Değişik bir yöntemmiş denemek lazım, bir gece önceden mi çözdürüyordun peki tekrar kullanmak için

Ooo yemek listesi bekliyoruz
Ya harika tam ihtiyacım olan şey bekliyorum listeyi
kızlar ben listeyi kendi düzenimize göre oluşturdum. çünkü her evin yemek tercihleri ve dinamikleri farklı olabilir :) siz evinizde yenen ve sevilen yemekleri daha iyi bilirsiniz. mesela bugünden başlayın listeyi yapmaya, evde pişirdiğiniz menüyü bir ajandaya ya da kağıda yazın. sonra yaptığınız diğer yemekleri de altına sıralayın. ama yeni yapacağınız yemeği belirlerken hep eskiye bakın ki aynı tür yemekler denk gelmesin. mesela 2 sebze yemeği, bir tavuk yemeği, ardından bir baklagil, ardından etli yemek, sonra balık vs. bitirince de başa dönerek yemek yapın

Değişik bir yöntemmiş denemek lazım, bir gece önceden mi çözdürüyordun peki tekrar kullanmak için
Yok çözdürmüyordum. Direkt don halinde tencere atıp ısıtıyordum. Ardından bakliyat, sebze vs yi ekleyip kısık ateşte pişiriyordum. Genelde ben dinlenmiş yemek sevdiğim için bir gün önceden akşam yemeğine salata hazırlarken ertesi günün yemeğini de ocağa koyuyordum. Böylece akşam yemeği işi bitince ertesi günün yemeği de hazır olmuş oluyordu.

Tamam böyle pratik olur tabiki, çok teşekkür ederim deneyeceğim sevdim bu yöntemi

Kış yemekleri
Ispanak
Pırasa
Musakka
Balık (ayda 1 kez)
Tavuk
Et (haşlama-kavurma)
İslim kebabı
Çökertme kebabı
Çiftlik kebabı
Fırında patatesli köfte
Türlü
Taze fasulye
Kuru fasulye
Nohut
Lazanya
Fırında makarna
mantar
et sote
tavuk sote
patates püresi
bulgur pilavı
şehriye pilavı
yeşil mercimekli erişte
Topalak
Mantı
Sarma
Dolma
Karnıyarık
kızartma

Aklıma gelenler bunlar :)

bunları duydukça kardeş yapmama kararımı doğru buluyorum.
benim de erkek kardeşim var ama pek paylaşımımız yok. yani severiz birbirimizi ama paylaşımlar kısıtlı.

Kardeşlerin deli gibi birbirlerini sevdiklerini sanmıyorum.
çünkü anne baba sevgisi bölünüyor
ve anne baba isteyerek veya istemeden de olsa bazı çocuklarına daha öncelik tanıyor.
benim için aile konusu biraz trajik bir mesele

Kızıma uyku tulumu aldım
geceleri sürekli üstünü örtmekten yoruldum
birde kendime açılmayan kumbara aldım
içine elime geçen fazlalıkları atacağım.
tamamen dolduğunda açacağım.
şu ara para yönetimim kontrolsüz

İş (Çalışma Planı)

Numune deneyleri
Odanın toplu temiz kalması
Masa düzeni
Dosya işleri

Bu 4 başlık üzerinden tüm işlerimi yapmayı planlıyorum
şimdi dosya işlerine bakacağım
sonra yarının planını oluşturacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…