Kızlar ben bu aralar çok maksimalist besleniyorum ya, öyle pek sağlıksız şeyler değil ama fazla miktarda ve düzensiz besleniyorum. Hele kahvaltı ile akşam yemeği arasında ne zaman ne yiyorum belli değil yarın sabah öğle ve akşam neler tükettiğimi buraya yazacağım. Belki okur kendimden utanır ve harekete geçerim. Spor namına da bir şey yapmıyorum zaten her yerim ağrıyor.

Günaydınlar
Dün portmantomu düzenledim
fazla montlarımı kendi dolabıma astım
birkaç kağıt boş ilaç kutuları vardı onlar atıldı.
ama ayırmak için herhangi bir eşya ürün çıkmadı :)
yemek sonrası markete gittik
küçük bir panayır kurulmuş oraya gittik sonra eve geldik
market eşyalarını yerleştirdik
kızım üstünü değiştirdim kendisi uyudu
bende etrafı topladım tv izledim.
verimli ve güzel bir gündü.

Yaz bakalım neler çıkacak
bende yazayım :)

Bugün odak noktam oturma odası
Kışın kullandığımız oda olduğundan şuan çamaşır kurutmak için kullanıyoruz
ayrıca depo görevi görüyor.
işim baya uzun 1 günde bitmeyebilir
ayrıca...
yemek yapılacak
fırında tavuk pilav salata
dağınıklık toplanacak
çamaşır yıkanacak

yoğun bir gün

Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin inşallah kızı olanlar 3. Yü düşünüyor oğulları olanlar cesaret edemiyor misal ben

cidden öyle bi durum var, 2 erkek annesi arkadaşlar tövbe 3 istemem diyolar
et derken bir de 3 kez kustu, neden oldu bilmiyorum. yediği bir şey dokunmamıştır diye düşünüyorum. e üşüttü desem bu ara ayağı çoraplı üstü giyinik. nooluyor bu çocuklara anlamıyorum.
geçmiş olsun.
Komşum 12 tane bunlardan getirmiş
hay allah, nerden bulmuşta dağıtmış o kadar bardağı? mümessiler dr'lara hemşirelere verselermiş keşke saklayıp eve getireceklerine.

Günaydınlar,
Kahvaltı:
2 dilim beyaz peynir
Yarım domates
1 salatalık
1 biber
5 adet siyah Zeytin
1 dilim ekmek

Kahvaltıda genelde sıkıntı yok zaten. Sonrasında başlıyor saçma beslenmem diğer teneffüs bir sade bir Türk kahvesi içmeyi planlıyorum

Günaydın kızlar, benim günlerim hiç verimli geçmiyor, yapamıyorum bişi, kızım okula gitmek istemiyor, psikolojik olarak bişi yapmak gelmiyor içimden.

Kargo getirdi. 10 koli falan. Komşu da sinirlenmiş ev doldu diye herkese dağıtmış

Günaydın kızlar, benim günlerim hiç verimli geçmiyor, yapamıyorum bişi, kızım okula gitmek istemiyor, psikolojik olarak bişi yapmak gelmiyor içimden.

Bende yeni yeni düzen kuruyorum.
Arada oluyor inişler çıkışlar.
Sen moralini motivasyonunu yükselt işler yapılır.

Liste süper

Kargo getirdi. 10 koli falan. Komşu da sinirlenmiş ev doldu diye herkese dağıtmış
Benim eşimde eski mümessil, işi aniden bırakınca elimizde olanları bende akraba eş dost dağıttım insan bunalıyor evde koli görmekten, ama kupalar sayılı geliyordu doktorlara evde hiç kupamız olmadı

Benim eşimde eski mümessil, işi aniden bırakınca elimizde olanları bende akraba eş dost dağıttım insan bunalıyor evde koli görmekten, ama kupalar sayılı geliyordu doktorlara evde hiç kupamız olmadı
Bende çok sana göndereyim

Bende çok sana göndereyim
Sağolasın almayayım evdekiler gözüme batıyor azaltmaya çalışıyorum
Sağlık ocağına falan götürdüm orada kullanabileceklerini kan tahliline gittikçe çok rahatladım boşa gitmemiş oldu, bu aralar tekrar bakmam lazım ne kalmış ne yapabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…