Kızım 2 gündür kreşe gitmek istemiyor.
yeni bir çocuk gelmiş kızımın saçını çekmiş
o gündür oyunlara da katılmıyormuş
bugün anneme bıraktık ne yapacağız bilmiyorum
çok uzun süre kullandım. kavanoz bitene kadar hiç bozulmadı. yağı ağzına kadar doldurdum. dolu olunca bozulma olmuyor.Bu şekilde soğan ne kadar kalıyor peki bozulmadan
Hem bozulma sorununa da çözüm olur, hemde bir defa elimiz kokar gözümüz yanar kurtuluruz
ben keşke 2 tane alsaymışım dedim. tek kapaklı değil bayağı 2 düdüklüahahaha, evet canım düşünüyoruz hayırlısıyla, düşünmesem komple verir miydim yani? ya çok tatlılar, gelinimiz hamile belki kızı olursa 1-2 sefer de o giyer diye düşündüm, bilemedim, ama tespit doğru.
kesinlikle çok pratik ve sıfıra yakın koku
bende keşke tek kapaklı ama iki altlı olandan alsaymışım demiştim, biri dinlenirken diğerini kullanabilirdim.
ay o listeyi çok merak ettim.
Gercekten tebrik ediyorum. Benbebegim olduktan sonra ayni seyi yapıyorum. Ilk is kıyafetlerimi azaltmak
bizimki de okula gitmek istemiyor, okuldan ve kurallardan nefret ediyormuş, bırakıp kaçıyorum resmen, ağlaya ağlaya bırakıyorum. anaokulu bu almak olmaz.
Kızım 2 gündür kreşe gitmek istemiyor.
yeni bir çocuk gelmiş kızımın saçını çekmiş
o gündür oyunlara da katılmıyormuş
bugün anneme bıraktık ne yapacağız bilmiyorum
ben keşke 2 tane alsaymışım dedim. tek kapaklı değil bayağı 2 düdüklü
2 yemek hoop 20 dk'da sofra hazır ye kalk.
hani minimal yaşam eşyanın kullanılabilir olması ve evin sade haliydi, kız ikisinde de yemek yaparım diyo2 düdüklü
hani minimal yaşam eşyanın kullanılabilir olması ve evin sade haliydi, kız ikisinde de yemek yaparım diyo
artık para yazmaktan vazgeçip evden çıkarılan parçaları mı yazıyoruz?
Günaydın arkadaşlar;
Dün akşam işten çıkıp doğruca kuaföre gittim. Neredeyse 2 senedir bişey yaptırmamıştım, kızım 1 yaşına girsin öyle yaptırıcam demiştim. Kesim, boya, fön baya iyi geldi. 270 tl tuttu ama hakettim bence :)
Yolda yürüyüşüm değişti gibi hissediyorum. Bu kış kişisel bakıma daha fazla özen gösterme kararı aldım.
Eve gelince kızı yedirdim, uyuttum. Sonra tüm evi kabaca bir toparladım. (1 çöp poşeti malzeme atıldı. Bulaşık makinesi çalıştırdım. Günü verimli ve güzel bir şekilde tamamladım şükür.
Selamm.
Ben hafta sonu baya kiyafet eledim.
Birazi 2.el uygulamalarinda satista fazlasi atildi ama.
Dolabim yine yeniden fena ferahladi.
Zaten suan en kalabalik gelen y.odamdi.
Dolap ferahladi baza biraz daha ferahlayacak.
bu ara hiç bi planımı uygulayamıyorum.düzen değişti.sabah oğlum kreşe başladı.adaptasyon sorunu yaşayan benim.1 saatlik izin aldım yarım günümü izinli saymışlar.sabah kalkıp hazırlanmam oğlumu hazırlayıp okula bırakmam tekrar işe gelmem baya vakit alıyor.öğleyinde gidip alıp eve bırakıyorum.tekrar işe dönüyorum.eve çok yakın aslında bu haftayı atlatırsak tekrar bi düzen kuracağım.işten geldikten sonrada küçük çıkmak istiyor.iki haftadır neredeyse hergün çıkarıyorum.dönüp yemek yeme vs dokuzu buluyor.bir sürü plan yapmıştım hepsi kaldı .
harikasınGünaydınlar
Dün çok verimli bir gündü
Sadece dolap dışlarını silemedim.
4 parça eşya evden yollanmak üzere ayırdım.
Bugün Portmanto odak noktam :)
Normalde de çok dağılma potansiyeli olan bir yer
tahmini 30 dk sürer diye düşünüyorum.
sonrasında süpürme silme işlerim var.
markete gideceğiz. dün kontrol yaparken azalan malzemeleri de yazdım listeye.
öyle kuzu sadece pijama tkm istiyorum.Eline sağlık kankim
Kışlıklar çıkınca şöyle bir eleme yapmak gibisi yok
2 düdüklü
hani minimal yaşam eşyanın kullanılabilir olması ve evin sade haliydi, kız ikisinde de yemek yaparım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?