bellaza nasılsın bayadır karşılaşmamıştık seninle
Tek büyümüş biri olarak söylüyorum kardeş şart2. de ben çok kararsızım
önümde 2 yıl daha var neyse ki
Değişik bir yöntemmiş denemek lazım, bir gece önceden mi çözdürüyordun peki tekrar kullanmak içinPsidan ben bakıcı abladan önce, Pazar günleri haftalık yemek harcı pişiriyordum. Yağ, soğan, salça, yeşil biber ve yaz ise domates ekliyordum. Üzerine tuz ve karabiber ekleyip soğuyunca 1’er su bardağı olacak şekilde kilitli poşetlere paylaştırıp donduruyordum. Bir de dolma içi hazırlayıp yine kilitli poşete koyuyordum.
Pazartesi baklagil, Salı et, Çarşamba sebze, Perşembe dolma günü bizim evde. Bu harç baklagil, et ve sebzeyi çıkartıyordu. Perşembe de dolmayı hemen hazır harç ile doldurup pişiyordum. Cuma günleri ya kalan dolmayı yiyorduk ya da köfte makarna yapıyordum.
ahahaha, evet canım düşünüyoruz hayırlısıyla, düşünmesem komple verir miydim yani? ya çok tatlılar, gelinimiz hamile belki kızı olursa 1-2 sefer de o giyer diye düşündüm, bilemedim, ama tespit doğru.
kesinlikle çok pratik ve sıfıra yakın koku
bende keşke tek kapaklı ama iki altlı olandan alsaymışım demiştim, biri dinlenirken diğerini kullanabilirdim.
ay o listeyi çok merak ettim.
Ooo yemek listesi bekliyoruz
kızlar ben listeyi kendi düzenimize göre oluşturdum. çünkü her evin yemek tercihleri ve dinamikleri farklı olabilir :) siz evinizde yenen ve sevilen yemekleri daha iyi bilirsiniz. mesela bugünden başlayın listeyi yapmaya, evde pişirdiğiniz menüyü bir ajandaya ya da kağıda yazın. sonra yaptığınız diğer yemekleri de altına sıralayın. ama yeni yapacağınız yemeği belirlerken hep eskiye bakın ki aynı tür yemekler denk gelmesin. mesela 2 sebze yemeği, bir tavuk yemeği, ardından bir baklagil, ardından etli yemek, sonra balık vs. bitirince de başa dönerek yemek yapınYa harika tam ihtiyacım olan şey bekliyorum listeyi
Ben çok faydasını gördüm. Umarım sana da faydalı olur:)Bunu ben de deneyeceğim galiba :)
Yok çözdürmüyordum. Direkt don halinde tencere atıp ısıtıyordum. Ardından bakliyat, sebze vs yi ekleyip kısık ateşte pişiriyordum. Genelde ben dinlenmiş yemek sevdiğim için bir gün önceden akşam yemeğine salata hazırlarken ertesi günün yemeğini de ocağa koyuyordum. Böylece akşam yemeği işi bitince ertesi günün yemeği de hazır olmuş oluyordu.Değişik bir yöntemmiş denemek lazım, bir gece önceden mi çözdürüyordun peki tekrar kullanmak için
Tek büyümüş biri olarak söylüyorum kardeş şart
Tamam böyle pratik olur tabiki, çok teşekkür ederim deneyeceğim sevdim bu yöntemiYok çözdürmüyordum. Direkt don halinde tencere atıp ısıtıyordum. Ardından bakliyat, sebze vs yi ekleyip kısık ateşte pişiriyordum. Genelde ben dinlenmiş yemek sevdiğim için bir gün önceden akşam yemeğine salata hazırlarken ertesi günün yemeğini de ocağa koyuyordum. Böylece akşam yemeği işi bitince ertesi günün yemeği de hazır olmuş oluyordu.
Çocukken biriktirdiğiniz anılar yeterbenimde 2 ablam var şuan varlıkları yoklukları bir
o sebepten kafam karışık
Çocukken biriktirdiğiniz anılar yeter
Hımmm evet benim kardeşim de tek çocuk gibi büyüdü. Benim küçükleri ikilemem iyi oldu demek kiBiriyle 14 diğeriyle 7 yaş var aramızda o yüzden çocukluk anımız da yok
arada onları anneme söylerdim birşey yaptıklarında :)
Sonra seyreyle curcunayı
bunları duydukça kardeş yapmama kararımı doğru buluyorum.benimde 2 ablam var şuan varlıkları yoklukları bir
o sebepten kafam karışık
Hımmm evet benim kardeşim de tek çocuk gibi büyüdü. Benim küçükleri ikilemem iyi oldu demek ki
Ben de başka komşuya götürdüm ona da götürmüşOyy deme
bunları duydukça kardeş yapmama kararımı doğru buluyorum.
benim de erkek kardeşim var ama pek paylaşımımız yok. yani severiz birbirimizi ama paylaşımlar kısıtlı.
Ben de başka komşuya götürdüm ona da götürmüşeşime vereyim iş yerinde dağıtsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?