suhanım her iş sana kaldıysa tabi zor olur.
sabahları eşin bıraksa kreşe yada çıkışlarda kv alsa eve götürse
günün bölünmez bu şekilde.
sabahları bende zorlanıyorum
eşimle sabah konuştuk.önümüzdeki hafta eşim bırakacak hem iyice alışmış olur.çıkıştada da duruma göre bakacağız.muhtemelen yine eşim alacak büyük oranda

Ya harika tam ihtiyacım olan şey bekliyorum listeyi

Çok teşekkür ederim küçük göze koyayım dediğin gibi, diğeri ürkütüyor beni şimdi hamileyim ya iyice korkuyorum normalde bu kadar korkmazdım

Selam kızlar nasılsınız
Evde herkes hasta. Benim de boğazlarım şiş başım dönüyor. Ev baya dağınık. Bu gün her odaya 25 dakika şeklinde toplama düzenleme yapacağım inşallah.

Geçmiş olsun anka.
dinlen bol bol

Öğlen yemeği sonrası
odamı toplayacağım
masamı toplayacağım
mola verdiğimde buralarda olurum
bakalım kaç saat sürecek işler.

Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin inşallah kızı olanlar 3. Yü düşünüyor oğulları olanlar cesaret edemiyor misal ben

Dün akşam,

-1 makine çamaşır yıkatıp astım.
-mutfağı ve holü süpürdüm.
-yemek ısıtıp sofra kurup, yedik, kaldırdık.
-eşim mutfağı toparladı.
-kızı yıkadım.
-ıhlamur yaptım kıza içirdim.
-uyuttum
-duş aldım
-biraz oturdum sonra yattım.

bütün gece uykumdan uyanıp durdum. kızım gece 5-6 kez kalktı. su-tuvalet derken bir de 3 kez kustu, neden oldu bilmiyorum. yediği bir şey dokunmamıştır diye düşünüyorum. e üşüttü desem bu ara ayağı çoraplı üstü giyinik. nooluyor bu çocuklara anlamıyorum.

Psidan ben bakıcı abladan önce, Pazar günleri haftalık yemek harcı pişiriyordum. Yağ, soğan, salça, yeşil biber ve yaz ise domates ekliyordum. Üzerine tuz ve karabiber ekleyip soğuyunca 1’er su bardağı olacak şekilde kilitli poşetlere paylaştırıp donduruyordum. Bir de dolma içi hazırlayıp yine kilitli poşete koyuyordum.

Pazartesi baklagil, Salı et, Çarşamba sebze, Perşembe dolma günü bizim evde. Bu harç baklagil, et ve sebzeyi çıkartıyordu. Perşembe de dolmayı hemen hazır harç ile doldurup pişiyordum. Cuma günleri ya kalan dolmayı yiyorduk ya da köfte makarna yapıyordum.

Bizimde öyle oldu canım kusma ateş ishal derken tuhaf bir gün geçirdik
hastanede serum taktılar
ertesi günde eşim aynı durumdaydı
bende zaten 13 gündür burnum tıkalı öksürükle mücadele ediyorum.
bu yıl daha ağır geçiyor hastalıklar.

Mantıklı deneyeceğim.

Ben odamı topladım ama masamı toplamadım henüz
kaçamak yaptım
neyse gidiyorum gelirim yine

Bunu ben de deneyeceğim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…