iyiyim suhancım sen nasılsın?bellaza nasılsın bayadır karşılaşmamıştık seninle
geçmiş olsun ankacımSelam kızlar nasılsınız
Evde herkes hasta. Benim de boğazlarım şiş başım dönüyor. Ev baya dağınık. Bu gün her odaya 25 dakika şeklinde toplama düzenleme yapacağım inşallah.
ben bu 3 maddeyi şöyle biliyordum:
Teşekkür ederimgeçmiş olsun ankacım
Kızlar ben bu aralar çok maksimalist besleniyorum ya, öyle pek sağlıksız şeyler değil ama fazla miktarda ve düzensiz besleniyorum. Hele kahvaltı ile akşam yemeği arasında ne zaman ne yiyorum belli değilyarın sabah öğle ve akşam neler tükettiğimi buraya yazacağım. Belki okur kendimden utanır ve harekete geçerim. Spor namına da bir şey yapmıyorum zaten her yerim ağrıyor.
Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin inşallahkızı olanlar 3. Yü düşünüyor oğulları olanlar cesaret edemiyor misal ben
geçmiş olsun.et derken bir de 3 kez kustu, neden oldu bilmiyorum. yediği bir şey dokunmamıştır diye düşünüyorum. e üşüttü desem bu ara ayağı çoraplı üstü giyinik. nooluyor bu çocuklara anlamıyorum.
hay allah, nerden bulmuşta dağıtmış o kadar bardağı? mümessiler dr'lara hemşirelere verselermiş keşke saklayıp eve getireceklerine.Komşum 12 tane bunlardan getirmiş
Kargo getirdi. 10 koli falan. Komşu da sinirlenmiş ev doldu diye herkese dağıtmışcidden öyle bi durum var, 2 erkek annesi arkadaşlar tövbe 3 istemem diyolar
geçmiş olsun.
hay allah, nerden bulmuşta dağıtmış o kadar bardağı? mümessiler dr'lara hemşirelere verselermiş keşke saklayıp eve getireceklerine.
Kargo getirdi. 10 koli falan. Komşu da sinirlenmiş ev doldu diye herkese dağıtmış
Günaydın kızlar, benim günlerim hiç verimli geçmiyor, yapamıyorum bişi, kızım okula gitmek istemiyor, psikolojik olarak bişi yapmak gelmiyor içimden.
Biz de oğlana bisiklet aldık. biri bizimdir kesin diye başında bekledim yok hepsini komşuya indirdi10 koli baya çokmuş
Kış yemekleri
Ispanak
Pırasa
Musakka
Balık (ayda 1 kez)
Tavuk
Et (haşlama-kavurma)
İslim kebabı
Çökertme kebabı
Çiftlik kebabı
Fırında patatesli köfte
Türlü
Taze fasulye
Kuru fasulye
Nohut
Lazanya
Fırında makarna
mantar
et sote
tavuk sote
patates püresi
bulgur pilavı
şehriye pilavı
yeşil mercimekli erişte
Topalak
Mantı
Sarma
Dolma
Karnıyarık
kızartma
Aklıma gelenler bunlar :)
Biz de oğlana bisiklet aldık. biri bizimdir kesin diye başında bekledim yok hepsini komşuya indirdi
Benim eşimde eski mümessil, işi aniden bırakınca elimizde olanları bende akraba eş dost dağıttım insan bunalıyor evde koli görmekten, ama kupalar sayılı geliyordu doktorlara evde hiç kupamız olmadıKargo getirdi. 10 koli falan. Komşu da sinirlenmiş ev doldu diye herkese dağıtmış
Bende çok sana göndereyimBenim eşimde eski mümessil, işi aniden bırakınca elimizde olanları bende akraba eş dost dağıttım insan bunalıyor evde koli görmekten, ama kupalar sayılı geliyordu doktorlara evde hiç kupamız olmadı
Sağolasın almayayımBende çok sana göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?