Kızım 2 gündür kreşe gitmek istemiyor.
yeni bir çocuk gelmiş kızımın saçını çekmiş
o gündür oyunlara da katılmıyormuş
bugün anneme bıraktık ne yapacağız bilmiyorum

bizimki de okula gitmek istemiyor, okuldan ve kurallardan nefret ediyormuş, bırakıp kaçıyorum resmen, ağlaya ağlaya bırakıyorum. anaokulu bu almak olmaz.

ben keşke 2 tane alsaymışım dedim. tek kapaklı değil bayağı 2 düdüklü
2 yemek hoop 20 dk'da sofra hazır ye kalk.

Kızım 2 gündür kreşe gitmek istemiyor.
yeni bir çocuk gelmiş kızımın saçını çekmiş
o gündür oyunlara da katılmıyormuş
bugün anneme bıraktık ne yapacağız bilmiyorum

okulla konuş. öğretmen özür diletir birbirinden. yani onlar usulünü biliyor.
ayrıca kızının oyunlara etkinliklere katılmasına teşvik ederler.

bir de sen anlat ona. "annecim o oyun oynamayı öğrenememiş. sen ona "saçımı çekmeni istemiyorum, canım acıyor. birlikte oynayabilirz" demesini söyle" konuşa konuşa çözülür.

artık para yazmaktan vazgeçip evden çıkarılan parçaları mı yazıyoruz?

Günaydın arkadaşlar;
Dün akşam işten çıkıp doğruca kuaföre gittim. Neredeyse 2 senedir bişey yaptırmamıştım, kızım 1 yaşına girsin öyle yaptırıcam demiştim. Kesim, boya, fön baya iyi geldi. 270 tl tuttu ama hakettim bence :)
Yolda yürüyüşüm değişti gibi hissediyorum. Bu kış kişisel bakıma daha fazla özen gösterme kararı aldım.

Eve gelince kızı yedirdim, uyuttum. Sonra tüm evi kabaca bir toparladım. (1 çöp poşeti malzeme atıldı. Bulaşık makinesi çalıştırdım. Günü verimli ve güzel bir şekilde tamamladım şükür.

Selamm.

Ben hafta sonu baya kiyafet eledim.
Birazi 2.el uygulamalarinda satista fazlasi atildi ama.
Dolabim yine yeniden fena ferahladi.
Zaten suan en kalabalik gelen y.odamdi.
Dolap ferahladi baza biraz daha ferahlayacak.

En sevdiğim kişisel bakım :)

bu ara hiç bi planımı uygulayamıyorum.düzen değişti.sabah oğlum kreşe başladı.adaptasyon sorunu yaşayan benim.1 saatlik izin aldım yarım günümü izinli saymışlar.sabah kalkıp hazırlanmam oğlumu hazırlayıp okula bırakmam tekrar işe gelmem baya vakit alıyor.öğleyinde gidip alıp eve bırakıyorum.tekrar işe dönüyorum.eve çok yakın aslında bu haftayı atlatırsak tekrar bi düzen kuracağım.işten geldikten sonrada küçük çıkmak istiyor.iki haftadır neredeyse hergün çıkarıyorum.dönüp yemek yeme vs dokuzu buluyor.bir sürü plan yapmıştım hepsi kaldı .

suhanım her iş sana kaldıysa tabi zor olur.
sabahları eşin bıraksa kreşe yada çıkışlarda kv alsa eve götürse
günün bölünmez bu şekilde.
sabahları bende zorlanıyorum

harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…