allahtan, nohut, fasülye, pişmiş dolma sarma, doğranmış rendelenmiş domates, biber, ayıklanmış sarımsak, tavuk suyu, et suyu, buzluk böreği, bezelye, barbunya, közlenmiş biber vs.
Baya varmış sayınca farkettim
Ama ben dolabı açınca yemek olsun istiyorum bunların dışında, biraz fazla mı istiyorum ne, senin salata fikrin gibi mesela
ben buzlukta çiğ patates denedim. karardı hepsi. neden olmuş olabilir.Ben yemekleri 2 günlük yapıyorum
bazen kolay yemekler yapıyorum.
salata denemişliğim var
en alt kısma domates salatalık doğra üslerde marul soğan maydonoz kalsın.
istediğin kadar alıp sosla. 4 gün gidiyor bu şekilde
mesela fasulye nohut haşlayıp dondurucuya koyarsan
eve geldiğinde soğan salça kavur hazır nohut ekle su ekle 5-10 dk sürüyor hazırlaması
mantı sarma bu şekilde kolaylık sağlıyor
geçen gün dolaba çiğ doğranmış patates atmıştım
kızarttım tadı gayet güzel oldu üzerine yine rende domates çıkarttım 10-15 dk da yemek hazır oldu.
ben buzlukta çiğ patates denedim. karardı hepsi. neden olmuş olabilir.
bir tane sağlam bir fissler düdüklü alıyorsun.Buzlukta onlar var allahtan, nohut, fasülye, pişmiş dolma sarma, doğranmış rendelenmiş domates, biber, ayıklanmış sarımsak, tavuk suyu, et suyu, buzluk böreği, bezelye, barbunya, közlenmiş biber vs.
Baya varmış sayınca farkettim
Ama ben dolabı açınca yemek olsun istiyorum bunların dışında, biraz fazla mı istiyorum ne, senin salata fikrin gibi mesela
yok buzlukta karardı.hımm direk yağ içine attım ben çözülmesini beklemedim.
yok buzlukta karardı.
bir tane sağlam bir fissler düdüklü alıyorsun.
soğan salça malzemelerin hepsini atıyorsun içine 5-15 dk arası (ne yemek yaptığına bağlı olarak değişir süre) saati kuruyorsun. o sırada yapacaklarını yapıyorsun. gelip yemeğini yiyorsun. :)
Düdüklü en sevdiğim alet. doğru düdüklü ve doğru kullanımla...
Ben seviyorum.Bir dönem bende kolay yemek yapan aletlere takmıştım sonra vazgeçmiştim.
fisslerAnka da da vardı çok pratik mi gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?